Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezolucija o Srebrenici i u Evropskom parlamentu  (Pročitano 34551 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Посланик Европског парламента из Пољске поздравља нацистичким поздравом Јанус Корвин Мике. Један од многих нациста у Европском парламенту.

[/img]

Smile Smile Smile
Arijada, информиши се мало пре него што бубнеш овакву глупост. Камо среће да је он један од многих, већ је  мањина у мањини.

Иначе пошто си ти већи ''русофил'' од мене, мада ја сматрам да нема већег русофила од мене на овом форуму, требало би да знаш да је Јанус Корвин Мике проруски орјентисан као и сви европски неонацисти, буквално сви осим украјинских и можда ових около балтичких.
Он је написао неколико књига, а теби би требало да буде занимљива Rusofoby w odwrocie (Russophobes in reverse) 2009 , где отворено подржава режим Лукашенка и Путинову владавину и говори о русофобији која се вратила.

Дакле то су наши односно Путинови неонацисти и не треба се стидети тога, кад и немачки неонацисти из НПД партије су чести гости у Кремљу и који отворено подржавају Путина.
Наш проблем су амерички неонацисти у Украјини, као једини издајници Европе.

E ne znam stvarno...ne poznajem coveka  Smile

Mozda si u pravu ali obzirom na izvor gde sam procitala o tome, malo mi cudno.... Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
ko god zeli lose mom narodu,mojoj zemlji tj da je rasparca ,otme i unisti zasluzuje metak i tu druge nema ...

taj tvoj narod se nalazi na istoj tribini gdje i ti pa dobijes po picki od svog naroda.jebo te "tvoj" narod.taj "tvoj" ili "moj" narod ce nas ispickati ako si mu s druge strane uniforme.taj "tvoj" ili "moj" narod ce ti zaplijeniti kucu ili stan ako nisi vratio pozajmnicu banci ""svog"naroda...jel shvatas sta zelim da ti kazem? meni su bitni moji najblizi a njih mozes da nabrojis na prste jedne ruke,za svakog ostalog me zaboli kurac.prije ce mene moj komsija iste nacionlnosti zajebati nego npr.ti ili neki mongolac.

mnogo si ba bre zelen  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
jedan od moijih najblizih je isao u hrvatsku na ratiste tako da znam o cemu ja govorim  Smile
i jebeno mi je krivo sto je ta osoba tamo mogla da pogine,kao i mnoge druge osobe koje su branile ovaj narod i ovu zemlju,a sve vas kao i iste te koje si ti nabrojao bole kurac za njih...recimo one zene u crnom,njih bih zive zakopao komotno
« Poslednja izmena: 12. Jul 2015, 00:05:05 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
jedan od moijih najblizih je isao u hrvatsku na ratiste tako da znam o cemu ja govorim  Smile

dakle nije bio na ratistu u srbiji...znaci ovo pada u vodu?:

i ako si srbin,ali odrices se tih ljudi koji su ratovali za tvoju zemlju,za tvoje usrano dupe onda mi nemamo o cemu da razgovaramo...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
ja koliko se secam u hrvatskoj su branili nas narod koji je ziveo na tim prostorima i koji je mucki proteran odatle...sve su uzeli,spalili,pobili itd itd mnogo ljudi je ostalo tamo bez domova ,a nisu ni krivi ni duzni
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
LG Nexus 5
Tekbir dzihadisti. Sa njima nema suzivota. To najbolje znaju srbi iz hercegovine.

Al nebitno, dzaba to kada na temi ovde pola ljudi "osudjuje", a pola navija za balije, a svi iz Srbije. Smiley

A za mesec/dva opet cemo napraviti neki festival u Srbiji, pardon, u beogradu, gde ce doci mudzosi da nam objasnjavaju kako je bio zao cika ratko Mladic, kako je Adem Jasari mucki ubijen, kako livade po Srebrenici imaju jos 10 000 mrtvih koji tek cekaju da se otkopaju. Na egzitu se dovedu balije koje odaju postu muslimanima u Srebrenici, itd.

