Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 08:20:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati referenduma  (Pročitano 19565 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Nisi upravu ja jesam za ustav izasao glasao i vec dva puta danas napisao kako su glasovi pokradeni od ljudi koji nisu izlazili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 3G
Kako mi je drago sto nisam bio kuci do sada, verujem da bih opet izgubio zivce na temi. Dacu samo jedan komentar, i vise me ova tema ne zanima:

Sta god bilo ko mislio Ustav je usvojen. Kao sto bih ja prihvatio suprotno (sto sam rekao jos u toku dana), tako je normalno da i oni koji su bili protiv prihvate ovo kao Ustav svih nas. Prica o neregularnostima je prica za malu decu, slamka spasa za koju se hvataju oni koji su i vodili losu propagandu svih ovih dana. Ako vam je los rezim, uskoro ce izbori pa da menjamo, to je bar najmanji problem. Ali pojedinci nemaju veze sa Ustavom, njega smo dobili, njih cemo promeniti.

Jos jednom svima cestitam. Smile

nema problema ko mi objasnis zbog cega konkretno ti podrzavas ovaj novi ustav Smile
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
evo moji mali razlozi ,zelim raskid sa starim milosevicevim,lakse ce da se menja jer svakako nije naj ima i mana,evropa ga je podrzala licno Solana ovo ti kazem apropo tome sto se svi danas tako deklarisu kao evropejci,donosi neke novine u njemu koje meni licno pogoduju ali to necu da nabrajam jer ustav je ponajmanje stvar pojedinca i ima jos par stvari,drustvena svojina itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung neki
evo moji mali razlozi ,zelim raskid sa starim milosevicevim,lakse ce da se menja jer svakako nije naj ima i mana,evropa ga je podrzala licno Solana ovo ti kazem apropo tome sto se svi danas tako deklarisu kao evropejci,donosi neke novine u njemu koje meni licno pogoduju ali to necu da nabrajam jer ustav je ponajmanje stvar pojedinca i ima jos par stvari,drustvena svojina itd
Problem i jeste u nasem neshvatanju pojma ustav. Nije to nesto sto je za jednokratnu upotrebu, a ovi ga upravo tako interpretiraju. Kao menjacemo cim se stvore uslovi. Njima se uslovi za menjanje onog starog nisu stvorili dok im nije gorelo pod nogama. Bojim se da cemo mi da budemo u pepelu ako cekamo da im opet tamo gori.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Ne.. to nema nikakve veze sa ustavom...
To sinhronizovano uvlacenje svih koji su se do juce mrzeli u rektume je posledica njihove zelje da svima nama bude bolje... I onaj dzanki koji samo bogu moze da zahvali sto je danas ziv, protiv referenduma i ustava se bori da bi nama boli bolje. Do juce je i on u dupetu bio toliko duboko da je frizurom golicao krajnike...
Cinjenica da ni jedan politicar u Srbiji danas nije dao izjavu koja je produkt razmisljanja - zdravog razuma.. taj paranoicni strah da nece izaci dovoljno.. da nece moci da usvoje ustav.. skupe par procenata pa jos koju godinu greju dupe u nekoj koznoj fotelji ...
Koliko godina spremaju taj ustav? Koliko im je kad su se smislili trebalo da ga i napisu...
Cim je guzama postalo hladno odma se neko setio...
Samo ni ovaj jebeni narod vise ne trza kao pre.. mada i dalje ocigledno trza previse...
I verujem da nije izaslo dovoljno... ali je izaslo vise nego sto sam mislio da ce pa i da su pokrali par procenata nije strasno..

Usvojili smo ustav... bolji nego sto ga zasluzujemo... ali da ce nam biti bolje.. to samo neko ko zaista nema mozga moze izjaviti...
I sa tim ustavom i bez njega mi smo u govnima ... samo i jedno zbog toga kakvi smo...

Trebalo je glasati za ustav samo zato sto nam sa njim vrlo verovatno nece biti bolje.. dok je bez njega to 100% sigurna stvar...
A i greota para...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
To je to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Sve je to tacno to i ja mislim ,ali sam ipak izasao jer to su nase prepirke ovde a necu da evropa misli da volimo milosevica jos nam i to fali kao muka pored mladica,ali sto ti ja sve ovo objasnjavam kada smo na istoj strani samo u miru i lepom tonu menjamo svoja misljenja koja se normalno nemogu uvek slagati,ali mislim da bi za pocetak ljudi trebali da nauce pre ustava da komuniciraju i razmenjuju misljenja na lep demokratski nacin kao sada ja i ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Ne.. to nema nikakve veze sa ustavom...
To sinhronizovano uvlacenje svih koji su se do juce mrzeli u rektume je posledica njihove zelje da svima nama bude bolje... I onaj dzanki koji samo bogu moze da zahvali sto je danas ziv, protiv referenduma i ustava se bori da bi nama boli bolje. Do juce je i on u dupetu bio toliko duboko da je frizurom golicao krajnike...
Cinjenica da ni jedan politicar u Srbiji danas nije dao izjavu koja je produkt razmisljanja - zdravog razuma.. taj paranoicni strah da nece izaci dovoljno.. da nece moci da usvoje ustav.. skupe par procenata pa jos koju godinu greju dupe u nekoj koznoj fotelji ...
Koliko godina spremaju taj ustav? Koliko im je kad su se smislili trebalo da ga i napisu...
Cim je guzama postalo hladno odma se neko setio...
Samo ni ovaj jebeni narod vise ne trza kao pre.. mada i dalje ocigledno trza previse...
I verujem da nije izaslo dovoljno... ali je izaslo vise nego sto sam mislio da ce pa i da su pokrali par procenata nije strasno..

Usvojili smo ustav... bolji nego sto ga zasluzujemo... ali da ce nam biti bolje.. to samo neko ko zaista nema mozga moze izjaviti...
I sa tim ustavom i bez njega mi smo u govnima ... samo i jedno zbog toga kakvi smo...

Trebalo je glasati za ustav samo zato sto nam sa njim vrlo verovatno nece biti bolje.. dok je bez njega to 100% sigurna stvar...
A i greota para...

Tacno tako a jel znas kako ja to kazem nemoze nam biti bolje dok ne naucimo kad dodjemo u park illi kalimegdan da sednemo tako da nam tamo gde su svima noge,bude dupe e to je pocetak neki ,daj da vidimo sta mi mozemo da ucinimo da nesto promenimo u nama prvo, a za ove znam sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
@Coolrunner

Nije ovde stvar u slamci spasa, niti u tome ko bi sta voleo ili ne. Stvar je u tome da se ponovo desavaju neke stvari za koje smo mislili da su relikt proslosti. Dakle, radi se o principima. Ustavne vrednosti su pogazene cak i pre nego sto je Ustav uopste i donet. O tome se radi. Dakle, kako uopste nekoga (ili nesto) promeniti ako ce rezultati da se steluju. Pa to je vec bilo vidjeno ranije. I morala je da se desi, malte ne, revolucija.

IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Izvinjavam se zbog duplog posta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 08:20:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.