Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: [Rezultat ciscenja teme za Symbian Download]  (Pročitano 16354 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
Pozdrav ljudi, ja se izvinjavam sto upadam ovako ali imam problem :
Instalirao sam Moorhuhn Seasons i Ferrari Experience na 6600.
Sad kad hocu da ih pokrenem pise mi :
App Closed AppArcServerThread
a kad pokusam obrisati pise Unable to delete...
Ne moze ni preko file i application managera
Ima li pomoci ?
Takodje moze li mi neko dati link za App Forge Booster nisam ga uspio pronaci na ovom forumu?!
Hvala
IP sačuvana
social share
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Instaliraj Murphys Laws, u okviru njega dolazi i App Forge Booster.
AppArcServerThread je error koji se obicno javlja kada je otisao file system na mmc kartici ili kada pokusavas da istovremeno startujes vise aplikacija sa kartice na kojoj nema dovoljno slobodnog mesta. Drzi taster za ulazak u meni par sekundi i pokazace ti se aktivne aplikacije, ako je ona medju njima dodji kursorom na nju i pritisni C i iskljuci je pa onda probaj iz managera.
Ako pak nece, ugasi telefon, upali ga, zatim udji u neki file manager i idi u /system/apps na c ili e zavisno od toga gde si instalirao to, i obrisi ceo direktorijum sa tom igrom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
Poslusao sam te sve po redu, dodjem u manager da brisem i kaze App.closed Childinstaller
Ja ok, on removing i stoji 5-10 minuta, stajao bi vjecno, ja cancel on pita :
cancel application removal ? ja na yes......... on opet removing i tako u krug..
IP sačuvana
social share
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U teoriji, ovo bi moglo pomoci:
idi u \system\Data\midp2\systemams , obrisi postojece fajlove i restartuj telefon.
Tada bi trebalo da system sam zameni sjebane fajlove fabrickima i da radi.
Ako nece uradi backup telefona tj imenika slika i melodija, uradi  *#7370# i trebalo bi raditi sve ok.
App.closed Childinstaller je potvrda da sa mmc nije bas sve u najboljem redu.
Aplikacije koje si nabrojao u principu rade bez problema na svim telefonima na kojima sam imao prilike da probam, postoje one koje zezaju, ali ove definitivno nisu medju njima...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
Citat: SerbianFighter
U teoriji, ovo bi moglo pomoci:
idi u \system\Data\midp2\systemams , obrisi postojece fajlove i restartuj telefon.
Tada bi trebalo da system sam zameni sjebane fajlove fabrickima i da radi.
Ako nece uradi backup telefona tj imenika slika i melodija, uradi  *#7370# i trebalo bi raditi sve ok.
App.closed Childinstaller je potvrda da sa mmc nije bas sve u najboljem redu.
Aplikacije koje si nabrojao u principu rade bez problema na svim telefonima na kojima sam imao prilike da probam, postoje one koje zezaju, ali ove definitivno nisu medju njima...

Ovo preko system, nema opcije da brisem, samo view i exit.
Ali ok...... nego kako za ovo drugo, kako se radi backup ?
Ja se izvinjavam zbog glupih pitanja ali skoro sam uzeo tel. i tako.....
P.S.
Moguce da je do kartice, ionako mi treba stici nova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sta nema opcije da brise?
Iz filemana ili seleg ili nekog drugog file managera [sem,fabrickog] ima sve sto ti treba Smiley
Backup, ili preko oxygen phone managera peske ili preko pc suite-a.
OPM imas na forumu postavljen, Nokia PC suite se dobija uz telefon.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
znas li mozda stranu file managera da ne kopam svih 13 ?
P.S.
Hvala ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Stvarno bez ovakvih pitanja, treba da gomilamo prazne poruke ovako. Pa ni ja ne znam napamet, nisam lud da pamtim adrese stotine fajlova Smiley Ima 5-6 file managera, listaj, naicices na neki sigurno. Moja preporuka je ProfiMail uz koji ide i filemanager kad instaliras ili FileMan ili SeleQ.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
Izvinjajem se Smiley
Nadjoh ga na petoj strani.... profimail...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
Problem solved  
Hvala fighteru, kralj si.
Nego, postoji li neki .amr ili .avb player ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.