Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:28:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Road to Oscar 2010  (Pročitano 13562 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Aj barem je josh fino znat da Akademija nije josh pala toliko nisko da daje Oskar filmovima poput Avatara.

A James se skenjo prao. Smile

Neshto je ova dodjela jako brzo ishla. Nije bilo pjevanja neke velike scenografije, samo nako brzinsk a i kako je tom henks onako iznenada izletio i bez ikakve najave samo reche "Hurt Locker".

Al shto reche mrgec, kako zhena izgleda sa 59 godina.....ccc Smile svaka joj chast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
HTC Sensation
Pa ja jedino vidim sansu da Argentinci mogu da naprave iznenadjenje(iako kvota govori drugacije  Smile )...cu da odigram singl za hiljadarku na to pa sta bude(ako uzmem pare ima da kupim Rasingov dres,posto se taj tim spominje dosta u filmu  Smile )

Ja sam ubo mojih 9 000...planiranih!!!!  Smile Smile

Gde ima da se kupi Rasingov dres....Dzuksi,sta sam rekao,?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 09:04:01 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.4
mob
Apple iNat
To!!! Smile Ima nade za Hollywood. Pice za sve na forumu, ja castim. Neka mi dezurni moderator posalje racun. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Apple iPhone 7 Plus
Avatar je dobio oskare za ono sto je zasluzio.
Nadao sam se da bi Inglourious Basterds mogao da iznenadi ali dobro ... sta je tu je

Ali Steve Martin i Alec Baldwin LOL
Ala su zezali na racun Meryl Streep
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
O, fala ti boze... Avatar je ispusio...  Smile

Inace... Sandra Bulok... dala je primer kako treba da izgleda govor... poseban osvrt na poslednju recenicu:

Citat
Did I really earn this or did I just wear you all down? I would like to thank the academy for allowing me in the last month to have the most incredible ride with rooms full of artists that I see tonight and that I’ve worked with before and that I hope to work with in the future who inspire me and blaze trails for us, four of them that I’ve fallen deeply in love with, I share this night with and I share this award with. Gaby, I love you so much. You are exquisite, you are beyond words to me. Carey, your grace and your elegance and your beauty and your talent makes me sick. Helen I feel like we are family… I don’t have the words to express what I think of you. Meryl, you know what I think of you and you are such a good kisser. I have so many people to thank for my good fortune in this lifetime. And this is a once in a lifetime experience I know.

To the family that allowed me to play them, the Tuohy family, I know they’re in here and you’ll probably hear her in a minute. Maybe not. Thank you for giving me the opportunity to… the family that made this film that gave me the opportunity to do something different John Lee Hancock, Gil Netter, Alcon, Warner Brothers, the actors…

Everyone who’s shown me kindness when it wasn’t fashionable, I thank you. To everyone that was mean to me… George Clooney threw me in a pool years ago, I’m still holding a grudge. But there’s so many people to thank, not enough time. I would like to thank what this film is about to me, which are the moms that take care of the babies and the children no matter where they come from. Those moms and parents never get thanked. I in particularly failed to thank one.

So, if I can take this moment to thank Helgibe for not letting me ride in cars with boys until I was 18 because she was right I would have done what she said I was going to do. For making me practice every day when I got home, piano, ballet whatever it is I wanted to be. She said to be an artist you had to practice every day, and for reminding her daughters that there is no race, no religion, no class system, no color, nothing, no sexual orientation that makes us better than anyone else. We are all deserving of love. So to that trailblazer who allowed me to have that and this [holds up Oscar] and this… I thank you so much for this opportunity that I share with these extraordinary women and my lover Meryl Streep. Thank you.

Inace, posebno mi je drago sto je upravo ona dobila Oskara, jer... Meril Strip nije imala sanse (treci Oskar - previse za zenu), a ova crnkinja je... pa sta ja znam... mislim da je Precious precenjen film...
Sve u svemu... Sandra Bulok je uvek bila potcenjena... dok su se razni zenski idioti kovali u zvezde...

A i licno je primila Zlatnu malinu... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Sandra Bulok je uvek bila potcenjena

у ком смислу подцењена?
можда што јој хонорари за филмове нису били 15 милиона већ 10? Smile

да се не лажемо...добила је оскара за прву озбиљнију улогу(мада је и то смејурија ал ајде) и могу слободно рећи...потпуно незаслужено....мерил стрип би стварно требала да каже људима из филмске академије да је не номинују више....страшно је да имаш 16 номинација а добијеш само 2 а да си бар 8 сигурно заслужила Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pa upravo to... uglavnom dobija neke subi-dubi uloge, ali ako npr. Kejt Vinslet sa svoja dva izraza lica moze da dobija zilion nominacija i zilion dobrih uloga, moze i ona... Smiley

Nemam pojma... izgleda mi kao jedno od retkih normalnih celjadi u Holivudu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Алал вера ономе ко је на овој теми рекао да ће црнкиња узети Оскара  Smile

За филм ми је било битно да не буде Аватар, тако да није лоше испало... Боље би било да су дали некоме из 2008  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
e jes mi drago što je christoph waltz dobio oskara za ulogu Hansa u "Inglorious Bastards"

čovjek je legendaran!  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 13:14:27 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Bas kao sto sam prognozirao i desilo se.Steta samo sto vas ne poslusah za taj Argentinski i da uzmem neke pare na kladzi al nije bitno.

Sandri Bulok uloga nije bas za Oskara jer sam pre neki dan gledao film koji je odlican ali njena uloga mi nije bila toliko jaka ali sta je tu je.Monique,Waltz,Bridges i Bigelow su mi bili ocekivani,jedino sam bio ocekivao da Avatar dobije za najbolji film ali mi je drago da je dobio Hurt Locker zbog Jamesa Kameruna
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:28:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.