Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пиштољ који изгледа као мобилни телефон  (Pročitano 524 puta)
15. Jan 2017, 23:57:23
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Пиштољ који изгледа као мобилни телефон

вропска полиција добила је упозорење због пиштоља који ће ускоро моћи да се купи на територији САД. Реч је о „ајфон пиштољу“, ватреном оружју калибра 0,380 које лако може да се трансформише тако да личи на смартфон.

Произвођач пиштоља који може „идеално да се сакрије“ је компанија из Минесоте "The Ideal Conceal". У њега стају два метка, што је сасвим довољно са самоодбрану, а прецизније коришћење обезбедиће ласерски нишан.

Дршка може да се савије тако да изгледа као мобилни телефон, што је довело до тога да врло брзо добије надимак „ајфон пиштољ“ (iPhone gun).

На тржишту ће се наћи током наредних неколико месеци, а очекује се да, убрзо после тога, нелегалним токовима стигне и до Европе.

Према наводима листа Тајмс, америчка компанија је већ примила више од 12.000 поруџбина пиштоља који кошта 395 долара (око 370 евра). Иако је початак испоручивања „телефона који могу да убију“ био најављиван за прошлу годину, услед тешкоћа у производњи први власници би требало да добију своје пиштоље током првог тромесечја 2017. године.

Док припадници полиције ово оружје виде као још једну опасност модерног доба, из америчке компаније поручују да само одговарају на потражњу за средством за одбрану које људи могу скривено да носе готово на дневној бази.

„Од мајки које своју децу прате на фудбалски тренинг, до пословних људи. Овај пиштољ вам даје могућност да не будете жртва“, објашњавају у фирми "Ideal Conceal".

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
dobra stvar..mozes se upucat kad ti je dosadno i sam sebi isceprkat zrno makazama  Smile

sta ce s ovim sranjem  Smile
dok on to rasklopi i sklopi bacit cu i njega i ajfon dva metra u vazduh  Smile
i da me upuca ...gdje ce 110 kila ludila... zaustavit s tom igrackom  Smile

ne ubija svaki metak....

teteac u rukma osrednjeg pucaca ima vise od 1.4-1.7  sekundi... izmedju dva hitca...
a kad puca iz jedne ruke...ima i preko dve sekunde...
savim dovoljno da predjes tri do pet  metra i da mu taj ajfon zabijes u supak  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2017, 13:14:05 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.