Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312153 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Citat
Bolje da se ubijem nego da radim s lopovima!

Cuveni srpski (lazni) fatalizam...  Smile

Jump! Jump! Jump! Jump!  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Upravo su izglasani potpredsednici narodne skupstine.Natasa Jovanovic ima najlepsu haljinicu a Gordana Comic najvece brkove.
Posto su napravili jednu zajednicku fotografiju,odredjena je pauza od sat vremena gde su se uvazeni narodni poslanici uputili na zderanje prema klimatizovanom skupstinskom restoranu gde ih cega kraljevska trpeza po bagatelnim cenama.

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Citat
Ako me pitate kako sam se osećao dok sam slušao kako mi se nečija žena smeje, kako supruga nekadašnjeg političara odlučuje ko će biti gradonačelnik Beograda, jasno je da mi nije lako. Nije mi svejedno, ali to ne govori o meni već o njima.
,a бероватно је ту био и лилин частан син, високи интелектуалац и поштењачина- на оца!А где су сад они који су жалили Лилића,са којим је Милошевић чистио под кад год је хтео.
Citat
Iako je jasno da je čitav razgovor autentičan, kompletna srpska javnost autistično se ponaša, niko nije reagovao?

- Nije u pitanju autističnost, već potpuna kontrola srpske medijske scene. Demokratska stranka i tajkuni sve kontrolišu. Svima njima je važno da se napravi ta vlada da bi ponovo sprovodili iste dilove. Siguran sam da su svi čuli snimak i pročitali transkripte. Siguran sam i da imate najveću posećenost internet sajta otkad je postavljen. Problem je što kontrolisani mediji moraju da ćute. Ali neće ćutati radikali. Ni sa skupštinske govornice, nigde.
а шта се друго и може очекивати у земљи Србији? Францетић је обећао увођење реда у медије,нема ту да се пише све и свашта, већ само шта кажу чика Љуба-пуковник комесар чика Добрица!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Какав разговор, каква жена бившег политичара... све ово постаје већ... Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Bem ti pemziju

