Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:05:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati referenduma  (Pročitano 19674 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Ja vam kazem ljudi ovakav rezultat, pod ovakav mislim ovako mala izlaznost i na ovakav nacin "izglasan", najvise odgovara onima koji su zagovarali bojkot. A to je rekao i Vladimir Goati  Smile

Citat
Vladimir Goati kaže da nizak odziv na referendumu daje vetar u jedra malim partijama koje su se zalagale za bojkot. Partije sada treba da razmisle šta se dešava u biračkom telu. Slede vanredni izbori i ovaj rezultat je katalizator. Na izborima koji slede dobitnici će dobiti još više, a gubitnici izgubiti još više, rekao je politički analitičar Vladimir Goati u beogradskom Medija centru
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Pa moraju ljudi da uzmu stvar u svoje ruke i da spasavaju Srbiju kada same Srbe bole qrac za drzavu.
Trebali su i vise da ubacuju.

Samo da pitam, a kako ce to da spasu Srbiju?! Neko je rekao ranije, jedina dobra stvar oko ovog vampirskog ustava je sto ce kompanije moci normalnije da ulazu...

Evo, upravo cujem vatromet u centru, jos samo da dovedu Velju i trubace, i sve ce biti super... Sutra ce osvanuti ista ona Srbija kao i danas, nista ovaj ustav nece promeniti...
« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 00:04:53 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose..

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
Zastava Serbie
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ustav je izglasan, dajmo mu sansu i onako nemamo puno izbora, kad nam stoje za vratom i zapad i Albanci. I slamcica je dobra kada se davis!:-$
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Yeah, right ! :-l

Sto se tice snimaka, klasicna kvarna provokacija.
Dosla onako sva slatka i fina i kao satro mama i tata nepokretni pa ona velika Srpkinja pa da glasa, i naravno, ljudi se smilovali, a ona posle zaskocila i napravila sranje i onoj zeni umesto koje je glasala i onim klincima u odboru. Na kraju ce oni da najebu.
Olos !

P.s. Aneice, pa nemoj mi se ljutis, znas da ja tebe mnogo volem, ovaj forum ne bi bio to bez tebe! :-)
Hehehe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Ljudi srecan sam zbog ustava,ali moram nesto da vam saopstim a tice se rezultata i te kako.Rekoh na temi koja je zakljucana da mi je devojka bila ispred DS na referendumu,kada se vratila imao sam sta da cujem svi ali svi su se slozili da treba da glasaju umesto ljudi koji nisu izasli danas ii juce, tako da se niko nije bunio.Neznam sta da kazem ostao sam bez komentara kada sam cuo

Pa, eto.. znala sam da ne moram da se mucim i da idem..neko je vec glasao umesto mene
BTW. Ako sam dobro videla, Cedin snimak je iz O.S. Drinka Pavlovic, mog birackog mesta... i moje bivse skole... eto... stvarno nisam morala da se trudim.. zanimljivo je da su podmetacinu izvrsili na tradicionalno DS-SPO mestu i opstini koja ima najveci broj starih... znaci.. to nije uvaljivanje koske samo RIK-u, veci i bivsim saveznicima... toliko o Cedi i njegovoj pravdoljubivsti...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 00:03:05 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
i napravila sranje i onoj zeni umesto koje je glasala i onim klincima u odboru.

ta zena je majka od jedne devojke koja je u predsednistvu GSS-a, a devojka koja je izvela performans je predsednica Gradjanske Omladine  Smile

inace imamo jos 3 slicna snimka, isto iz centra Beograda.

@Anea

nije to uvaljivanje koske (bivsim) saveznicima, vec cisto da pokazemo sta sve moze da se desi po sred centra Beograda. zamislite sta je bilo po nekim selima po Srbiji...
« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 00:06:18 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK500i R2AE
mob
SonyEricsson 
@ toaletni papir
Narawno da nije greh traziti prawdu,wishe,pitanje je ko trazi?Lezilebowici,koji chekaju da im padne s neba?!
E ajde obori ustaw zbog ochigledne kradje,al o5 ce ga izglasati,i nek ce,o5 Chedinima nece poci za rukom!Chinjenica je izglasace ga na bilo koji nachin!
A ja nemam nishta protiw jer ustaw generaln0 nije losh!
« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 20:04:28 od sweetY_chick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Tacno se videlo da zena nije znala sta je snaslo, ova znala ime i iskoristila. I medj sobom zabijaju nozeve u ledja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Tacno se videlo da zena nije znala sta je snaslo, ova znala ime i iskoristila. I medj sobom zabijaju nozeve u ledja.

Onda je dobro odglumila  Smile inace kad smo danas zvali novinare da ih obavestavamo o nepravilnostima rekli su da ne smeju nista lose o referendumu danas da prikazu, tako da su se neki usudili tek posle zatvaranja birackih mesta bilo sta da (pri)kazu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose..

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
Zastava Serbie
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sramota!!!!
Kakvi ocajnicki i bedni potezi!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:05:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.