Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 455 456 458 459 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 313129 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Citat
Važno je da smo dobili Vojvodinu.
Sad idemo dalje.

U Mađarsku?

Citat
Pa videli nesretnici da ih kapetani vode u propast. Za koga da glasaju, kada vide da se par njih na retoriku, obogatili i to bestidno sve vicuci: hvataj lopova.

Koliko ja znam, doseljenik i Krajišnik nije isto. Ako pod pojmom Krajišnik, podrazumevate izbeglice naseljene u Vojvodini, ja nigde ne vidim da su oni glasali za DS. Gde vi to vidite? Ako pod pojmom Krajišnik nazivate SVE doseljenike u Vojvodinu od Drugog svetskog rata naovamo, onda ne znam zašto su oni "nesrećnici". Prepliću vam se sopstvene izjave, kao što i DS zaboravlja da je u koaliciji sa nekoliko stranaka. Dokle će da kupe kajmak oni, koji su u republici osvojili isto koliko su i pre imali????

I još jedna izmena: voleo bih da vidim rezultate ovih republičkih izbora iz Surčina, Dobanovaca, Ugrinovaca, Grmovca, Busija, Batajnice, sa Altine i sl. Onda možemo pričasti o Krajišnicima.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 01:56:22 od Gibanichar »
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
Citat
Važno je da smo dobili Vojvodinu.
Sad idemo dalje.

U Mađarsku?
kakva te Madjarska spopala? kakve veze ima Ds sa Madjarskom?Jednostavno su ljudi glasali za ekonomski razum.
Necete vala i Dinkica da okrivite za autonomastvo?
Sve sto nije radikalska lopina je autonomas. Smile Smile Smile

Vojvodina je cela dodjoska. U pitanju su samo periodi dolazenja.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 01:56:01 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Nekako sam ponosan danas sto sam iz Vojvodine.. A i ovo je lep pocetak kraja radikala, DSSa i ostalih... 47:8 Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 01:55:55 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
@kokota  Smile  Smile  Smile za potpis
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

kakva te Madjarska spopala? kakve veze ima Ds sa Madjarskom?Jednostavno su ljudi glasali za ekonomski razum.

Pa ti reče "Idemo dalje", ja te pitah kud dalje iz Vojvodine, je l' u Mađarsku? Mislim ono LSV, 64 županije i slični, to su vam budući partneni u vladi pokrajine, je l' da?

Kako ono Čanak reče: Za mene je Novi Sad glavni grad. Kukala vam majka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230

Pa ti reče "Idemo dalje", ja te pitah kud dalje iz Vojvodine, je l' u Mađarsku? Mislim ono LSV, 64 županije i slični, to su vam budući partneni u vladi pokrajine, je l' da?

Kako ono Čanak reče: Za mene je Novi Sad glavni grad. Kukala vam majka.
Pa koalicija ima 64 mandata, odnosno vecinu. Tako da mogu sami da formiraju organe vlasti.
A za vece odluke imaju cak dvotrecinsku vecinu sa ostalima kojima je pun qrac radikala i njihove lazne retorike.
Sagrade jednu kucu, nekom svom rodjaku izbeglici i kazu: evo to su srpski radikali. Ostali milion popusite ga malo. Smile
Tebi to nije bljutavo? Cisto kao coveku?
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 02:13:24 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
@kokota  Smile  Smile  Smile za potpis

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

Pa koalicija ima 64 mandata, odnosno vecinu. Tako da mogu sami da formiraju organe vlasti.
A za vece odluke imaju cak dvotrecinsku vecinu sa ostalima kojima je pun qrac radikala i njihove lazne retorike.
Sagrade jednu kucu, nekom svom rodjaku izbeglici i kazu: evo to su srpski radikali. Ostali milion popusite ga malo. Smile
Tebi to nije bljutavo? Cisto kao coveku?