Piše: Krko Babić Jovan

Da sam nešto mlađi, ovako bih se predstavio: As ti Gospu Sinjsku, ja san ti iz Sinja, selo Koljani, prodava san ovce i koze i kupija san nove mudante, pa me ćaća posla u materinu... Ko je kozjega mlika pio, može da živi priko stotinu lita, i da bude zdrav i da radi one stvari političke... Može i on onda da ćaću pošalje u materinu.
Tako sam nekad govorio. Bilo je to davno jednom, početkom prošlog veka, sedeći tako u vozu od Knina prema Beogradu, pomislih, najbolje bi bilo moj Jovane, kad si ovako od koza i ovaca jedva utekao, da što brže odeš u penziju. I rekoh sebi, vala si je zaslužio, još kao mlad čovek, onoliko si se lomio po dalmatinskome kršu, jedva te ovce sačuvao, još teže ih prodao, pa bi bilo u redu da tu penziju što ranije dobiješ...
I tako, završih ja neke škole, a samo na penziju mislim. Evo, danas, pred sam kraj svog života i u cvetu starosti moje, kad se osvrnem, sve se brzo desilo. Čim je školovanje bilo gotovo, ja se brže-bolje zaposlim u Fond PIO (penzijsko invalidskog osiguranja), a meni je PIO oduvek bio mio, te sam tamo dvadeset godina bio. Na taj način je moja žeđ za hitnim penzionisanjem bila utoljena, mada sam u stvarnu penziju puno kasnije otišao. Nije to bilo kao danas, da penzioneri sede na Kalemegdanu, da igraju šah, opletu neko kolo i piju kiselu vodu. Nego je drug penzioner bio jedna uvažena ličnost, društveno politički radnik, uticajna ličnost. I Tito je smislio da ove svoje vodeće političare ne penzioniše sasvim, nego im je smislio organizaciju po imenu Savet federacije, kao britanski dom lordova. Jer, on je razumeo da ima ljudi čija je vrednost večna. Evo, uzmite moj slučaj...
Da vam je neko, pre nekoliko meseci, rekao da će neki Krko Babić biti faktor dalje sudbine u državi, vi bi se smejali. Eeeee, zato ne treba ništa prerano. Sve polako. Temeljno. Tantra. Kama Sutra. Do prekosutra ako treba. A ne odmah i sve. Ja sam, gospodo, ceo jedan ljudski vek čekao svoj trenutak, i sad, pred sam kraj svog života, a u cvetu svoje starosti, mogu da kažem da nikad nisam bio življi, te odbijam ove malograđanske predrasude o tome koliko traje radna sposobnost. Mada ja više volim odela od žena, ima drugarica koje su dobro upoznate sa mojim ranijim aktivnostima, i rado ih se sećaju. I ja se rado sećam njih.
Vidim i da ima nejasnoća oko moga prezimena, pa da i to raščistimo pre nego zakažem sednicu skupštine kao najstariji poslanik...
Ja potičem iz jedne epske familije, nismo krkali babe kako ovi laici misle, nego je jedna naša baba znala tako da se nakrka da smo po njoj dobili prezime. To je jedno od predanja. Drugo nije ni nalik prvom. Jedna baba iz naše familije krknula je nožem drugu babu, pa smo tako postali Krko Babići. Treća teorija govori o Babićima koji su se međusobno krkali, pa je iz tih krkanja rođeno nekoliko naraštaja Krko Babića.
Četvrto, ali ne i poslednje predanje kaže da su se Krkići i Babići međusobno iskrkali nakon sukoba mišljenja oko toga ko je više Turaka pobio, te su preostali u znak žalosti, pomirenja i bratimljenja odlučili da se zovu Krko Babići. Naravno, tu je i teorija o nekoj našoj babi koja se skrkala sa kamenitog puta jašući na magarcu. Teoriju o imenu po reci Krki ne priznajem ni ja, ni preostali Krko Babići. Ali, predlažem ozbiljnije teme...
Evo, dakle, i prave istine o ovim našim savremenim srpskim političkim koalicijama, jer znam da jedva čekate istinu, i samo istinu...
Zove mene jedne večeri gospodin Mrkonjić, pa će otprilike ovako da kaže: Dobro veče gospodine Krmrkiću, kako ste, kako vaša penzionerska stranka, kako vaše junačko zdravlje, 'ajte da se sastanemo, da se ujedinimo, da ovu demokratsku pljačku zaustavimo, u suprotnom, ništa ni od penzionera ni od penzije!
Moram da vas ispravim, rekoh, ja sam Krko Babić, a vi ste onaj Krkonjić iz SPS, pretpostavljam, što sve završava pre roka, pa ako sam u pravu, vi bi da spašavate i nas i vas!
Da, da, naravno, reče Krkonjić, samo i vama fali jedno slovo moga prezimena, ali to sad nije važno, nego dajte da napravimo koaliciju, Bog da nas vidi, mi smo još uvek brojni, a vi ste mnogobrojni, ima vas iiii, haaa, pola zemlje Srbije. Sve staro i prastaro, sve bre fosili i metuzalemi, arhivski primerci...
Nemojte tako ko Boga vas molim Krkonjiću, zavapim ja, tako nikad nećete u koaliciju sa nama, nego recite lepo, vitalna gospoda, otmeni drugovi, snaga jedna, iskustvo, mudrost, bistrina uma, preostali životni sokovi, večna mladost, dajte malo, umete vi to...
I tako, sutradan se mi sastanemo, sve lepo dogovorimo i krenemo na izbore. A kako je bilo svi zanju. Mogli smo još bolje da prođemo, nego, nešto su nam ljudi zanemoćali, nešto ih je pomrlo, mnogo ih ima zaboravnih... Ja kažem, ajmo ljudi na glasačka mesta, a oni odu na pijacu, u klub penzionera, zalutaju po Kalemegdanu, neki sede u čekaonicama domova zdravlja... Vatao sam ih po Zelenom vencu kako se raspituju za cenu mladog sira u sred predizborne kampanje. A od čega ćete da ga kupite, pitam ja, ako vam Krko Babić ne obezbedi penzije. Što bi reko jedan moj član: Bem ti pemziju kad je ovolika.
Stariji sam i od Borke Vučić, ali, priznaćete, mlađe izgledam od nje. Zapalo me da predsedavam skupštinom. Vidim, nekima nije pravo, ali zakon kaže šta je pravo, a ne kafanski kongresi.
Meni je ovaj mladi drug Dulić, dosadašnji predsedavajući lepo rekao, ništa se vi gospodine Krko Babiću ne sekirajte šta ko misli i te stvari, nego lepo zasednite, predsedavajte, nećete vi dugo, nama to ne smeta, naprotiv, baš nam odgovara, evo i vama i penzionerima ponudićemo sve što tražite, samo nemojte sa ovim patriotama ako Boga znate, ako treba skupština će vam svakog meseca kupovati po jedno novo odelo...
Eeeee, kad sam ovo za odelo čuo, a vi znate koliko sam ja slab na odela svih boja i dezena, odmah sam doveo koaliciju u pitanje. Šta će mi koalicija ako ne mogu od mojih zasluga za ovu našu penzionersku rabotu da kupim odelo? Od ovoga što sad isplaćuje država penzionerima ne može čovek ni pošteno odelo za pokojnika da kupi.
Znate, nama penzionerima, posebno nama koji smo od rane mladosti u penziji, nikako ne odgovara ni odlazak sa ovog sveta, ni ostanak na njemu pod ovim uslovima. Vrlo nezgodna situacija. Zbog toga smo mi labava karika u svakoj političkoj koaliciji. Mi ne znamo šta nas sutra čeka, a šta je juče bilo nešto se ne sećamo baš najbolje. Mislim da bi i gospodin, onaj, kako beše, Krkonjić, mogao nešto iz ovoga da nauči. Hvala, želim vam brzi odlazak u penziju
Извор
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja sam uvek za dobre pendrekase. I za ono: milicijo postupi po naredjenju
A za šta bi drugo pendrekaš bio nego za pendrek, hebeš demokratiju ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Tadic polako ali sigurno gubi uzde u DS-u.
Protiv njega su i Sutanovac, Petrovic i vecibna iz glavnog odborqa.
da bi dokazao da u DS vlada demokratija on nije glasao ali ne znaci da nece Jeremica predloziti za novog mandatara.
Prava demokratija jednohg coveka a ja sam ucio da se to zove autokratija.
Nema znaci ni D u DS-u ako Tadic nastavi ovako.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ма ствари у Србији генерално гледано измичу контроли. У том смислу популаристичка фигура меког диктатора који зна да покаже да има кичму и зубе, али само кад треба, постаје преко потребна "пућанству". Због тога се не бринем за Тадићеву будућност.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Кажу у Гласу јавности амбасаде западних земаља не желе Јеремића?!

