Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:01:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Koju grupu vise gotivite?
Red Hot Chilli Peppers
52%  (170)
Guns n' Roses
48%  (157)
Ukupno glasova: 327
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RHCP ili Guns n' Roses  (Pročitano 39892 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
I sam si rekao da ne mozes da sudis, jer ne znas pesme, tj. ne slusas ih mnogo... Zato predlazem da prestanemo sa svadjom, vredjanjem i nepostovanjem tudjeg misljenja. OK?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Moram da priznam da je GnR bend koji sam obozavao i dan danas ih slusam rado,ali imaju i RHCP jako dobrih stvari,meni se licno koncert u Indjiji i nije nesto dopao,ali sad kad sam dobio snimak koncerta i pazljivo preslusao,bogami,vise i nemam toliko zamerki,dobro je to sve Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
I sam si rekao da ne mozes da sudis, jer ne znas pesme, tj. ne slusas ih mnogo... Zato predlazem da prestanemo sa svadjom, vredjanjem i nepostovanjem tudjeg misljenja. OK?
Pogresno si me shvatila, nisam imao nikakvu nameru da se svadjam, samo sam izneo svoj stav...
Za tebe  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 14:19:49 od Voodoo chile »
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
OK, OK, ljudi. OK je sve, necemo da se svadjamo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S3
^Haha... Izvini, ali svojim prethodnim postom samo pokazujes neznanje o Peppersima. Zato nemoj da ih vredjas. LEPO sam te zamolila. Wink

Nisam nikog vređao svojim prethodnim postom,nego sam krajnje kulturno zamolio da mi neko nabroji pesme pepersa jednako poznate,ili poznatije od  navedenih pesmama od gansa,čisto da se vidi koliko poznatijih pesama gansi imaju!!?
A tek nemam nikakve namere da se svađam sa nekim od vas ovdE!
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 03:19:34 od Velja_Slash »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ej,Veljo jel imas nove koncerte od Gunsa?Ako nemas da ti dam..... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ej,Veljo jel imas nove koncerte od Gunsa?Ako nemas da ti dam..... Smile
Ocu i ja  Smile
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
^Haha... Izvini, ali svojim prethodnim postom samo pokazujes neznanje o Peppersima. Zato nemoj da ih vredjas. LEPO sam te zamolila. Wink

Nisam nikog vređao svojim prethodnim postom,nego sam krajnje kulturno zamolio da mi neko nabroji pesme pepersa jednako poznate,ili poznatije od  navedenih pesmama od gansa,čisto da se vidi koliko poznatijih pesama gansi imaju!!?
A tek nemam nikakve namere da se svađam sa nekim od vas ovdE!

Nisi u pravu. Necu ja nista da nabrajam, jer ne zelim. Ja sve pesme Peppersa obozavam podjednako, bile one singlovi ili ne. Uostalom, kvalitet pesme se ne meri po tome koliko je poznata, zar ne? U suprotnom bi poznate Pussycat dolls trebale po svaku cenu da imaju kvalitetnu muziku. Smile A Peppersi imaju mnogo poznatih pesama... Stvarno, stvarno poznatih. Ali, za to nije zasluzno reklamranje, vec iskljucivo njihov talenat.

Njima STVARNO nikada nije bilo bitno da li ce njihove pesme da budu pustane na TV-u ili radiju. Oduvek su radili ono sto se njima svidja i bas ih je bilo briga da li ce to da bude pustano ili ne. Jednom prilikom se Flea cak pos*ao producentu Andyju Gillu i Anthony i on su mu odneli go*no u kutiji za picu, jer je hteo da zvuce komercijalno, kako bi ih pustali na MTV-ju i radiju. Njima je samo bilo bitno da sviraju ono sto se NJIMA svidja, a ne da budu poznati i da zarade pare. Naravno, nemaju oni nista protiv para, ali ako je jedini uslov da zarade tako sto ce postati komercijalni, oni bi radije ostali u ne tako dobrom finansijskom stanju. Pogledaj sta je Anthony izjavio ovde (3:43): http://youtube.com/watch?v=8da1YxsXWzM

Tako je ostalo i dan danas. To zna SVAKI fan Peppersa. Igrom slucaja, svi su prepoznali njihov talenat i produkcijske kuce su pocele da se grabe oko njih, pa su postali poznati i obogatili se. Ali za to nije kriv ni MTV, ni radio, vec iskljucivo njihov talenat. I dan danas, rade iskljucivo ono sto vole i ne trude se da prave muziku da bi narod KUPOVAO njihove albume. Kao sto kazem, publici se ipak svidela ta muzika i naravno, Peppersima je drago zbog toga. Ali nikada se nisu prodali NITI ce.

Ali naravno, ovo sve ne znaci da oni nemaju poznate pesme. Pobogu, pa oni su jedan od najpoznatijih svetskih bendova. Postoje vec 25 godina i 18 dana Smile i i dan danas prze i uzivaju u onome sto rade potpuno isto kao na pocetku karijere. Pred svaki nastup su isto uzbudjeni kao pred prvi nastup, davnog 13. 2. 1983..Muzika im se jeste promenila, ali to ne znaci da im se kvalitet pogorsao. Sazreli su, uneli novi zvuk, ali i zadrzali stari. Kada izadju na binu, i dalje su to oni isti, otkaceni momci iz osamdesetih, zaljubljeni u to sto rade, zaljubljeni u muziku i u zivot. Osecaju se kao na pocetku karijere i tako ce uvek ostati...

Izvinjavam se, malo sam vise skrenula sa teme, ali jbg, ponele me emocije.... Smile Kakogod, molila bih vas da ne pljujete po ovom postu, iako sam malo skrenula sa teme, sve, sve sto sam napisala je istina... Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 17:08:28 od RHCP 4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Mrzim zimu!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Stvarno si veeeeliki fun.Svaka ti cast.  =D>Da je neko napao G'n'R,mislim da bih reagovao mnogo ostrije nego ti.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 17:55:55 od Boki78 »
IP sačuvana
social share
Screw You Guy's. I'm going Home.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Hvala. Svi fanovi Peppersa kazu da sam ja najveci opsednuti fanatik ikada i da nikad nisu videli da neko nekog toliko obozava kao ja Pepperse. Smile Uf, veruj mi, znam ja MNOOOOOGO ostrije. Mnogo, mnogo, mnogo ostrije da reagijem. Kada sam prvo procitala komentare ljudi koji su ih pljuvali ovde, morala sam da iskuliram, pa TEK ONDA da napisem post, inace bih svasta napisala. Wink Ne znate vi koliko sam ja u stanju da se svadjam kad mi neko pipne Pepperse... Zbog Peppersa bih ubila, pa i u bukvalnom smislu te reci. Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 18:06:25 od RHCP 4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:01:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.