Zao mi je, meni radi juce sam ga stavio nakon formata, i ovaj je jedini za koji znam da radi nakon sto ti na nekom drugom istekne trial, jer nije sa kljucem vec sa patchom.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
jel imas program koji pokazuje sliku onog sto ti salje sms poruku(kao fscoller prilikom poziva) i da li to uopste postoji za nokia telefone ali posto je to syimbian nadam se da je neko napravio takav programcic
Ne, koliko ja znam ne postoji, ako neko nadje da postoji nek kaze naziv pa cu naci full ako ima, ali to bi podrazumevalo kompletan novi messages menager, a to bi imalo svrhe samo ako bi za svaki broj to imao... znam sigurno da ove vece firme poput wildpalm, psiloc, symbianware i sl nisu napravile tako nesto.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
95% rade. Ne rade na svim verzijama firmware-a i na svim symbian telefonima, ali da ne rade ne bi bili tu gde jesu. Ja sam juce krenuo nakon formata da instaliram na svoju 6600 sta mi treba i sve zajedno od 290 aplikacija koliko na njemu ima nekih 30 nisam mogao instalirati, razlog je bio sto su za 3650 i 7650 a nekoliko je bilo i corrupted. Aplikacije koje se postavljaju dolaze iz proverenih izvora, neretko kao druga ruka od ljudi koji ih "preradjuju" , a medju njima biramo najbolje. Kad oni nesto urade ono radi. Jebiga, situacija je takva da nisu svi telefoni medjusobno kompatibilni, pa ako neko naleti na nesto sto mu stvarno treba a nece da mu radi, moze da kaze za koji telefon treba pa cemo naci, ovo je ipak s60 tema, a s60 je sirok pojam.
ok.ja bas naleteo na neke koje mi prijavljuju file corrupted i sl sranje ...to je cesto sa tim jar fajlovima.Mada ne kontam u cemu je problem...ili je neko odzipovao pa od foldera napravio jar(umesto da preimenuje samo zip ili rar u jar) ili ko zna sta...