ok evoga radi ovaj jedan i sta dalje instalirao sam ga izabrao tv LG {to je moj} i nista ni jedno dugme ne reaguje pritiskam 1 ali na tv-u se ne menjaju kanali zbog cega to
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Recite mi molim vas kako da instaliram bilo koju od ovih aplikacija. Tek sam tel kupila i nisam jos bas tako vesta. Kupila sam Blue tooth, instalirala onaj CD sto sam dobila uz 6600 i ... Ako nije problem neko neka mi u najkracim crtama objasni. Hvala u napred. Jelena Ps. Veliki pozdrav za momke iz Serbian Fightera...
Momke iz serbian fightera pa ja sam jedan ali vredan Dakle ono sto je neophodno da imas to je bluetooth usb konekciju za pc, ona kosta oko 20-25 eura i moze se nabaviti u bilo kom servisu. Zatim instaliras to , podesis u svojoj aplikaciji sa Nokia 6600 cd-a i preko iste saljes fajlove koji kad stignu na telefon sami pokrecu instalaciju.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E ovo je stvarno legendaran pozdrav, nema sta . Btw, pored "momaka iz Serbian fighter-a", da li je neko primetio da se osoba sa nickom PetarV, predstavlja kao zensko, pa moram priznati da i to unosi izvesnu konfuziju kod mene.