Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 532 533 535 536 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 313301 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Knjavalo,

Šta mi to možemo da iskoristimo od Rusije? To su priče za malu decu.

Rusija se bogati zato što je nafta sve skuplja na svetskom tržištu. Neće ti ovde dolaziti Rus i otvarati fabrike i praviti nova radna mesta, jer on to i nema. Ima samo sirovine.

Smile I novca od prodae sirovine.Rusi pokupovase pola Crne Gore sto nebi i Srbiju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680
Dakle stvarno vidim niko ne reaguje na Mladenovicevu radnju da uzme Popoviceve glasove?
Ne kapiram ovu recenicu, pa je malo pojasni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Joco,

Mi nećemo prodavati ruske sirovine. Naplaćivaćemo tranzit kao što to već godinama čine Mađari, Rumuni i Bugari i to je to.

Što se tiče Crne Gore, ruski tajkuni su pokupovali crnogorsko primorje da bi imali gde da letuju. Obedska bara i seoski turizam u Srbiji ih ne interesuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Knjavalo

Zivi bili, pa videli ... sve ukazuje na to. Smile Mi smo jedina drzava u Evropi, koja ima najvece probleme, ne samo sa ekonomijom, institucijama, vec sto je najgore sa teritorijalnim integritetom ... Zar to nije dovoljan pokazatelj? Ja verujem da Metilj dobro zna sta se Srbiji sprema, ali ne vidim ko to moze da spreci ... Ne bi on dizao ovoliku frku oko SSP-a, da je to bas toliko naivno. Daleko od toga da ga nesto gotivim ili branim, ali on je prof. Medjunarodnog Prava ...  Smile Valjda se toliko razume u tu materiju .
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Knjavalo,

Rusija se bogati zato što je nafta sve skuplja na svetskom tržištu. Neće ti ovde dolaziti Rus i otvarati fabrike i praviti nova radna mesta, jer on to i nema. Ima samo sirovine.

Ameri žele da izbace Ruse iz Evrope, zato i podržavaju Žutobelija, Rusija želi da ima siguran protok svojih proizvoda do tržišta EU, i zato se i bune protiv raketnog štita u Ukrajini a nafta će da bude sve skuplja i skuplja, budući da je ima sve manje i manje, zato bi i Srbija profitirala ako bi prodala NIS Rusima, kao proizvođačima, a ne OMV(za čega se zalaže siroti Mlađa), koji su samo prodavci, i koji bi samo zatvorili NIS, a ostavili pumpe, gde bi prodavali gorivo na koridoru 10. A vidiš, ja sam pre dve nedelje bio u Moskvi pa sam video kolilko je tamo sve "propalo" i koliko se ništa "ne radi", i kako im je standard "loš". Imaju oni i te kako interesa da svoje proizvode prerađuju kod nas i brže isporučuju na tržište EU.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2008, 00:28:49 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Joco,

Mi nećemo prodavati ruske sirovine. Naplaćivaćemo tranzit kao što to već godinama čine Mađari, Rumuni i Bugari i to je to.

Što se tiče Crne Gore, ruski tajkuni su pokupovali crnogorsko primorje da bi imali gde da letuju. Obedska bara i seoski turizam u Srbiji ih ne interesuje.
U gresis, pokupovali su imanja po nasim planinama, i grade vile, hotele...
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3720c

Spletom sretnih okolnosti, imam insajdera sa CG primorja  Smile . Rusi su pokupovali CG obalu zato jer su videli potencijal te "poslednje egzotike u Evropi", pored Albanije. Sada je već počela preprodaja tih kupljenih imanja. Šiptari se pominju kao jedni od najvećih igrača.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Knjavalo,

Ameri žele da izbace Ruse iz Evrope, zato i podržavaju Žutobelija, Rusija želi da ima siguran protok svojih proizvoda do tržišta EU, i zato se i bune protiv raketnog štita u Ukrajini a nafta će da bude sve skuplja i skuplja, budući da je ima sve manje i manje, zato bi i Srbija profitirala ako bi prodala NIS Rusima, kao proizvođačima, a ne OMV(za čega se zalaže siroti Mlađa), koji su samo prodavci, i koji bi samo zatvorili NIS, a ostavili pumpe, gde bi prodavali gorivo na koridoru 10. A vidiš, ja sam pre dve nedelje bio u Moskvi pa sam video kolilko je tamo sve "propalo" i koliko se ništa "ne radi", i kako im je standard loš. Imaju oni i te kako interesa da svoje proizvode prerađuju kod nas i brže isporučuju na tržište EU.

