Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Na ovom forumu, mozete postavljati teme sa informacijama o glumcima i glumicama, komentarisati ih, hvaliti...
Ukoliko zelite da postavite novu temu, obavezno proverite
da li je ta tema vec postavljena.
Zasto se vise ne bavi glumom?Pa, odgovor je jednostavan: Zoran Calic vise ne snima tras filmove, a ona nije radila ni sa jednim drugim rediteljem.Jaka glumica i filmovi u p. materinu.
"Eto, 10 godina se tuzim sa drzavom da mi plati put preko njive, a sada kada vidim da se ne zna ni koj pije ni koj placa, uzecu stvar u svoje ruke, izvadicu stetu makar crko."
Ona sada zivi u Londonu,a devedesetih je zivela u Americi i radila za Voice of America...to znam jer me je intervjuisala na ulici za vreme protesta Zajedno...slogirala se kad sam je prepoznao,mislila je da su je ovde zaboravili :D
Marija je prelepa. Steta sto je ateista. I ja sam smrto zaljubljena u Bobu, iako sam mnooogo mladja generacija! A sta ces, to su ti filmovi koji ne zastarevaju nikad. I oni su najlepsi filmski par ikad! Nadam se da ce se vratiti u Srbiju. Inace najbolje su mi Lude godine 1 i 2 (1978. i 1980). Ovi ostali nastavci nisu mi nesto.
Rialda Kadric je rodjena 14. 6. 1963. devedesetih je napustila Srbiju i otisla u Ameriku gde je radila kao novinarka ''Glasa Amerike'', tamo je se udala i tamo zivi danas. :D
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.