Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RM konverter  (Pročitano 4466 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A jebote sta ima da ti objasnjava, samo loadujes subtitle..

Q:

How do I add subtitles to the converted video? And how and where are they stored?

A:

Subtitles are converted along with the movie if they are loaded into the converter before the conversion begins. There’re two ways how the converter stores subtitles.

Either it creates a SUB file with the converted subtitles, with the same filename as the AVI file, or it will be stored it in the destination directory. You’ll have to upload both the AVI and the SUB file into the mobile device in order to have subtitles.

The other way how the converter can store subtitles is that it encodes them directly into the AVI file. When you use this option, you only have to upload one file into the mobile device. This way is easier to use, but remember that only the SmartMovie player will be able to display the subtitles encoded this way.

Q:

What is done with subtitles during conversion?

A:

Subtitles are loaded from various formats: SUB, TXT and SRT. The resulting converted format is always SUB. The SmartMovie player on device can only handle the SUB format of subtitles.

During the conversion, the converter cuts subtitles to defined segments, changes frame rate, and writes subtitles either as a SUB file or directly into the AVI file.

Q:

In the converter, I have another small subtitle in the picture. The subtitles are so small that they are unreadable. What should I do?

A:

If the source video doesn’t contain subtitles, but you still see small subtitles in the converter encoded directly into the video picture, this is a result of a third-party DirectShow filter installed on your PC. Typically such filter automatically loads subtitles with the same name as the source video file, and the converter has no control over this action. To disable this, you should locate the plug-in filter and disable automatic loading of subtitles (usually such filter will have small icon in the notify area of the taskbar, so you can try to find it there and click on its properties). If this doesn’t help, other way is to rename the subtitles so they do not have the same name as the loaded video file.

Copyright © 2004 Lonely Cat Games
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Ma sve sam ja shvatio nego opet nece. Ja ucitam film, subtitle, konvertujem, prebacim u mobilni, a u mobilni pise show subtitles: yes, a subtitle ga nema kad pistim film u mobilni.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jesi li uopste prekopirao subtitle zajedno sa filmom?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Problem resen. Taj film koji sam hteo da konvertujem je bio u WMV formatu pa sam ga preko Sound Forge konvertovao u AVI i Preko Smart Movie-a sam konvertovao taj AVI u AVI za Smart Movie i radi hehe. Naravno trebao sam pre toga da ucitam subtitle. Smile  Smile  Smile
Evo tog filma koji sam konvertovao.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava Beograd - Karaburma
mob
Nokia N 70
ej ljudi kako mogu da registrijem smart movie...u ovoj novoj verziji sam dobio da je registry code 0000 ali nema gd da se upiše...ajde ako neko ima ivaj serial neka mi pošalje ovde ili na pp..hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Nisi nista objasnio...koji program hoces da registrujes,konverter ili player? Ako si skinuo odavde imas sve sto ti treba da registrujes.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
mob
Nokia N 70
pa smart movie.....a skinuo sam ga odavde.....ima samo 0000 kao kod za registraciju ali nema nigde da se ukuca taj "mali" broj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Smart Movie na komp. ili na mob.?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Ako nema da se ukuca...valjda je registrovan...zbunjuješ me,ne bi trebalo da bude problema sa smart moviem. Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
mob
Nokia N 70
Citat: kope
Smart Movie na komp. ili na mob.?

i za komp i za mob....znači trebaju mi svi seriali pa ako nije frka ajde bacite ovde...da bih mogao program da mi normalno funkcioniše.....unapred hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.