2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Nov 2025, 00:11:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RK Partizan  (Pročitano 187415 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Momci su se drzali fenomenalno, jednostavno kasnije se video i nedostatak kvaliteta, ali ta razlika nije velika kao sto sam mislio, uz dobro ispunjenu dvoranu i ludacko navijanje nista nije nemoguce!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Tel.Me Your.Number
http://koprijanradio.com/index.php?option=com_content&view=article&id=114&Itemid=107

Ima li neko onaj dobar link od Arene?

edit:

Ademar 33   
Partizan 28

Ovi su po rangu 4. u grupi. Nije loše... nadam se da ćemo bar Mađare tući i ove kod kuće.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2011, 20:56:47 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Sensation
Само 5 разлике?

Одлично...свако ко мало озбиљније прати рукомет зна колико је Адемар озбиљна екипа тако да је ово и више него добар пораз(ако постоји добар пораз уопште)...тако да честитам на борбености!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Alal vera momci, nisam stigao da pogledam ali cenio sam da ce da nas sabiju, svaka cast na borbenosti! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One M8
Strahinja Milić: Uspavani džin

D. PRLINA - M. MARKOVIĆ

Trenirao sam sa prvim timom i svojim uzrastom, stalno sam dolazio na drugi čas. I ne mogu da izdržim, spavam u klupi – kaže golman rukometaša Partizana. Želi da bude bolji od Šterbika, srce ga boli zbog Kosova

Još kao klinac Strahinja Milićje bio bar za glavu viši od ostalih. Krupniji, takođe. Kad stane između stativa, činilo se da nema mesta gde možete da mu proturite loptu. Taj utisak je sada još izraženiji... Već sa 16 godina ušao je u olimpijsku reprezentaciju. Nešto kasnije prvi selektor Srbije, Jovica Cvetković, dao mu je šansu i u seniorskom timu. I odmah je proglašen za najboljeg golmana turnira u Češkoj. Naslućivalo se da u Miliću dobijamo golmana najviše klase. Nažalost, i pored dobrih partija u dresu Partizana, nikako nije uspevao da se izbori za veliko takmičenje. Bio je u konkurenciji za SP u Švedskoj, ali nije dobio priliku...

- I sada ću da se borim da budem među tri naša golmana na Evropskom prvenstvu. Znam da ću da pružim maksimum, bilo na terenu, bilo na tribinama. Ja sam vojnik Srbije i reprezentacije – počinje priču za „Sport“ Milić.

U rukometnom svetu svi ga znaju pod nadimkom Džambo. Ime i prezime gotovo da niko ne koristi.

- Kada sam bio klinac igrali smo se ratova između ulica. Prvo su me nazvali Roki, a onda mi je jedan drugar, u „rovu“, dao nadimak Džambo, kao Džambo-džet. I tako je ostalo do danas. I kada sam igrao u Danskoj, predstavljao sam se kao Džambo, jer Danci nikako nisu mogli da izgovore Strahinja. I majka me zove Džambo.

Za golmane se smatra da su svojevrsni čudaci. I u rukometu ima golmana.

- Pola je istina, a pola legenda. Jeste, na svoju smo ruku, znate kada vas napada lopta koja ide brzinom od 100 na sat, a vi idete glavom na nju, ne bežite, onda jeste nešto čudno sa tobom. Ako gledam po sebi, onda je verovanje da su golmani čudaci potpuno tačno.

Za vaterpolo se govori da je rukomet u vodi. Ipak, teško da bi Džambo mogao da bude vaterpolist.

- Potonuo bih. Posle prvog šuta bih se udavio. Kada sam se vratio iz Danske u Partizan, imali smo jedan trening na bazenu na Banjici. Isplivao sam tri dužine i odmah posle toga sam se uhvatio za stativu. Taj vaterpolo meč mi je bio jedinstvena prilika u životu da igram, a ne da branim. I kad smo već kod vaterpola, moram da kažem da su mi vaterpolisti Partizana uzor po sportskom životu.

Neko ko je uspešan, nema razloga da se stidi. Ipak, nije uvek tako.