I onda ne treba da cudi sto ovdasnji degenerici vise veruju Rami, Bakiru, Feridu, dok pljuju na sve srpsko.

I jos nesto, za balije i slicne pedere sa foruma (ima ih dosta, ovde na temi jedno 3-4 grla sigurno):

Jaka vam je vjera, jebalo majku. Niste pored ćenife, već na Đenazi vasih rahmetli boraca. Fora je sto niste vi nikakvi vjernici, vi ste stoka nevezana i za vama prosto vape pustinje Iraka i Sirije. Samo da zajasete kamile, da vitlate sabljama i da vicete to vase: "Abdul, Abdul".

« Poslednja izmena: 12. Jul 2015, 00:17:46 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
@czbg

druže nije to priča ni za mene a bogami ni za tebe od 20 ljeta....mozes gledati brdo dokumentaraca i cuti milion prica s ratista ali ti i ja  i dalje  nismo relevantni da pricamo o necemu cega se jedva sjecamo ili mozda cak ni ne sjecamo a o prisutnosti na datim lokacjama u to vrijeme da i ne pricam.mnogo mi je glupo vidjjeti i slusati ratna prepucavanja izmedju "ljudi" koji su rodjeni u kasnim 90tim i poslije toga....

treba bit glupan pa se primiti na priče mrsomudnih glavešina iz fotelja i zbog njih zamrziti neki narod i na kraju otici se medjusobno ubijati,ali budala je bilo i bice nebitno koje nacije to su budaletine. a sva ta protjerivanja i ubijanja su samo politicki unaprijed dogovorene "zamjene" posjeda gdje prljavi posao obavi upravo pomenuta skupina budaletina....
« Poslednja izmena: 12. Jul 2015, 00:27:39 od godfucker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
Tekbir dzihadisti. Sa njima nema suzivota. To najbolje znaju srbi iz hercegovine.

Al nebitno, dzaba to kada na temi ovde pola ljudi "osudjuje", a pola navija za balije, a svi iz Srbije. Smiley

A za mesec/dva opet cemo napraviti neki festival u Srbiji, pardon, u beogradu, gde ce doci mudzosi da nam objasnjavaju kako je bio zao cika ratko Mladic, kako je Adem Jasari mucki ubijen, kako livade po Srebrenici imaju jos 10 000 mrtvih koji tek cekaju da se otkopaju. Na egzitu se dovedu balije koje odaju postu muslimanima u Srebrenici, itd.

I onda ne treba da cudi sto ovdasnji degenerici vise veruju Rami, Bakiru, Feridu, dok pljuju na sve srpsko.

I jos nesto, za balije i slicne pedere sa foruma (ima ih dosta, ovde na temi jedno 3-4 grla sigurno):

Jaka vam je vjera, jebalo majku. Niste pored ćenife, već na Đenazi vasih rahmetli boraca. Fora je sto niste vi nikakvi vjernici, vi ste stoka nevezana i za vama prosto vape pustinje Iraka i Sirije. Samo da zajasete kamile, da vitlate sabljama i da vicete to vase: "Abdul, Abdul".

2 pitanja za tebe? da li ti smatras da su u bosni u velikoj vecini priutni dzihadisti i balije?

da li si bio ili da li bi dosao u npr.sarajevo na koncert sepulture (posebno ako bi bio reunion Smile) ?

ne pitam te bez veze jer eto spomenuo i egzit i slicne manifestacije,i moje misljenje a i iskustvo kaze da u takvim prilikama i druzenjima nije aposolutno nikome bitno ko je odakle dosao.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Pa gledaj na to ovako, kada je drustvo u kome ima 10 Srba i jedan musliman niko nikad nece da pominje rat, probleme, veru itd. Kad je obrnuta situacija onda ti se na glavu popnu kako su Srbi zli. Toliko o druzenju Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
I, sta treba ovo znaciti, a? Pa, oni svaki dan pisu vakve gluposte. Oni su poturceni Srbi i to je to. Formirali su naciju u ime religije. Isto kao sto Crnogorci su nacija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.