Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Road to world cup 2006.  (Pročitano 26525 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Ja bio, jedva prezivjeh!!!!
Al zato sad  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
Koje ludilo na stadionu, to je trebalo doziveti, ma nije bilo sanse da izgubimo! Iako smo dosli u BG bez karata, znali smo da smo zemlja mita i korupcije, te smo sa jednim od likova sa ulaza na jug uspostavili kontakt i udjosmo za 500 dinusa po osobi njemu u dzep naravno, eh al se taj obogatio sinoc, pa samo da je propustio 20 ljudi tako, to mu dodje...
A na stadionu guzvanjac, svi stoje, svi navijaju, pre pocetka tekme pustaju sa razglasa "Boze pravde" masa peva, pa onda "Mars na Drinu", pa ide prozivka sa severa "jug jug javi se", a mi uzvracamo "javi se sever", i onda krece "Srbija, Srbija...", a za kraj ceo stadion pocinje da skace i peva "i ko ne skaceeee, taj je Turciiiiin, Oooooooooo", a Bosanci oce kavgu, pa pocinju da lete stolice ka nama, a masa uzvraca, bilo je i par kamenica, ne velikih al ne ni banalnih, i onda ni Zvezdasi ni Partizanovci, vec ludi Radovci se spustaju u kanal i krecu prema delu u kom su Poturice, koji su to manijaci tih se treba paziti, srecom intervenisu specijalci i udaljavaju goste od kanala prema gore, i na tome se zavrsava, nije bilo vecih incidenata al su se Balijama sigurno gace tresle, kasnije je u njihovom delu odjeknulo par momackih petardi...
A utakmica dobra, na vreme dat gol, bilo je jos sansi, mada smo svi strepeli zadnjih 20-ak minuta da se ne desi neki kiks, neka sudijska greska ili slicno, al sve se dobro zavrsilo, najvise me odusevilo jedinstvo medju ljudima, medju tribinama, svi smo disali kao jedan, svi smo navijali kao jedan, nije bilo zvizduka igracima i medjusobnih prepucavanja i onda posle tekme jos nekih pola sata navijanja, skandiranja, pa pevanje van stadiona, da smo znali da nasi igraci odlaze na trg mozda bi smo i tamo otisli, jednostavno lepo je sinoc biti Srbin i navijati za Srbiju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Koje ludilo na stadionu, to je trebalo doziveti, ma nije bilo sanse da izgubimo! Iako smo dosli u BG bez karata, znali smo da smo zemlja mita i korupcije, te smo sa jednim od likova sa ulaza na jug uspostavili kontakt i udjosmo za 500 dinusa po osobi njemu u dzep naravno, eh al se taj obogatio sinoc, pa samo da je propustio 20 ljudi tako, to mu dodje...
A na stadionu guzvanjac, svi stoje, svi navijaju, pre pocetka tekme pustaju sa razglasa "Boze pravde" masa peva, pa onda "Mars na Drinu", pa ide prozivka sa severa "jug jug javi se", a mi uzvracamo "javi se sever", i onda krece "Srbija, Srbija...", a za kraj ceo stadion pocinje da skace i peva "i ko ne skaceeee, taj je Turciiiiin, Oooooooooo", a Bosanci oce kavgu, pa pocinju da lete stolice ka nama, a masa uzvraca, bilo je i par kamenica, ne velikih al ne ni banalnih, i onda ni Zvezdasi ni Partizanovci, vec ludi Radovci se spustaju u kanal i krecu prema delu u kom su Poturice, koji su to manijaci tih se treba paziti, srecom intervenisu specijalci i udaljavaju goste od kanala prema gore, i na tome se zavrsava, nije bilo vecih incidenata al su se Balijama sigurno gace tresle, kasnije je u njihovom delu odjeknulo par momackih petardi...
A utakmica dobra, na vreme dat gol, bilo je jos sansi, mada smo svi strepeli zadnjih 20-ak minuta da se ne desi neki kiks, neka sudijska greska ili slicno, al sve se dobro zavrsilo, najvise me odusevilo jedinstvo medju ljudima, medju tribinama, svi smo disali kao jedan, svi smo navijali kao jedan, nije bilo zvizduka igracima i medjusobnih prepucavanja i onda posle tekme jos nekih pola sata navijanja, skandiranja, pa pevanje van stadiona, da smo znali da nasi igraci odlaze na trg mozda bi smo i tamo otisli, jednostavno lepo je sinoc biti Srbin i navijati za Srbiju!!!

