2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 273919 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Sad videh da se Fiš povukao.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 19:11:35 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49873
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Federer odustao od borbe za broj 1

Prvi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer povukao se sa Masters turnira u Parizu, kako bi se odmorio i pripremio za završni turnir sezone u Londonu.

“Ovo je trenutno najbolje za mene, bilo bi previše da igram i u Parizu. Imam manjih zdravstvenih problema i ne želim da rizikujem. Treba mi vremena da se oporavim”.

Federer je prošle godine osvojio turnir u Parizu, a odbrana titule čeka ga i u Londonu.

"Prošle godine sam imao jednu od najboljih nedelja u životu. Navijači u Parizu su divni i ne želim da misle da sam ih obmanuo, ovo je zaista odluka u poslednji čas", zaključio je Federer.

Švajcarac će od ponedeljka 302. nedelju biti prvi teniser sveta, ali Novak Đoković će ga smeniti već od naredne.

Federer nakon poraza u Bazelu ima 345 bodova više od srpskog tenisera, ali Novak na poslednja dva turnira brani svega 380 poena, što znači da će prvi reket Srbije, i ako ne bude igrao na ova dva turnira, 2012. godinu završiti na prvom mestu.

Švajcarac je u finalu turnira u Bazelu izgubio od Argentinca Huana Martina del Potra sa 6:4, 6:7. 7:6, posle dva sata i 44 minuta igre.

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49873
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Federer: Novak zasluženo na tronu

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da je Novak Đoković u potpunosti zaslužio da 2012. godinu završi na čelu ATP liste.

Federer je zamenio Đokovića na tronu posle trijumfa na Vimbldonu u julu, ali je u ponedeljak srpskom teniseru morao da prepusti prvo mesto, koje će Novak zadržati do kraja godine, bez obzira na rezultat završnog Mastersa u Londonu koji je počeo u ponedeljak.

„Svi znamo ko je pravi broj jedan. To je Novak i ne vidim zašto bi bila debata oko toga. Do prvog mesta se ne dolazi slučajno, lista pokazuje kako ste igrali u poslednjih 365 dana. Situacija će se možda promeniti za dva meseca na Australijan Openu, ali je sada sve jasno“, naglasio je Švajcarac.

Federer je istakao da iza sebe ima sjajnu godinu, a uprkos tome što oseća umor neće ništa menjati što se tiče rasporeda za sledeću sezonu.

„Očigledno je da sam dao sve od sebe. Igrao sam tenis u poslednjih godinu i po dana, dve godine, i srećan sam što sam se vratio na prvo mesto. Došlo je vreme kada morate da pobedite bar jedan Gren slem, ako ne i više, ili bar pet do deset titula, tako da nema priča o brzom skoku na prvo mesto i padu sa njega. To je mukotrpan proces i potrebne su velike žrtve. Za sada sam spreman da uradim sve to. Tako da trenutno pravim raspored za sledeću godinu i neće biti velikih promena u odnosu na ovu“, naglasio je Federer.

Federer prvi meč u okviru grupe B na završnom Mastersu sezone u Londonu igra u utorak od 14.45 protiv Janka Tipsarevića.

Prvog dana Mastersa u tom terminu igraju Endi Mari i Tomaš Berdih, dok od 21 čas igraju Novak Đoković i Žo-Vilfred Conga.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
I Rođa jednom da ispadne Đentlmen. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49873
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Federer na Đokovića u finalu

Rodžer Federer igraće u ponedeljak (21h, TVB92) protiv Novaka Đokovića u finalu završnog turnira u Londonu.

Drugi teniser sveta je u drugom polufinalu pbedio Endija Marija sa 7:6, 6:2 posle 93 minuta igre.

Bio je ovo 19. međutobni duel drugog i trećeg na ATP listi i deveta pobeda Federera.

Iako je Federer dobio podbacivanje novčića i otvorio servisom meč, Mari je mnogo bolje počeo. Već u prvom gemu Škot je pritisnuo bekhend Švajcarca i napravio je brejk.

Federer se međutim malo po malo vraćao, pa je u osmom gemu je iskoristio prvu brejk šansu i izjednačio je na 4:4. U nastavku seta nije bilo brejkova više, pa je o prvom setu odlučio 13. gem.

Mari je bolje počeo kao i na startu meča, napravio je prvi mini-brejk, ali Federer se brzo vratio, izjednačio je na 3:3, a onda je u veoma neizvesnom i uzbudljivom finišu uspeo da dobije još jedan poen na servis Marija i reši prvi set u svoju korist (7-5).

Način na koji je izgubio prvi set očigledno je uticao na Marija koji u drugom nije imao šanse. Prvi brejk Švajcarac je napravio u trećem gemu iako ej Škot imao 40:0. To je dodatno demoralisalo Marija koji je ponovo izgubio servis u sedmom gemu i to je bio kraj.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
deda se napalio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Nisam očekivao da prođe Mareja, ali mnogo mi je draže što on ide na Noleta nego ovaj prvi. Videćemo sutra, neću da baksuziram, ali zna se šta očekujem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Neverovatno je da su Englezi navijali za Federera. Stvarno mi to nije jasno nikako.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Neverovatno je da su Englezi navijali za Federera. Stvarno mi to nije jasno nikako.

jbg, covek je legenda.Moraju.A tamo ima dosta stranaca,izbeglica i ostale bagre.Ko zna dal su posteni englezi imali kesa za mec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64

jbg, covek je legenda.Moraju.A tamo ima dosta stranaca,izbeglica i ostale bagre.Ko zna dal su posteni englezi imali kesa za mec.

Jel se drkas il si ozbiljan?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.