Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 472 473 475 476 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312101 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Anea, nisam rekao da Srbijanci takođe ne glasaju za radikale. Ali ima dosta ljudi, naročito Zemunaca ( rekao bih mojih, ali su oni daleko od mojih ) koji optužuju izbegle i prognane za popularnost radikala u tom kraju. I kao "zar ne vidite da vam radikali ne misle dobro...opametite se " i te fore, a onda s' vremena na vreme pročitaš ovakav post i jasno ti je u kom čučku grmi zec.

Reci ti meni, da li to liči na post nekoga ko se izdaje za progresivnu snagu, Evropljanina, kosmopolitu? Ja se ne predstavljam takvim , dakle moji postovi mogu da budu i "zabagreli".

Inače, lično sam poreklom i iz Krajine ( blizu gorepomenute Škabrnje- tako da mi ne može svako prodavati pamet ), a eto, igrom slučaja sam i Bosanac i to ni manje ni više nego iz po zlu čuvenih Štrbaca. Jaguar b.p. to zna vrlo dobro jer je meni pročeo da filozofira o Štrpcima i Sjeverinu. Pa kad je video da mi ne može ništa počeo je da deli metke po forumu.

Rođen sam u Zemunu, svog porekla se ne stidim. Eto, ima i "Srbijanaca" koji glasaju za radikale Smile

Jel hoćeš da ti donesem rezultate sa svih biračkih mesta u opštini Zemun, pa da se lično uveriš gde radikali dobijaju ubedljivu većinu glasova. Nije mi teško, sutra ću da prošetam do stranke i da iskopiram zapisnike sa svih biračkih mesta u opštini Zemun.

Moj zemunac, na svim biračkim mestima u užem jezgru grada Zemuna (to znači od Konjičke škole pa dole prema centru) radikali su na poslednjim izborima svuda bili oko 30-35% glasova. Čak ni u izbegličkoj Altini nisu nigde prešli 50% glasova. Još smo se ponadali mi u OO DS-a da možemo da radikale skinemo sa grbače.

Ali, kad su pristigli rezultati iz Batajnice i Ugrinovaca, tamo su radikali tukli po 70% na pojedinim biračkim mestima. Sad ti meni reci, ako možeš, ko živi po Bataji i Ugrinovcima, Busijama itd. Koliko je starih, autohtonih sremaca, Batajničana, među 20-ak hiljada stanovnika tog mesta.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Vlast u Vojvodini je bitna samo za političare. narod u Vojvodini učinak te vlasti ne oseća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Citat
Пааа рецимо да није помогло оно што Шешељ рече за Звездана и славу која му 'припада'...

To apsolutno nema veze. Ako misliš da je to nekog odvratilo od glasanja za radikale varaš se. Mene prvog ne bi  Smile
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Пааа рецимо да није помогло оно што Шешељ рече за Звездана и славу која му 'припада'...

To apsolutno nema veze. Ako misliš da je to nekog odvratilo od glasanja za radikale varaš se. Mene prvog ne bi  Smile

Tacno to je njegov stav.A ako je istina sto pise u onoj knjizi da ga je Djindjic poslao u Hag,mislim da je opravdan njegov gnev na Djindjica.
Uostalom on Seselj je daleko,a SRS najjaca stranka u Srbiji.Ne znam samo sta je to bilo sa Majom,to nikako nece izaci na videlo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

Jel hoćeš da ti donesem rezultate sa svih biračkih mesta u opštini Zemun, pa da se lično uveriš gde radikali dobijaju ubedljivu većinu glasova. Nije mi teško, sutra ću da prošetam do stranke i da iskopiram zapisnike sa svih biračkih mesta u opštini Zemun.

Moj zemunac, na svim biračkim mestima u užem jezgru grada Zemuna (to znači od Konjičke škole pa dole prema centru) radikali su na poslednjim izborima svuda bili oko 30-35% glasova. Čak ni u izbegličkoj Altini nisu nigde prešli 50% glasova. Još smo se ponadali mi u OO DS-a da možemo da radikale skinemo sa grbače.

Ali, kad su pristigli rezultati iz Batajnice i Ugrinovaca, tamo su radikali tukli po 70% na pojedinim biračkim mestima. Sad ti meni reci, ako možeš, ko živi po Bataji i Ugrinovcima, Busijama itd. Koliko je starih, autohtonih sremaca, Batajničana, među 20-ak hiljada stanovnika tog mesta.

Pa šta hoćeš time da kažeš? Jesam li ja nešto pogrešno rekao? Ovo za Altinu mi je teško da poverujem.

A što se tiče izbornih lista, ne treba da se mučiš. Eto, imaćeš više vremena da nađeš lep kamen  Smile

Posle onog "isfrustrirani izbeglica", što reče Đokica Balašević: " Fala, al' od tebe bato ni aspirin..."
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Citat

To apsolutno nema veze. Ako misliš da je to nekog odvratilo od glasanja za radikale varaš se. Mene prvog ne bi  Smile

Tacno to je njegov stav.A ako je istina sto pise u onoj knjizi da ga je Djindjic poslao u Hag,mislim da je opravdan njegov gnev na Djindjica.
Uostalom on Seselj je daleko,a SRS najjaca stranka u Srbiji.Ne znam samo sta je to bilo sa Majom,to nikako nece izaci na videlo.
Ja sam u organizaciji Grupe Gradjana "Maja Gojkovic". Sta te zanima?
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa zanima me sto Maja nije vise u SRS? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Koliko se ja sećam Šešelj je dobrovoljno otišao u Hag, a pre toga je mesecima izazivao i tražio da ga optuže za ratne zločine i da će se rado sam otići u Hag. A otišao je dve nedelje pre ubistva Đinđića, da li je to slučajno. Neposredno pre toga zbrisala je Mira Marković.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

Jako mi je krivo zbog toga. Maja je bila dokaz i čep u ustima svakome ko je tvrdio da je nemoguće biti urbani radikal. Već par nedelja sam svaki drugi dan u Novom Sadu i baš sam se raspitivao kakva je bila. Mnogi je hvale da je bila dobar gradonačelnik, da je grad živnuo u nekom kulturnom smislu. Ali opet, nije dovela investicije i povećala otvaranje novih preduzeća....
U svakom slučaju, mnogo mi je simpatičnija nego Mirčić. I mislim da je njen raskol sa radikalima i krivac za loš prolaz radikala u NS.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Pa zanima me sto Maja nije vise u SRS? Smile
Zato sto je pokusala da reforimise stranku, da ubaci vise evropski karakter,da budu prihvatljivi za evropu, da se odreknu Seselja.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 472 473 475 476 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.