UFO je Neidentifikovani Leteci Objekat. Onog trenutka kada se utvrdi sta je, postaje Identifikovani Leteci Objekat. UFO postoje dok god nema odgovora o cemu se radi. Ako bi se 100 % utvrdilo da je neki tavak objekat vanzemaljskog (extraterestrial) porekla onda bi on postao IFO (Identifikovani Leteci Objekat) kao i bilo koji drugi takav (identifikovan) objekat, pa da radilo se o kesi koju je vetar podigao, ptici, zemaljskom avionu etc...
U krajnjoj liniji tvoja tvrdnja da ne verujes u UFO je ok, UFO ne postoji, postoji samo IFO, ali MI ne znamo sta je u pitanju. Ako je pretpostavimo u pitanju vanzemaljska letilica a MI ne znamo sta je to, onda je za nas to UFO - izraz kojim oznacavamo ono sto nismo u stanju utvrditi, sto uopste ne utice na istinitost postojanja tog objekta. Bio on nama poznat ili nepoznat, bio on stvarno nesto sto leti ili samo opticki ili elektromagnetski fenomen; on postoji.
U pravu si UFO ne postoji, postoji samo IFO, ali mi uvek neznamo u cemu je stvar. E sad, sve ovo ne iskljucuje postojanje vanzemaljskih letilica. O tome nista ne znamo, pa ne mozemo tvrditi da postoje ili ne postoje.
Da znas! Ali ko je onaj drugi (ili mozda ona??? ) Poznato je da vampiri imaju ogromnu snagu, i verovatno su preziveli taj sudar. Al ce im se sada najeb. majke - treba pratiti izvestaje o cudnovatim nocnim napadima na ljude u blizini rumuskih vojnih baza i na tragove uboda na vratu. Sa' kad vidis kako FBI salje forenzicare u gomilama - eto nama nove TV serije.