Питам се зашто, као што се питам зашто су људи попут Шутановца, Мићуновића и Петровића изричито против човека који је по мени заслужан што ДС изгледа као да се бори за српске интересе???

Како је то Пајтић добар и искусан, а Јеремић (који је по мени најбољи министар иностраних послова од почетка вишестраначког система) неискусан и млад???
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Кажу у Гласу јавности амбасаде западних земаља не желе Јеремића?!

Питам се зашто, као што се питам зашто су људи попут Шутановца, Мићуновића и Петровића изричито против човека који је по мени заслужан што ДС изгледа као да се бори за српске интересе???

Како је то Пајтић добар и искусан, а Јеремић (који је по мени најбољи министар иностраних послова од почетка вишестраначког система) неискусан и млад???

Izgleda da ne valja jer je mnogo puta napustao sednice kada su pozivani siptari i sto se zalagao u nekim situacijama i za Srbiju uprkos Tadicevim drugacijim govorima i obecanjima.
Zato svako ko imalo razmislja svojom glavom -ne valja strancima a Tadic odavno Pusi u DS0u i gubi tlo pod nogama.
Pajtic je dobar" jer stalno lize tadica a da se vise ne lazemo znamo sta sve Tadic mora da uradi po naredjenjima i tu je kraj.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.