Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezolucija o Srebrenici i u Evropskom parlamentu  (Pročitano 34619 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
То што се он "курчио" и отишао мимо убеђивања да не треба да иде, не мења чињеницу да су [edit by Anea: nema potrebe] Smile он има право да се креће где оће Smile

Што се тиче тога да је ово покушај убиства, јесте. Камен је чврстог материјала и може да убије, а да није било ограде о ово малко пандура, балијско племе би нагрнуло масовно и било би свашта. Тако да ово јесте покушај убиства и надам се да ће говна добити своје Smile

А ви и даље стајте уз балије а не уз православље Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2015, 16:18:40 od Anea »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
HTC One
"Kako cujem grupa navijaca iz Srbije"?????????????????????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
 Smile Smile јесте, група навијача узвикује "мајку ти четничку" Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
"Kako cujem grupa navijaca iz Srbije"?????????????????????????
Па да, исто као што и Мевлид србијански терориста.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
HTC One
Ok, pojasnio je i ima logike da se tako nesto dogodilo.

I u pravu je kada je rekao da su gmazovi ustvari najvise ponizili zrtve zbog kojih su tu.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2015, 16:29:33 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Dzaba se lozite.. glumci i dalje igraju predstavu:

Moja ruka prema bošnjačkom narodu ostaje ispružena!

0
Srpski premijer, Aleksandar Vučić, obratio se novinarima povodom incidenta koji se dogodio danas u Potočarima
 Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Tanja Valič
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas novinarima, posle vanredne sednice vlade koja je počela u 15:45 časova.

– Sve vreme smo se trudili i ponašali smo se dostojanstveno i odgovorno i predstavljali svoju zemlju onako kako bih voleo da svuda svoju zemlju predstavljamo. Kada smo izlazili iz prostora fabrike akumulatora, grupa navijača fudbalskog kluba iz Srbije počeo je da uzvikuje organizovano pogrde, onda sam položio cvet. Sa svih strana se čulo alahu ekber, krenuli su razni predmeti, nisam hteo da se sklanjam – rekao je premijer, dodajući da je napad bio dobro unapred organizovan i pripremljen.

– Pozivam Srbe da ponosno i uzdignuta čela, kako sam i ja koračao Srebrenicom, tako nastave da hodaju po srpskim gradovima, da ne pokažu mržnju prema prijateljima Bošnjacima, da niko ne pomisli da ima pravo da čini šta im je volja, jer mi sa Bošnjacima moramo da živimo zajedno u budućnosti. Dosta je bilo mrtvi, dosta je bilo besa – istakao je premijer Aleksandar Vučić.

– Taj napad je bio dobro organizovan, ali srećan sam što to nisu organizovale porodice žrtava.

Narodu Republike Srpske premijer je poručio da ne treba da oseća ugroženo ni uvređeno.

Danas, u 12:50 časova, u Potočarima se dogodio incident, kada je razularena rulja počela da gađa srpskog premijera kamenjem i flašama, uz pozive na linč.

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Grupa navijača iz Srbije započela je incident

Blic   | 11. 07. 2015. - 15:30h  izmena vesti 16:33h | Foto: V. Lalić   |
Premijer Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas javnosti posle vanredne sednice vlade koja je sazvana nakon incidenta u Srebrenici.

Aleksandar Vučić u zgradi vlade nakon incidenta u Srebrenici
"Vodio sam delegaciju naše zemlje na pomen nevino stradalim žrtvama u Srebrenici, zamoljen sam od domaćina da ne govorim na tom skupu, poštovao sam, bio pristojno, čak i srdačno dočekan od porodice žrtava, od majki ubijenih, od gospodina Durakovića. Sve vreme smo se trudili i ponašali smo se dostohjanstveno, odgovorno i predstavljali svoju zemlju onako kako bih voleo da smo je uvek predstavljali", rekao je Vučić u obraćanju javnosti na konferenciji za štampu.

"Kada sam dolazio bilo je nekoliko pogrda, ali nije bilo problema. Kada smo izlazili iz prostora, grupa navijača jednog fudbalskog kluba iz Srbije počela da uzvikuje organizovano pogrde, a kada sam položio cvet, sa svih strana su krenuli uzvici", rekao je Vučić, dodavši da navijačka grupa iz Srbije nije direktno učestvovala u napadu.

Vučič je dodao da njegova ruka prema bošnjačkom narodu ostaje ispružena, i da će nastaviti sa takvom politikom.

Izetbegovića ćemo dočekati u narodnoj nošnji

Bakiru Izetbegoviću nikada u Srbiji neće ništa da se dogodi loše. Sačekaćemo ga u narodnoj nošnji, sa pogačom i solju, rekao je Vučić i dodao da će se sa Izetbegovićem čuti za nekoliko dana.
"To je bio organizovani napad, i treba da se stidi onaj koji je nastavljajući prenos pozivao na nastavak linča. Pozivam Srbe i sve ostale građane Srbije da ponosno i uzdignuta čela, onako kako sam i ja danas koračao odajući počast da nikada nigde ne pokažu mržnju prema našim komšijama i prijateljima Bošnjacima, da niko ne digne ruku na njih jer sa njima moramo da živimo zajedno u budućnosti, i oni će tu ruku prihvatiti", rekao je Vučić dodavši da je "dosta bilo mržnje i besa".

"Komšije i prijatelji Bošnjaci pružam vam ruku, a ne brinite za budale koje su ovo izazvle, takvih ima svuda", poručio je Vučić i dodao da su grupe koje su ga napale povredile majke i porodice žrtava.  

Na pitanje da li se slaže da je u pitanju pokušaj atentata Vučić je odgovorio da "nije mislio da su hteli da ga vode na ručak ili večeru".

Na pitanje da li misli da je prekršio bezbednosne protokole, Vučić je odgovorio:

"Da, mislim da sam prekršio, ali da nisam, onda biste pitali što nisam otišao. I da sam izgubio glavu ja bih bio kriv."

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić na komemoraciji u Srebrenici pogođen je kamenom u lice i tom prilikom lakše je povređen. Vučić i ljudi iz njegove pratnje su evakuisani su odmah nakon napada.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije su osudili napad na premijera, nazvavši ga pokušajem atentata.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
Browser
Ucweb 2.0
mob
LG Frizider
Rekao bih da Klinton jos vitalno izgleda. Nece skoro da padne rostiljcic kad govedo crkne.

A sta fali zidu izmedju RS, Srbije i Federacije?
Huni znaju pos'o. Realno, ljubav nam je na niskim granama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
a што је иронија... Скуп је обезбеђивала полиција Републике Српске са 1200 полицајаца и како рече министар са још полицијаца у цивилу умешаних међу рају јер се очекивало неко срање... и опет...

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.