Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 03:18:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Родитељска саботажа  (Pročitano 14729 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
mozes da nadjes posao ako zaista zelis da radis .
ako si kompleksas vise vrednosti neces ni u struci naci posao.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Citat
rad nocu se placa vishe zato shto covek koji radi nocu posle nije nizashta . ako si jednu noc morala da radish , shvatish da si ujutru umorna ali ne mozesh ni da spavash (bioritam) . tek oko podneva zadremash ,ali to je slabo (nocni odmor nishta ne moze da zameni) . na duze vreme takav zivot izaziva i fizichke i mentalne probleme (depresija i.t.d.) . zato zakon i zabtanjuje rad nocu preko odredjene granice

Netacno, ja vec dve godine radim nocu i nikada se nisam bolje osecala, daleko sam od depresije i od svih dr bolesti, imam 12h slobodnog vremena za sebe i dnevne obaveze, naravno stavr je u dobrog organizaciji i pravilnoj ishrani .
Nemas pojma kao i obicno, lupas napamet...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Znači teško je i zato treba unapred odustati  Smile

Pa jebiga, ne možemo svi da budemo službenici u banci i direktori velikih firmi, neko mora i leba da peče.  Smile

Što je teško peglati veš i prati kupatilo? Zar to prosečna mama ne radi stalno kod kuće i niko joj ne kaže hvala. Ali zato može u teretanu da guta bilderske proteine i radi na spravama, to nije teško i još daje novac.  Smile

pricha dolazi od osobe koja nikad nije radila ni nocu , niti peglala vesh po kucama  Smile Smile .

niti tih fizichkih i nocnih poslova ima koliko ti pricash , niti su bash toliko dobro placeni . a i postavlja se pitanje zashto bi neko toliko grbachio samo da bi pola svoje plate dao za iznajmljivanje neke rupe . na kraju krajeva , partija za koju glasash omladini natura ideal lakog i brzog zivota , a ne mukotrpnog rada  Smile Smile

Netacno, ja vec dve godine radim nocu i nikada se nisam bolje osecala, daleko sam od depresije i od svih dr bolesti, imam 12h slobodnog vremena za sebe i dnevne obaveze, naravno stavr je u dobrog organizaciji i pravilnoj ishrani .

ti si onda medicinski fenomen  Smile Smile , poshto je poznato kako na ljude utiche duzi rad nocu i zashto se ogranichava . uostalom , zato se svuda vishe i placa .

evo jednog chlanka koji objasnjava zashto je nocni rad losh za hormonsku ravnotezu :

http://www.minnpost.com/susanperry/2007/12/05/277/night_work_bad_for_your_health
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 06:07:53 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Znači teško je i zato treba unapred odustati  Smile

Pa jebiga, ne možemo svi da budemo službenici u banci i direktori velikih firmi, neko mora i leba da peče.  Smile

Što je teško peglati veš i prati kupatilo? Zar to prosečna mama ne radi stalno kod kuće i niko joj ne kaže hvala. Ali zato može u teretanu da guta bilderske proteine i radi na spravama, to nije teško i još daje novac.  Smile

pricha dolazi od osobe koja nikad nije radila ni nocu , niti peglala vesh po kucama  Smile Smile .

niti tih fizichkih i nocnih poslova ima koliko ti pricash , niti su bash toliko dobro placeni . a i postavlja se pitanje zashto bi neko toliko grbachio samo da bi pola svoje plate dao za iznajmljivanje neke rupe . na kraju krajeva , partija za koju glasash omladini natura ideal lakog i brzog zivota , a ne mukotrpnog rada  Smile Smile

ti si onda medicinski fenomen  Smile Smile , poshto je poznato kako na ljude utiche duzi rad nocu i zashto se ogranichava . uostalom , zato se svuda vishe i placa .

evo jednog chlanka koji objasnjava zashto je nocni rad losh za hormonsku ravnotezu :

http://www.minnpost.com/susanperry/2007/12/05/277/night_work_bad_for_your_health

Hahaha, super sad i ti znaš šta sam ja i kad u životu radila ili nisam radila. To vas čini već dvoje parapsihologa obaveštajaca MI6. Pokušavaš da me diskvalifikuješ iz diskusije jeftinim trikovima, što bi ličilo nekim kokošima ali tebi baš ne liči.  Smile Smile Smile

Većina depresivnih mladih ljudi koje znam su depresivni jer sede pod papučom i nemaju hrabrosti da polete. Većina su očajni jer spavaju do podne, onda ni u kući ništa ne pomognu pošto ih mama štiti, dosađuju se, ako skupe neku siću odu na pivo. Umesto da imaju platu i svoj život ostaju nedonoščad zauvek.

Oni drugi, koji rade za platu, imaju stan i porodicu ili vezu su pod većim naporom ali su mnogo zadovoljniji svojim životom.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 10:12:45 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
rad nocu se placa vishe zato shto covek koji radi nocu posle nije nizashta . ako si jednu noc morala da radish , shvatish da si ujutru umorna ali ne mozesh ni da spavash (bioritam) . tek oko podneva zadremash ,ali to je slabo (nocni odmor nishta ne moze da zameni) . na duze vreme takav zivot izaziva i fizichke i mentalne probleme (depresija i.t.d.) . zato zakon i zabtanjuje rad nocu preko odredjene granice

Jedna moja rođaka radi noćnu smenu u štampariji već nekoliko godina...6 noći radi, pa jedan dan slobodan...bruka i sramota.Nesrećnica je toliko očajna, propala, ne zna se na šta liči...ali šta će, dvoje male dece i nesposoban muž očekuju to od nje.Tri godine je mlađa, a izgleda kao da je deset godina starija od mene...a o narušenom zdravlju i konstantnoj nervozi da ne govorimo.

IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
radi nocnu svaki dan? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da, 6 dana u nedelji.
I ne samo to...kad završi smenu oko 5, na putu kući očisti i dva kafića.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 11:01:13 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Moj drugar radi nocnu u Tempo super marketu u Uzicu i 2 dana radi pa jedan dan ne radi i sve tako Smile Ne znam kako je moguce izdrzati da radis svaki dan nocnu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa šta će, sirota..ko je pita.
U mojoj pretjodnoj firmi radnici su radili sva dana pre podne, dva popodne, dva noću pa dva slobodna dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
To pakovanje i ekspedicija novina se odlično plaća, ne traži nikakve kvalifikacije, ali je izuzetno naporan posao koji ne može da se izdrži dugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 03:18:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.