Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 726 727 729 730 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 313136 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
Nema mirisa tamjana, nema mirisa grobova, dolaze evri, Fijati i Mercedesi. Jebes takav zivot.
Vidim citala se poezija u medjuvremenu  Smile
"Srpska Demokratska Stranka" rece Baba-krka-pecenje, ispravljaju ga ljudi ali ne, uporan covek. Nije mi jasno zasto prave komediju forom da najstariji predsedava parlamentom. Mozda im je zelja da parlament ode na youtube.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Скупштинске седнице обећавају добру забаву у јесењој сезони.
Zabava ce kratko trajati jer ce buduca vlada puci kao dinja , s obzirom ko ce je ciniti !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Te radikali ce pobediti i osvojice 50% glasova, te radikali nisu bas pobedili ali ce sigurno sastaviti vladu, mozda bas nece radikali imati mandatara ali ce biti u vladi, ako ne sastave radikali, dss i sps vladu nece moci ni ovi drugi, mozda ce i sastaviti vladu ali nece ta vlada dugo trajati a onda ce biti novi izbori gde ce radikali sigurno uzeti vlast.  Smile Smile Smile

Kao da ovo slusam vec nekoliko izbora unazad.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Te ucemo u EU , te bice više zaposlenih , te standard ce se povecati te ov te ono ...
Citat
Kao da ovo slusam vec nekoliko izbora unazad
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Рупел поздравио стварање проевропске владе у Србији

БЕРЛИН, 25. јуна (Тањуг) - Словеначко председништво Европске уније поздравило је данас формирање проевропске Владе у Србији, што је шеф словеначке дипломатије Димитриј Рупел оценио као индиректни велики успех Европске уније.

''То је индиректно, такође, и велики успех ЕУ'', рекао је Рупел у Берлину немачкој агенцији ДПА и изразио уверење да ће ЕУ и Уједињене нације спор са Србијом око независности Косова конструктивно решити.

Према Рупеловим проценама, сада расту шансе да оптужени за ратне злочине Ратко Младић и Радован Караџић буду изручени Хашком трибуналу.

Рупел је, поводом договора о формирању проевропске владе у Србији, оценио да су тиме победиле оне земље у ЕУ које су од почетка полагале на проевропске снаге у Србији.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
rinaka,

Pa i ucicemo u EU. Kao sto vidis priblizavamo se tom cilju. Potpisan je SSP, saradjujemo sa tribunalom, necemo imati radikalsku vlast, sanse su nam zaista velike sada. Tako da cu ipak ja tebi reci  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Искусни парламентарци на чeлу посланичких група

БЕОГРАД, 25. јуна (Тањуг) - На челу посланичких клубова у Скупштини Србије поново ће бити искусни парламентараци и досадашњи председници клубова.

Томислав Николић предводиће посланички клуб СРС, Милош Алигудић Д С С -НС , Ивица Дачић клуб странака окупљених око СПС, Чедомир Јовановић ЛДП, а Балинт Пастор Посланички клуб мањина.

Коалиција За европску Србију још није формирала свој посланички клуб.

Заменик председника СРС Томислав Николић не само што је парламентарни "ветеран" по посланичком стажу у Скупштини Србије, већ је и дугогодишњи шеф посланичког клуба своје странке.

Њему је та дужност поверена и у новом сазиву, што ће му бити шести пут да предводи радикале у парламенту.

Николић је посланик од 1993. године када је први пут постао и шеф посланичког клуба.

На ту функцију поново је биран 1994. године, као и од 1997. до 2001. године.

Милошу Алигрудићу (Д С С) ово ће бити трећи пут да предводи посланички клуб своје странке, а овог пута у коалицији са Новом Србијом.

Он је на том месту био од 2004. године, као и у прошлом скупштинском сазиву.

Алигрудић је од 21. јануара ове године изабран и за потрпедседника парламентарне скупситне Савета Европе.

Ивица Дачић (СПС) члан је те странке од њеног оснивања, а био је и први председник младих социјалиста, портпарол те странке, посланик у савезном и републичком парламенту.

Председник посланичког клуба био је у претходна два сазива од 2000. године.

Лидер ЛДП Чедомир Јовновић на челу посланичког клуба своје странке је други пут, али је на том месту био и од 2000. до 2003. године када је предводио посланички клуб ДОС-а, као најмлађи политичар до тада.