Knjavalo,

Koje proizvode Rusija hoće da isporučuje na tržište EU preko Srbije? Ta priča je naivna i ne pije vodu. Ovo nije vreme SFRJ. Ni Rusima ni EU nisu potrebni nikakvi posrednici u poslovima jer rade direktno.

Drugo, Rusi na zapadu prodaju samo sirovine a robu široke potrošnje uvoze iz EU ili je zapad otvorio svoje fabrike u Rusiji koje prave tu robu. Folksvagenu ili Henkelu nije potrebna Srbija da bi došli na rusko tržište, nego su lepo sagradili fabrike u blizini Moskve.

« Poslednja izmena: 30. Maj 2008, 00:35:32 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290

Spletom sretnih okolnosti, imam insajdera sa CG primorja  Smile . Rusi su pokupovali CG obalu zato jer su videli potencijal te "poslednje egzotike u Evropi", pored Albanije. Sada je već počela preprodaja tih kupljenih imanja. Šiptari se pominju kao jedni od najvećih igrača.

Rusi kupili 100 ari za 2 milke, napravili hotele, pa će sad da ih valjaju šipcima dilerima droge za 40-50 milki i eto problema suverenistima.

Knjavalo,

Ameri žele da izbace Ruse iz Evrope, zato i podržavaju Žutobelija, Rusija želi da ima siguran protok svojih proizvoda do tržišta EU, i zato se i bune protiv raketnog štita u Ukrajini a nafta će da bude sve skuplja i skuplja, budući da je ima sve manje i manje, zato bi i Srbija profitirala ako bi prodala NIS Rusima, kao proizvođačima, a ne OMV(za čega se zalaže siroti Mlađa), koji su samo prodavci, i koji bi samo zatvorili NIS, a ostavili pumpe, gde bi prodavali gorivo na koridoru 10. A vidiš, ja sam pre dve nedelje bio u Moskvi pa sam video kolilko je tamo sve "propalo" i koliko se ništa "ne radi", i kako im je standard loš. Imaju oni i te kako interesa da svoje proizvode prerađuju kod nas i brže isporučuju na tržište EU.

Knjavalo,

Koje proizvode Rusija hoće da isporučuje na tržište EU preko Srbije? Ta priča je naivna i ne pije vodu. Ovo nije vreme SFRJ. Ni Rusima ni EU nisu potrebni nikakvi posrednici u poslovima jer rade direktno.

Drugo, Rusi na zapadu prodaju samo sirovine a robu široke potrošnje uvoze iz EU ili je zapad otvorio svoje fabrike u Rusiji koje prave tu robu. Folksvagenu ili Henkelu nije potrebna Srbija da bi došli na rusko tržište, nego su lepo sagradili fabrike u blizini Moskve.

Recimo, dovedu sirovu naftu do Srbije, prerade je i za 2 sata eto svih vrsta goriva u EU, jeftinije nego da ga transportuju 2000 kilometara do granica EU. Nafta je sve traženiji artikal i tu je njihov interes. Tako da će autmobili biti sve jeftiniji a nafta sve skuplja. Prašak neću da elaboriram.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Knjavalo,

Nafta nije roba nego sirovina. Evropa ne kupuje rusku naftu zato što je nekvalitetnija odnosno ima nižu oktansku vrednost od bliskoistočne. Rusku naftu kupuju sirotinjske države poput nas.

Robu široke potrošnje koju si video iz Moskve Rusi ili uvoze iz EU ili su iz zapadnih fabrika otvorenih u Rusiji. Nema tu ništa rusko.

Naša korist od Rusa je onolika koliko je imaju Bugari, Rumuni i Mađari kao države kroz koji ide gasovod. I to je to. 
« Poslednja izmena: 30. Maj 2008, 00:43:06 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 532 533 535 536 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.