- Kada sam prešao u Dansku, otišao sam u školu. Engleski sam slabije znao, a od danskog – ni reč. Direktor me uputio u učionicu, a kada sam ušao mislio sam da sam pogrešio, jer nijedan učenik nije imao svesku i olovku, kao ja, već su svi radili na lap-topovima. Mislio sam da sam pogrešio, pa sam se vratio kod direktora. Nije mu bilo jasno kako nisam našao razred, krenuo je samnom i ušli smo u istu onu učionicu. Čim su me videli sa sveskom i olovkom, počeli su da mi se smeju. Onako cinično. Nije im bilo jasno kako još neko ide na časove sa tim. Bilo me je sramota, pa sam odmah posle časova otišao i kupio lap-top, najskuplji u radnji.

Važi ovaj sjajni golman za velikog šaljivdžiju. Smišlja smicalice, baš lako...

- Bio sam sa jnuiorskom reprezentacijom u Nemačkoj. Napolju pada kiša, grmi, nigde žive duše, ubija dosada. Bio sam u sobi sa Alčakovićem. Pozvali smo Malečnčićai rekao sam mu da je trener Ivićporučio da svi okrenemo televizore u sobama prema zidu i stavimo mokar dres preko ekrana, da ne bi udario grom. I još da treba da se izvuče utikač iz zida. Svi reprezentativci su uradili tako, a jedan je iskidao i gajtan od mini-bara, pokušavajući da izvadi utikač, jer je mislio da tako treba, čim se to čini i sa televizorom

Spavanja nikad dosta. Tako ga se bar sećaju drugari iz Tekstilne škole.

- Stalno sam spavao na časovima. Dok sam bio u pravom razredu srednje škole. Trenirao sam sa prvim timom i svojim uzrastom, stalno sam dolazio na drugi čas. I ne mogu da izdržim, spavam u klupi. Razredni je imao razumevanje za mene, znao bi da kaže ostalim učenicima „Tiše, da ne probudimo Džamba“. Voleli su me. Znali su i da kače tekstove o meni i slike na kojima sam bio u novinama.

Iskren do srži. Dokazao je to Džambo i posle našeg pitanja čime bi se bavio u životu da nije rukometaš.

- Moj pokojni otac imao je štampariju, bavio se proizvodnjom svesaka i školskog pribora. Verovatno bih to i ja radio. S obziom na to da sam samo završio tu jednu godinu srednje škole, sada bih mogao samo da čistim ulice.

I onda objašnjenje:

- Posle te prve godine Tekstilne škole, rukometnu karijeru nastavio sam u Danskoj. Tamo me je mrzelo da nastavim školovanje. Sada mi je krivo zbog toga. Međutim, završiću srednju školu. Učiniću to dok sam u Partizanu.

S obzirom na već deceniju loših rezultata, naši rukometaši nemaju status zvezde. I da ih imaju, Džambo bi bežao od prevelike popularnosti.

- Kada se upoznajem sa ljudima, nikome ne kažem da igram rukomet u Partizanu. To nije moj lični kvalitet. Želim da budem dobar sa ljudima zbog onoga kakav sam, a ne zbog onoga čime se bavim. Ne volim samoreklamiranje. I kada bi me neki drugari predstavili kao rukometaša, ispravljao sam ih, govoreći da sam u stvari ekonom u Partizanu. Užasno me nervira dvoličnost kod ljudi, izluđuje me. Zato i ne volim da budem rukometaš, nego Strahinja Milić.

Jedan je Džambo!

ŽELjA U KARIJERI
- Moj idol je Arpad Šterbik.Normalno, slične smo konstitucije. Želim da budem ne samo kao on, nego i bolji od njega. Da budem jedan od najboljih golmana na svetu, čak i najbolji, zašto da ne. Videćemo dokle ću da stignem. Voleo bih da igram u Bundes ligi, ili da budem u paru sa Šterbikom, bez obzira u kom klubu.

NE ZABORAVLjA
- Pitanje je da li bih sada bio golman da nije biloVanje Bankovića, kondicionog trenera, i medicinskog tima Partizana. Njima najviše dugujem zahvalnosti što sam uspeo da se vratim na teren posle teške povrede kolena. Hvala i porodici koja je sve vreme uz mene. Šta god da uradim.