Јовановић је био лидер студентског протеста током 1996. и 1997. године, касније приступа ДС, а на изборима 2000. године бива изабран за посланика Скупштине Србије.

Био је потпредседник Владе Србије, као и кандидат за предсендика Републике.

Балинт Пастор функционер Савеза војвођанских Мађара у посланичке клупе први пут је ушао у прошлом сазиву 2007. године, када је такође педводио Посланички клуб мањина, што му је поверено и у овом сазиву.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
rinaka,

Pa i ucicemo u EU. Kao sto vidis priblizavamo se tom cilju. Potpisan je SSP, saradjujemo sa tribunalom, necemo imati radikalsku vlast, sanse su nam zaista velike sada. Tako da cu ipak ja tebi reci  .

Nikada necemo uci u EU , nadam se da ce barem ukinuti vize što su obecali do kraja godine da se narod ne pati po redovima i da mladi odu malo u tu Evropu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Алигрудић: Преговори пропали када је СПС променила политику

БЕОГРАД, 25. јуна 2008. (Бета) - Шеф посланичке групе Демократске странке Србије (ДШ) и Нове Србије Милош Алигрудић оценио је данас да су преговори ДШ-а и Социјалистичке партије Србије о формирању владе пропали јер су социјалисти променили своју политику о заштити територијалног интегритета државе.

За скупштинском говорницом, Алигрудић је подсетио да је након потписивања Споразума о стабилизацији и придруживању с ЕУ, 29. априла, председник социјалиста Ивица Дачић рекао да "нико нема право да потпише тај споразум јер би то значило признање независности Косова и Метохије".

"А пар месеци после тога склопили су споразум (СПС и Демократска странка). На бази чега - ми то не знамо", рекао је Алигрудић.

Он је оценио да формирање нове скупштинске већине за окосницу има "заштиту мисије ЕУЛЕКС-а и најбаналнију политичку трговину".

"А одлука о ЕУЛЕКС мисији има само једно значење - подршку примени плана Мартија Ахтисарија на делу територије Србије који се зове Косово и Метохија ради стварања прве НАТО државе. Можда неко то не жели јавно да каже или не разуме, али то је оно што ће се дешавати у пракси. Живи били па видели", рекао је Алигрудић.

Алигрудић је изразио чуђење због тога што ће коалицију на републичком нивоу чинити партије које имају различите политичке програме и запитао се како ће и на чему сарађивати социјалисти и представници Лиге социјалдемократа Војводине када је Дачић својевремено тражио забрану рада те странке.

Након Алигрудићевог излагања, председавајући парламента Јован Кркобабић одредио је паузу до 15 сати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Јовановић: Да се СПС одреди према политици 90.-тих

БЕОГРАД, 25. јуна (Тањуг) - Председник посланичке групе Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је данас да посланици те партије не могу да подрже избор Славице Ђукић-Дејановић за председника парламента јер се Социјалистичка партија Србије, чији је она кандидат, није јасно одредила према политици коју је спроводила у прошлој деценији.

"Ми не желимо да пружимо подршку избору Славице Ђукић-Дејановић, и њен избор за председницу парламента без икаквог става којим би се преузела одговорност за оно што се десило је увреда за демократску јавност Србије", рекао је Јовановић на почетку расправе у скупштини Србије о избору председника парламента.

Јовановић је функционере СПС позвао да јасно саопште да ли желе да учврсте политику дисконтинуитета са политиком Зорана Ђинђића коју је, према његовим речима, водио премијер Коштуница, или желе да помогну остварење пројекта транзиције Србије од Милошевићевог режима ка демократској власти.

"Не тражимо да се посипате пепелом, али ваш повратак на власт обавезује на осврт на све оно што је обележило период власти СПС, и на период од 5. октобра до данас који ви називате периодом реваншизма", истакао је Јовановић.

Према његовим речима, ЛДП жели председника парламента који ће симболизовати европску Србију, а Славица Ђукић Дејановић то не може да буде док год се СПС не огради од антиевропског наслеђа политике 90-тих, и док се она сама грађанима не извини за антидемократско деловање у том периоду.

"Ако сте за Европу, онда схватите да сте ви ти који морају да овом друштву поднесу одговорност за антиевропско наслеђе ваше политике", поручио је Јовановић посланицима СПС.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 726 727 729 730 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.