I hurt myself today, to see if I still feel I focus on the pain, the only thing that's real The needle tears a hole, the old familiar stain Try to kill it all the way, but I remember everything What have I become...
ja sam nashao samo onaj njegov album koji se zove "4" i izdat je za city ... tracklist: 1. maro maro 2. da bog da 3. ne bih ja 4. zlatna jabuka 5. josh poteci vodo 6. zhenicju te 7. ravnica 8. tamo 9. budi srecjna s drugim 10. ne zadugo
prvi album je izashao 1997 za pgp-rts i nema ime. drugi album za ZMEX (koji je danas pripojen pgp-rts-u ali tada nije bio)... a trecji album ne znam ni kako izgleda ni ko ga je izdao.
I ja znam za taj album koji je izdao za siti,medjutim mene zanima pesma "ti si ladja sto ne menja pravac,i svaki talas je novi muskarac..."mislim da je pesma sa tog albuma ali neznam kako se zove!!!!!!!!!!!!!
e ljudi...ja bi zaista imala par njegovih hitova...i zaista bi vam bila zahvalna ako bi mi neko od vas poslao nešto njegovo...? Može na msn suzana1989@gmail.com - ilii moj mail naslov (isti je) ...! Unapred jedno veliko hvala i pusssa svima!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.