AUTO ŠKOLA
- Upisao sam se u auto školu. Muka mi je više od vožnje gradskim prevozom. Obučavam se u golfu „petici“. Kažu da se vožnja najbolje savlada u jugu, ali šta vredi kad u jugo ne mogu da uđem.

VOLI DA JEDE
- Volim da jedem. Uostalom, vidi se na meni. Meso, najviše. Sve sa roštilja. Najviše sam imao 160 kilograma. Međutim, tada sam bio i najbolji. Mogao sam da napravim špagu, nogom dodirnem prečku. Možda deluje neverovatno, ali je istinito.

JOVANA ZA ČITAV ŽIVOT
 - Najviše volim tip devojke kakva je mojaJovana. Zajedno smo već četiri godine, nadam se da ćemo da budemo zajedno do kraja života. Kraj sebe ne mogu da zamislim nijednu drugu. Volim da pogledam lepe devojke na ulici, nisam bolestan čovek, ali samo da pogledam.

PRVI POLjUBAC
 - Prvi put sam se poljubio sa devojkom u Niškoj banji. Zaboravio sam joj ime. Desilo se to za vreme bombaradovanja. Zbog nje sam se polomio vozeći rolere. Kad sam je video, želeo sam da izigravam šmekera, stavio sam ruke u džepove, prekrstio noge i počeo da se spuštam niz ulicu. Žestoko sam pao. Prišla mi je, pitala me da li je sve u redu, a ja sam joj odgovorio da mi nije ništa. Lagao sam, sve me je bolelo... Kasnije smo se poljubili.

SRCE BOLI ZBOG KOSOVA
 - Rodom sam iz Prištine. Kosovo i Metohija su nam malte ne oduzeti. Krivo mi je zbog toga, srce me boli. Nisam mogao da verujem da se pucalo na naše ljude koji su bili na barikadama. Šta su oni to loše uradili? Sećam se mnogih detalja iz detinjstva, znam da su moji riođaci imali mnogo domaćih životinja, a sada imaju samo jednu kravu. Voleo bih svima da pomognem, ali nažalost nisam u stanju.

OKRUŽEN ZVEZDAŠIMA
 - Živim u kraju Beograda u kojem ima mnogo navijača Crvene zvezde. Praktično sam okružen „delijama“. U mom kraju živi par vođa. Ne da nisam doživeo ni najmanju neprijatnost, već su mi rekli da sam ja jedan od retkih „grobara“ koje poštuju. Moram da kažem da ne spadam među one koji žele da komšiji crkne krava. Partizanovac sam, ali navijam za Zvezdu kad igra protiv nekog stranog tima. I ne samo za Zvezdu, već za sve klubove iz Srbije.

ŽENE I SPORT
 - Od kolektivnih sportova, samo je odbojka za žene. Eventualno tenis. Ništa drugo. Ni rukomet. Ženama nije mesto na terenu. One treba da budu pored mene. Smeh...

novosti.rs

Sjajan intervju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
Citat
Volim da pogledam lepe devojke na ulici, nisam bolestan čovek, ali samo da pogledam.

Citat
- Prvi put sam se poljubio sa devojkom u Niškoj banji. Zaboravio sam joj ime. Desilo se to za vreme bombaradovanja. Zbog nje sam se polomio vozeći rolere. Kad sam je video, želeo sam da izigravam šmekera, stavio sam ruke u džepove, prekrstio noge i počeo da se spuštam niz ulicu. Žestoko sam pao. Prišla mi je, pitala me da li je sve u redu, a ja sam joj odgovorio da mi nije ništa. Lagao sam, sve me je bolelo...

Citat
- Od kolektivnih sportova, samo je odbojka za žene. Eventualno tenis. Ništa drugo. Ni rukomet. Ženama nije mesto na terenu. One treba da budu pored mene.

Smile

U pravu čovek za ovo poslednje Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Ericsson t10
peru nas Francuzi 8 razlike, ali moram da pohvalim grobare u dvorani, vrlo često su nadglašavali Francuze sa sve spikerom i bubnjarima, bio sam u tripu da se ovo igra kod nas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 5800 express mus
Link?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Ericsson t10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Tel.Me Your.Number
36:27 u gostima... nije loše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Nov 2025, 00:11:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.