Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte
"Najčešća
pitanja korisnika" i
ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog
ponašanja igrača možete obavljati na način opisan
ovde.
Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek
nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte
pravilnik foruma, jer
svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
U ponoć je završeno dvomesečno takmičenje ConQUIZtador - najbolja škola Srbije.
U takmičenju je uzelo učešće ukupno 8 308 igrača koji su za svoje škole skupili ukupno 215 819 476 zlatnika. Od ukupno 542 srednje škole koliko ih se našlo na spisku za prijavu čak 463 su imale makar jednog predstavnika.
Specijalna škola za vaspitanje i obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju Elektrotehnička škola "Nikola Tesla" Aleksinačka gimnazija Gimnazija "Svetozar Marković" Prva kragujevačka gimnazija Ekonomsko-trgovinska škola "Paja Marganović" Ekonomsko-trgovinska škola "Jovan Trajković" škola za oštećene sluhom - nagluve "Stefan Dečanski" Treća beogradska gimnazija Srednja škola "Nikola Tesla" Gimnazija Ekonomsko-trgovinska škola Gimnazija "Vuk Karadžić" Ekonomska škola Ekonomska škola Deveta gimnazija "Mihajlo Petrović Alas" Elektrotehnička škola "Mihajlo Pupin" Gimnazija "Dositej Obradović" Gimnazija Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" Peta beogradska gimnazija Gimnazija Tehnička škola šesta beogradska gimnazija Matematička gimnazija Gimnazija Gimnazija Medicinska škola "Beograd" Užička gimnazija Gimnazija
Kosovska Mitrovica Beograd Aleksinac Jagodina Kragujevac Pančevo Zrenjanin Beograd Beograd Boljevac Kruševac Kraljevo Loznica Niš Kragujevac Beograd Novi Sad Bačka Topola Čačak Novi Sad Beograd Kraljevo Valjevo Beograd Beograd Novi Pazar Bečej Beograd Užice Bosilegrad
Naziv škole Specijalna škola za vaspitanje i obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju Elektrotehnička škola "Nikola Tesla" Deveta gimnazija "Mihajlo Petrović Alas" Aleksinačka gimnazija Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" Prva kragujevačka gimnazija Gimnazija Gimnazija "Svetozar Marković" Treća beogradska gimnazija Gimnazija Gimnazija "Vuk Karadžić"
Lokacija: Kosovska Mitrovica Beograd Beograd Aleksinac Novi Sad Kragujevac Kruševac Jagodina Beograd Kraljevo Loznica
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Da samo sto si ti, secam se toga dobro, tada kao Nikola Dubic vrbovao i isao od od jednog do drugog dobrog igraca sa plavim i crvenim krstom pa si tako pokusao i mene, tako da to onda ne moze da se bas da se smatra uspehom tvoje i te skole nego opet je bilo po onom nasem ko se bolje snadje i bude bezobrazniji i drskiji taj prolazi...
Tek sad na osnovu obelodanjenog broja igraca za pojedine skole mi je jasno da sam ziveo u zabludi, posto sam mislio da za skolu za koju ja igram igra svega 5-6 igraca i koliki je ustvari bio moj stvarni doprinos (rekao bih oko cetvrtine ukupne sume), a ustvari bilo ih je ni manje ni vise nego celih 105 au...
I da, ako je takmicenje vec uveliko zavrseno zasto onda jos uvek ne zaustavljate brojace ili to izgleda niko ne ume ili nema pristup, tj. kljuceve do tog ormarica ili prostorije gde su vam ti prekidaci :))) Aj bre, gasi vise to svetlo pa da polegamo ko ljudi... ;)) dosta smo se iscrpli i izakali tokom ova protekla dva meseca majuci se ovde i igrajuci ovoliko, vreme je valjda za zasluzen odmor :)))
« Poslednja izmena: 12. Feb 2012, 10:17:46 od janboX »
Aham pitao sam dosta igraca pravio sam dobar tim,i to ne da bi moja skola pobedila nego da bi nas tim pobedio, a i moras priznati za teslu je ucestvovalo 219 ljudi nisam ja svakog pitao vec nekih 15 tak igraca :)
« Poslednja izmena: 12. Feb 2012, 12:09:27 od T i e s t o »
Ma bogami i kod Palme izgleda u poslednje vreme omuljilo, evo vec dva meseca nije bilo prijema na kojima kao iz carobnog sesira udeljuje svim pruzenim rukama koje mole, e sad ko bi ga znao, da li se stvarno nema para ili su otisle na novogodisnje paketice, zlatnike za lepe med sestre, novogodisnje vatromete i placanje istih veselja na trgovima ili mozda cuva za te izbore cuce se jos :)))
A sto se tice nagrada, pa i nisu se bas nesto mnogo pretrgli, neko na chatu cuo sam rece evo ja cu bolje da izvadim pare pa da im kupim to sve nego da igram, tako da ja zbog toga ne zalim jer u Gimnaziji to verovatno vec sve i imaju (a mozda i vise od toga) tako da im realno mozda nije bas ni potrebno, jedino bi imali neku satisfakciju da se skola nasla medju ta prva tri mesta, ali... bice dana za megdana jos a da je moglo bolje pa i moglo je...
nego opet je bilo po onom nasem ko se bolje snadje i bude bezobrazniji i drskiji taj prolazi...
Znam da je ovo sad offtopic, ali Kvizomane što pre shvatiš da je ovako svuda, i non-stop se dešava u svakodnevnom životu, lakše će ti biti i manje će boleti...
Cestitke prvenstveno svim skolama koje su ucestvovale, pa onda i pobednicima =D> =D> A za vrbovanja i tome slicno, nek' radi ko sta hoce, njima ide na cast :[115]: Uzdravlje :flower:
« Poslednja izmena: 12. Feb 2012, 16:52:07 od Alokinator »