Najbolji rewiew do sada Smile Smile Sto se tiche radovaca jedino mi je zao sto ne navijaju za veci klub.Tako lude navijache retko ko ima. Sto se mene tiche meni je uvek lepo zato sto sam Srbin,ali juche je to bio jedinstven osecaj.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Baraž za SP: Španija - Slovačka

Fudbalska reprezentacija Španije pokušaće da se preko baraž utakmice sa Slovačkom kvalifikuje za SP u Nemačkoj. Švajcarska će igrati sa Turskom a Češka sa Norveškom.

Španci su bili drugi u sedmoj kvalifikacionoj grupi iza Srbije i Crne, a prvu utakmicu baraža igraju na domaćem terenu 12. novembra. Revanš mečevi igraju se četiri dana kasnije.

Slovačka i Španija su se u sastajale u kvalifikacijama za SP 1998. godine, kada su dalje otišle naša i španska reprezentacija..

Švajcarska je u poslednjem kolu kvalifikacija izgubila prvo mesto u grupi i sada će mesto na Mundijalu tražiti u mečevima sa Turskom.

Norvežani su igrali baraž i za plasman na 2004, ali nisu uspeli da se plasiraju. Oni smatraju da je ovo prilika koju ne bi smeli da propuste.

Pobednici baraža pridružiće se reprezentacijama koje su se direktno plasirale za Nemačku: Holandiji, Ukrajini, Italiji, Francuskoj, Portugaliji, Engleskoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Švedskoj, Srbiji i Crnoj Gori i naravno, domaćinu Nemačkoj.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
ne mogu da verujem...
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Ma, mene je nesto drugo iznerviralo:

UEFA EURO 2008™ qualifying round draw
Pot 1
Greece
Netherlands
Portugal
England
Czech Republic
France
Sweden

Pot 2
Germany
Croatia
Italy
Turkey
Poland
Spain
Romania

Pot 3
Serbia and Montenegro
Russia
Denmark
Norway
Bulgaria
Ukraine
Slovakia

Pot 4
Bosnia-Herzegovina
Republic of Ireland
Belgium
Latvia
Israel
Scotland
Slovenia

Pot 5
Hungary
Finland
Estonia
Wales
Lithuania
Albania
Iceland

Pot 6
Georgia
F.Y.R. Macedonia
Belarus
Armenia
Northern Ireland
Cyprus
Moldova

Pot 7
Liechtenstein
Azerbaijan
Andorra
Malta
Faroe Islands
Kazakhstan
Luxembourg
San Marino

Izmace nam drugi sesir za sekundicu...

Inace, izvlacenje kvalifikacionih grupa bit ce odrzano u januaru,2006. u Montru (Svicarska).Kvalifikacije pocinju u avgustu naredne godine.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2005, 22:46:59 od Consigliere »
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
e sad imati srece i dobiti Grcku i Poljsku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
A ja bih voleo Hrvate Smile :srbija:
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Francuze i Italijane Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
pot 1 -Greece-braca
pot 2-Hrvati
pot 4-BiH
pot 5-Albanci
pot 6-Macedonia
pot 7-Azerbaijan-osveta

Mislim da kad bi se desilo neko cudo i ovako ispala grupa...pa...bila bi loodnica najblaze recheno... Smile
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.204 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.