Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 07:34:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rock i Heavy metal muzika i sekte?!  (Pročitano 16157 puta)
Ucesnik diskusija

Heavy Metal is the law

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
Ovo ce da bude poduze...

Ma sve je to gomila gluposti. Cak i bendovi koji direkto pricaju o satanizmu ili baganizmu ( mislim vise na ove moderne black metal bendove tipa Mayhem, Dimmu Borgir, i slicni ) ... mislim vise to rade da bi bili cool klincima i ispali drugaciji nego sto stvarno veruju u to... mada naravno ima i takvih ( pomenuti Mayhem pre svih )

U svakom slucaju ne verujem ni da to moze toliko da utice na nekoga. Mislim zamislite situaciju npr. ja sada postanem svetski poznati pevac u nekom bendu, i napisem pesmu kako svi ljudi treba da izvrse samoubistvo. I sad ko tu ispada najveca budala ja ili neko ko stvarno to i uradi. Kapiram ja da je mozda malo lakse uticati na nekoga u periodu od 12-18 godine, al metal i rock slusam vec skoro 10 godina, a nikada nisam pozeleo da se ubijem, odem u sektu ili tako nesto...

Danas postoji situacija da se gomila bendova otvorne izjasnjavaju kao satanisti ili ateisti ili pagani, i da pricaju da je organizovana religija sranje ( donekle se i slazem, da ne ulazim sad u to ).. ne vidim zasto bi nekome onda trebale poruke unazad, kada to mogu i otvoreno da kazu. Evo kod nas imate May Result, Simarga, Stone to Flesh... pa ne vidim da je iko oko njih napravio frku do sada...

Anyways ko misli da su metalci/rokeri sektasi i narkomani, mislice to i dalje.... slusajte muziku koja vam se svidja i uzivajte, a ova sranja ostavite tabloidima Smiley
IP sačuvana
social share
It's a Heavy Metal universe
With a Heavy Metal sound
Masters of the thunder
Shake you to the ground
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Ovo ce da bude poduze...

Ma sve je to gomila gluposti. Cak i bendovi koji direkto pricaju o satanizmu ili baganizmu ( mislim vise na ove moderne black metal bendove tipa Mayhem, Dimmu Borgir, i slicni ) ... mislim vise to rade da bi bili cool klincima i ispali drugaciji nego sto stvarno veruju u to... mada naravno ima i takvih ( pomenuti Mayhem pre svih )

U svakom slucaju ne verujem ni da to moze toliko da utice na nekoga. Mislim zamislite situaciju npr. ja sada postanem svetski poznati pevac u nekom bendu, i napisem pesmu kako svi ljudi treba da izvrse samoubistvo. I sad ko tu ispada najveca budala ja ili neko ko stvarno to i uradi. Kapiram ja da je mozda malo lakse uticati na nekoga u periodu od 12-18 godine, al metal i rock slusam vec skoro 10 godina, a nikada nisam pozeleo da se ubijem, odem u sektu ili tako nesto...

Danas postoji situacija da se gomila bendova otvorne izjasnjavaju kao satanisti ili ateisti ili pagani, i da pricaju da je organizovana religija sranje ( donekle se i slazem, da ne ulazim sad u to ).. ne vidim zasto bi nekome onda trebale poruke unazad, kada to mogu i otvoreno da kazu. Evo kod nas imate May Result, Simarga, Stone to Flesh... pa ne vidim da je iko oko njih napravio frku do sada...

Anyways ko misli da su metalci/rokeri sektasi i narkomani, mislice to i dalje.... slusajte muziku koja vam se svidja i uzivajte, a ova sranja ostavite tabloidima Smiley
Smile
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S4 mini
Koliko ja znam,ima nekih sekti ali ne puno,i ne znaci da ako  neko slusa hevy metal da je sektas ili satanista,-znam po sebi!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
ni may result ni simargal niti bilo koji domaci black metal bend ne glorifikuje satanu...al furaju taj antihriscanski paganizam...kao veruju u paganizam koji su sloveni imali do 5 veka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia onaj veliki
...kao veruju u paganizam koji su sloveni imali do 5 veka...
Good for them! Smile
Samo cu reci, manite se corava posla! Slusajte, svirajte, pevajte i uzivajte, a sekte.... Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
kao sto mi je jedna devojka rekla...postoji sekta u kragujevcu koja jede ljude  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson k610i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy Nexus
hehhe, uvek se slatko nasmejem kada me podsete ove "frke" oko stairways.. sumbliminar messages dont exist... go kill ur self .. takav banner postoji ..

koliki mozak treba biti da napravish jednu od naj pesama na svetu, da napishesh text koji razbija, i da u njega "utkash" stanistichku poruku... bullshit..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson k610i
hehhe, uvek se slatko nasmejem kada me podsete ove "frke" oko stairways.. sumbliminar messages dont exist... go kill ur self .. takav banner postoji ..

koliki mozak treba biti da napravish jednu od naj pesama na svetu, da napishesh text koji razbija, i da u njega "utkash" stanistichku poruku... bullshit..

Hehehe brate, kako kazu ovi koji su istrazivali to, on ne okaci to, vec 'stanje njegove duse'. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
@paralelni

sto da ne...backmasking je prosta tehnika za rad...imas celu azbuku backmaskinga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 07:34:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.