Voleo bih da nađeš vremena da pročitaš ovo:
Dakle, kada je Šešelj bio gradonačelnik Zemuna, svi mu zameraju što je Zemun postao pretpran privremenim objektima, što je prodao placeve izbeglicama i sl.
U to vreme, na Zvezdari, Bulevar Revolucije je takođe bio pretpan tezgama, po celom Beogradu niču vile i vikendice na krovovima zgrada. Ali, kriv je samo Šešelj u Zemunu.
Druga stvar, prethodna opštinska vlast tog istog Zemuna i grada Beograda je odredila plodno poljoprivredno zemljište između Batajnice i Ugrinovaca za deponiju ( drugu gradsku, pored Vinče ). Pazi mudrost, da se pored tog zemljišta, zagadi i ostatak najplodnijeg beogradskog poljoprivrednog zemljišta, koje bi se našlo tik uz deponiju! Šešelj je te placeve ( Busije ), kao i utrine koje niko nije obrađivao uz auto-put prema Šimanovcima ( Grmovac ), za malu nadoknadu prodao izbeglicama. Takođe, od para dobijenih prodajom placeva i izdavanjem dozvola za iste one privremene sa naglaskom na to privremene objekte, postavio je vodovodne cevi do Bečmena, Petrovčića, Jakova, Boljevaca i Progara, sremskih sela nadomak Beograda, tada u zemunskoj opštini koja nisu imala vodovod već bunarsku vodu...
Šešelja 2000. smenjuju sa vlasti u Zemunu. Dakle postavljene su cevi, ali voda još nije prošla. Žitelji Grmovca i Busija prave kuće, nemaju ni struje ni vode ni asfalta. Tada dolaze demokrate na vlast, optužuju Šešelja za "raspad" Zemuna i apsolutno ništa ne ulažu u nastavak razvoja infrastrukture jedno vreme.  Pre toga, nakon zemljotresa 98 i 99 dolazi do pomeranja slojeva u zemljištu i prljava voda i fekalije iz septičkih jama prodiru do pitke vode u Boljevcima. Celo selo je ostalo bez vode za piće u potpunosti. Radovi na postavljanju cevi su ubrzani zbog novonastale situacije i 2000 kompletno staju. Kroz selo su postavljene cevi, ali demokrate apsolutno ne zanima da rade sekundarnu mrežu, niti da puštaju vodu. Grmovac i Busije o svom trošku dovode vodu, prave asfalt. Busije uvode struju, a Grmovac postavlja bandere. Grmovac, koji je 6 km udaljen od najbližeg sela, nema autobus, ono malo dece koja su morala tu da se dosele peške idu u školu. Vlast u gradu im ne dozvoljava da puste struju jer nisu izgradili trafo-stanicu o svom trošku i poklonili je EDB-u.
E onda, pred pretprošle izbore ili koje već skupštinske i lokalne  Smile, demokrate se setile izbeglica i Busijama daju autobus ( Bogdanović išao lično prvim autobusom ). Počinje da se radi sekundarna mreža po selima i na glavni cevovod se postavljaju javne česme, kao nekad bezdani po vojvođanskim selima. Grmovac je kasnije jedva navrat-nanos dobio struju, autobusa još nema. Takođe, nekako pred izbore se asflatiraju ulice na Altini u Zemunu i prolazi autobus. I da, Grmovac dobija struju, nakon što je celokupnu infrastrukturu izgradio o svom trošku, a Bogdanović se pojavi i kaže da je to sredstvima grada urađeno. Naravno, sve pred izbore.

E takvih stvari se ja gadim. Da ne spominjem da je dobar deo objekata izgrađenih za Šešeljeve vlasti po Zemunu ostao do dana današnjeg ( ne srušiše ih demokrate ). Čak su i novi podignuti.

A ovde nije reč o jednoj kući, već o celim selima.

Što se tiče tvog pitanja, odgovaram kontrapitanjem: zašto i DS nije napravila kuće svojim rođacima i glasačima, DSS svojim, SPS svojim i rešeno pitanje izbeglica?
Valjda izbeglice najbolje znaju ko je i kako od njihovih dojučerašnjih sapatnika i komšija u izbegličkim centrima dobio kuće? I opet glasaju za radikale. Ili možda to rade pod hipnozom.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 02:55:57 od Gibanichar »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Ja sam iz Vojvodine, Novog Sada, a najtacnije iz Futoga. Mesto pored Novog Sada, sa oko 35000 ljudi. Od tih 35000 je oko 25000 Srba iz Bosne, a najvise ih je doslo izmedju 1993-1995 oko 18 000. E sad, ja sam do ovih izbora uvek glasao za DSS al na ovim nisam, na lokalu za Maju Gojkovic na Republickim DS, a sad u drugom krugu za DS kandidata. E sad, u Futogu je bilo gusto, pobedio je Radikalan Kandidat , chini mi se Mirovic, al sa najmanjom razlikom u istoriji, sa oko 52:48.... Ovo kazem zato sto je na proslm izborima bilo 82 :18, stim sto radikali su imali 82 a svi ostali 18.... Drago mi je sto sy ovakvi rezultati, i nadam se da ce se raspisati ponovo republicki, jer bi to bio kraj ovako jakih radikala, totalan kraj DSS, mada mislim da bi LDP morao u koaliciju sa DS al pod uslovom da se odrekne politike o Kosmetu, i da bi to bila ubedljiva pobeda demokrata....
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Ej, pazi ovo... novosadski radikali "požuteli" od muke !!!

Setio se neki radikalčić u Novom Sadu , kako da privoli glasače suprotnog tabora, da ipak glasaju za centralnu zemunsku upravu sa sedištem u zatvorskoj jedinici:

Smile

Zaboravili su samo da, za razliku od njih, glasači drugih stranaka, ipak znaju i da čitaju....  Smile

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 455 456 458 459 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.