Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezolucija o Srebrenici i u Evropskom parlamentu  (Pročitano 34324 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Samsung SGH-E590
samo eto on (i naravno dodik ) su se jako iznenadili...kada se to stvarno i desilo... Smile
Nisu se oni iznenadili vec su isli na tu kartu. To je politicki potez kako bi pokazao ovim zapadnim govnarima kako eto mi pruzamo ruku pomirenja, a oni nece da je prihvate.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple iPhone 6s
Ja ne znam kako neko moze da baca cigle na ljude?

од свег људског знања и незнања, поред свих зверстава које људи чине једни другима свакодвневно... ти не знаш како неко може бацити циглу на човек... дилема достојна детета предшколског узраста  Smile
Da li bi ti bacio ciglu na coveka?
Ja ne bi.
A bome ne bi ni metak ispalio. Zato ni nisam prihvatio da idem na ratiste kad sam bio u vojsci. ( no bilo je dosta ludaka iz voda koji su prihvatili da idu i ubijaju)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132

Невероватно која количина бљувотина у сваком реду текста. Ово екологије ради треба забранити.

Људска права и слобода штампе су за људе а не за стоку.

Немој тако...тај портал је светло слободе и истине Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
offtopic

Što se tiče upotrebe cigle ili kamena protiv drugog čoveka tiče, jebi ga, mnogi ljudi su kao mali gledali crtaće pa misle kako cigla u glavu ne može da ubije. Jer ono, na Peru Kojota padne nakovanj pa mu ništa nije (sem što bude malo spljošten par minuta), pa što bi onda nešto bilo čoveku ako uzmeš ciglu i odalamiš ga/gađaš njome u glavu...
Kao što mnogi ljudi i dalje ne shvataju da i s jednim udarcem (pesnicom) čovek može da ubije drugog čoveka. Pa posle kad se desi sranje onda bude ''eee jebi ga, nEsam znao... a nisam hteo da ga ubijem, samo da ga unakazim...''

Nego što se tiče teme... gledam ove snimke i slike i divim se ovom terenu na kom je organizovana ceremonija. Mislim da sam viđao gradilišta koja su civilizovanija od ovoga. Ovako mi deluje ko neki faking Avganistan, sve neko blato i uvale, otpala bi im (bosancima) kruna s glave da su stavili jednu rampu i par tepiha...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2015, 13:27:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
samo eto on (i naravno dodik ) su se jako iznenadili...kada se to stvarno i desilo... Smile
Nisu se oni iznenadili vec su isli na tu kartu. To je politicki potez kako bi pokazao ovim zapadnim govnarima kako eto mi pruzamo ruku pomirenja, a oni nece da je prihvate.

Ah pitanje je i to.

To je pretpostavka da oni, Vucic sve zivo znaju.  Ne mozemo bas ni u to biti sigurni.

Meni je opet realna prica da nije znao:  nas pozer mislio je da moze svima da lafina, i istok i zapad, i Ratko i Srebrenica.

Samo sto tim ljudima koji su izgubili nekog, nije svejedno da li se radi o politickoj pozi ili iskrenom postovanju zrtava.
Naravno najvece seljacine podivljaju, najveci glupan kaze jos i Alahu snackbar  ali takav je stav u narodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Samsung 111111
Ovaj telepromter je najveca komedija trenutno Smile

Epa to je otprilike DS nivo Smiley
Kad citas ova govna ili nekad Blic (mozda vise ne) je kao da slusas govnjara iz DS-a,ili simpatizer,clana kako god.
Bolje Vucic degenerik da nas jebe 100 godina nego DS 5 dana.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ja ne znam kako neko moze da baca cigle na ljude?

од свег људског знања и незнања, поред свих зверстава које људи чине једни другима свакодвневно... ти не знаш како неко може бацити циглу на човек... дилема достојна детета предшколског узраста  Smile
Da li bi ti bacio ciglu na coveka?
Ja ne bi.
A bome ne bi ni metak ispalio. Zato ni nisam prihvatio da idem na ratiste kad sam bio u vojsci. ( no bilo je dosta ludaka iz voda koji su prihvatili da idu i ubijaju)
Ta teorija pije vodu ako postaviš priču zašto bih ja ničim izazvan bacao ciglu ili pucao,ali u životi nekad ne biraš,ako neko baci ciglu na mene ili puca na mene,moju porodicu,pucao bih itekako i ja i ti i svi mi..
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
Eto ti ga sad, Smrdljive vicu da je napad organizovao neki Izetbegovicev mudzahedin uz Oriceve pajtase.

Al obrni okreni, Vucko namestio. Sigurno su i ovi na Vuckovom platnom spisku, Tribijani profajler ce to potanko da objasni sigurno.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Ovo neka dinamit-baba...

Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.