Ne bih se slozio, ja koristim doris odavno, i daje dosta za tih 170kb koje "tezi" ali ne moze se porediti sa operom koja radi kao pravi browser, no, misljenja su oprecna, i ne moramo se slagati. Webviewer isto zavrsava ok posao. Ne uspevam da nadjem na ovom disku rayman-a, al cim nadjem postavicu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne bih znao, meni je ovaj isti trenutno instaliran na telefonu i radi bez problema. Jel ti treba samo za tv ili bas full kao ovaj, ako je samo za tv, onda ima i drugih
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!