Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:39:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Koju grupu vise gotivite?
Red Hot Chilli Peppers
52%  (170)
Guns n' Roses
48%  (157)
Ukupno glasova: 327
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RHCP ili Guns n' Roses  (Pročitano 40347 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S3
e moj brate,nabavi neki novi koncert od Gunsa,Rock in Rio 2007,ili koncert iz Svabije sa Rock,n,ring-a ,sviraju trojica gitarista,prashe za medalju,a Axl nikad bolje nije pevao,a inace imaju i nov album i duet sa onim pevacem Sebastian Bach-om iz Skid Row-a,znaci rade svuda full,a ti nisi bas informisan Smile
a gde si nasao te koncerte?? Smile

recimo ovako ..........torenti su kevaaaaaaa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S3
red hot chili peppers, ko je bio u Injiji zna da su broj 1, bolje zvuce uzivo nego na cd.

ja sam bio u inđiji,živim na pljuvometar odatle,i nisu mi se ni malo svideli!!!!
Ispali su šabani,oni najgori,svirali su jegva sat vremena,i to  tako raštimovano,da bi mene bilo sramota da onako spreman izađem pred masu!!!
A sa druge strane,bio sam i u budimpešti prošle godine na kocertu GNR, i prosto sam se oduševio,ljudi krljaju kao nikad do sada;zvuče fenomenalno,normalno ni blizu kao stara ekipa,ali ipak sam prezadovoljan!!!!
A bio sam i '92 u Parizu......neponovljivo!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy Nexus
red hot chili peppers, ko je bio u Injiji zna da su broj 1, bolje zvuce uzivo nego na cd.

ja sam bio u inđiji,živim na pljuvometar odatle,i nisu mi se ni malo svideli!!!!
Ispali su šabani,oni najgori,svirali su jegva sat vremena,i to  tako raštimovano,da bi mene bilo sramota da onako spreman izađem pred masu!!!
A sa druge strane,bio sam i u budimpešti prošle godine na kocertu GNR, i prosto sam se oduševio,ljudi krljaju kao nikad do sada;zvuče fenomenalno,normalno ni blizu kao stara ekipa,ali ipak sam prezadovoljan!!!!

hihi teshko da mozhesh objektivno da dash mishljenje poshto ti je naziv velja _ slash [nemam nishta protiv gunsa chak sam i za njih glasao u ovoj temi davno].. sad bi trebao da se pojavi neko tipa pera_anthony... ili tako neshto i da se svadjate Smile

a za indjiju.. mojne da si toliko oshtar.. nisu bili rashtimovani to si preterao.. jeste da su svirali jedva chuku vremena ali dok su svirali strashno su svirali... mojne da si takav Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
e moj brate,nabavi neki novi koncert od Gunsa,Rock in Rio 2007,ili koncert iz Svabije sa Rock,n,ring-a ,sviraju trojica gitarista,prashe za medalju,a Axl nikad bolje nije pevao,a inace imaju i nov album i duet sa onim pevacem Sebastian Bach-om iz Skid Row-a,znaci rade svuda full,a ti nisi bas informisan Smile
a gde si nasao te koncerte?? Smile

recimo ovako ..........torenti su kevaaaaaaa
   Pa,ima i toga,ali ja nabavljam malo drugacije... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S3
ma taj nick je bezveze,nisam znao šta drugo da stavim!!
A nisma preoštar,jer sam gledao i njihove bolje koncerte,kao na primer Hajd Park ili Slane,tako da sam se u indjiji razočarao!
A jel imaš ti negde spisak tih silnih koncerata(zadnj off danas  Smile)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
ako mene pitas,pogledaj pp... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k750i
Bolji su Gunsi, ne znam zasto,ali RHCP su mi strasno antipaticni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S3
ako mene pitas,pogledaj pp... Smile

verovao ti ili ne,ne znam kako da ti odgovorim na pp!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ispali su šabani,oni najgori,svirali su jegva sat vremena,i to tako raštimovano,da bi mene bilo sramota da onako spreman izađem pred masu!!!

Izvini, ali NEVIDJENO se*es... U Indjiji su bili odlicni!!! A sto se tice duzine koncerta, NISU ONI KRIVI, ljudi ne shvataju da je u pitanju bio FESTIVAL... A na festivalima su duzni da sviraju 8 pesama, sve preko toga je njihova dobra volja... Cak i na njihovom sajtu pise "Green fest"... A i Johnu stvarno nije bilo dobro, imam slike na kojima se drzi za glavu.. I tako bolestan, covek je dao sve od sebe, kao i ostatak benda... Tako da NIKO nema prava NISTA da prebaci sto se tice koncerta u Indjiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S3
Izvini onda ,a zašto je u svim medijima najvljivan KONCERT red hot čili pepersa??????????????
A????
a druga stvar,viđao sam ljude da sviraju bolje,u mnogo gorem fizičkom stanju od gore pomenutog! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:39:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.