Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Road fest Zrenjanin - Ikone roka u Srbiji (ili Kurir opet kaki)?  (Pročitano 35006 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia onaj veliki
@MJ
Jos se ne zna!
@svi
Idemo kod serifa! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung G880
ja sam novi tekst procitao do imena foo fighter i odustao.

inace sam googlovao producenta Michael Lang  i nasao da postoji lik koji se tako zove i koji je bio producent woodstock festivala 1969.

mislim ako se ovo dogodi kao sto su najavili ,na sledecim izborima ima da glasam za radikale.

« Poslednja izmena: 11. Jan 2007, 16:07:39 od Vlidi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
inace sam googlovao producenta Michael Lang  i nasao da postoji lik koji se tako zove i koji je bio producent woodstock festivala 1969.

hehe..takodje..googlao sam dosta stvari sa liste..ovo mi je najzanimljivije..uglavnom, nijedan bend nema bukirane nastupe za 2007...samo Iggy jedan...u Texasu..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung G880
rano je jos za objavljivanje datuma za leto 2007.

rocka am ring i hurricane 2 najveca festivala u nemackoj pocinju sa objavljivanjem datuma u februaru ili martu.

tako da retko i od samih bendova je objavio vise od par datuma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Na upravo završenoj konferenciji za medije, održanoj povodom rada na realizaciji muzičkog festivala Road Fest koji će biti održan na prostoru ADA Šumice u Zrenjaninu (Srbija) od 28.06. do 30.06.2007 godine, predstavnicima medija obratili su se Michael Lang (izvršni producent festivala), Predrag Bošković (predstavnik marketing odelenja festivala), Ollie Evson (producent) i Ivan Ćurović (predstavnik PR odelenja festivala).
Neposredno pre početka konferencije, predstavnicima medija emitovan je peto-minutni video zapis, koji će biti korišten u promotivne svrhe festivala, a u kojem se pojavljuju, najavljujući svoj nastup na festivalu i: Iggy Pop (Iggy Pop and The Stooges), Ian Astbury (The Cult), Lemmy (Motorhead), Ian Gillan (Deep Purple), Jay Kay (Jamiroquai)...
Michael Lang, nakon emitovanja vide-zapisa, prezentovao je prostor ADA Šumice na kojem će se realizovati Road Fest i predstavio fenomenalan line up izvodjača koji će nastupiti na Main Stageu, Road Areni i World Music Stageu. Prostor ADA Šumice ukupnog kapaciteta oko 90.000 ljudi (prostor Main Stagea kapaciteta oko 50.000 posetioca; prostor strelišta namenjen Road Areni kapaciteta oko 25.000 i prosotor Motel namenjen World Music Stageu kapaciteta oko 15.000) u periodu izmedju 28.06. i 30.06. okupiće impresivan line up koji čine:
Iggy Pop and The Stooges, Deep Purple, The Cult, Daft Punk, Orkestra Bobana i Marka Markovica, Glen Matlock and The Philistines, Naat Veliov, Motorhead, Underworld, Foo Fighters, Prodigy, Jamiroquai, Tricky, Esma Redzepova
Kao što je i ranije najavljeno, line up nije konačan, a konačna line up lista biće saopštena na drugoj po redu konferenciji za medije koja će biti održana u Beogradu 12.02.2007 godine.
Početkom novembra meseca 2006 godine organizacija Road Fest-a potpisala je višegodišnji ugovor sa SO Zrenjanin (ugovor je potpisan sa predsednikom SO Zrenjanin Gospodinom Goranom Kneževićem) po pitanju strateškog partnerstva na realizaciji muzičkog festivala Road Fest. U narednom periodu organizacija festivala očekuje i uključenje institucija pokrajne i republike u tokove festivala.
Kroz saradnju sa partnerima marketing i PR tim festivala realizovaće SMS nagradnu igru putem koje će biti omogućeno osvajanje komplet ulaznica za festival ali i izuzetno vrednih nagrada poput motora Harley Davidson, Gibson gitara, Yamaha bubnjeva, putovanja za New York City...
Komplet i pojedničane ulaznice za festival naći će se u slobodnoj prodaji od 12.02.2007 godine, do kada se po sniženoj ceni od 4.800 dinara za komplet može izvršiti rezervacija isključivo komplet ulaznica.

MISLITE LI I DALJE DA JE U PITANJU PATKA?

odakle je ovo skinuto? patka na kub, posle guglanja ovaj tekst moze da se nadje samo shout-boxu z.zvona, a u opste se ne pominje gde je odrzana konferencija, klasicno obmanjivanje javnosti! ja bih prvi voleo da je ovo tacno, dovoljan mi je i sam motorhead, a kamo li jos brdo bendova.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 01:30:08 od djukster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ljudi,prvi sam koji je pomislio da je ovo patka.

Pre sat vremena sretnem coveka koji je PR Menager jednog kluba i potvrdio mi je celu ovu pricu,stim da je rekao da lista izvodjaca nije jos konacna,da ce biti jos iznenadjenja.
Velike njuske iz vrha su umesane u samu organizaciju.

Samo sto se nisam izvrn'o na sred ulice...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6630
dok ne vidim ne verujem...
i na tarabi pise...pa mozes da se nagrdis Smile
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Procitah na jednom drugom forumu.. Neki lik iz Zrenjanina kaze da je ustvari plan da to postane neki tradicionalni skup bajkera koji ce se odrzavati na svakih 6 ili 10 godina. Kao, ocekuje se dolazak preko 20.000 bajkera iz celog sveta. Prema istom izvoru, veoma blizu dolaska je i Metallica. Prema jednom drugom, mozda dolaze i Franz Ferdinand. Ako se bilo sta od toga ostvari..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Neki shit
franz ferdinand je cuvena bajkerska grupa  Smile

Nema sanse da metallica svrati...bar ja tako mislim...ipak sada mixuju album
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
"Michael Lang (born December 11, 1944 in Brooklyn, New York) was one of the four main producers (along with Artie Kornfeld) of the famous Woodstock Music, Arts Festival in 1969 and RoadFest in Zrenjanin 2007."

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Lang
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.