Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 15:31:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Резолуција 1244?  (Pročitano 1159 puta)
05. Jun 2007, 20:12:56
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Хтео би нешто да ваз питам у вези ове резолуције.Шта је урађено од онога што је том резолуцијом договорено и зашто је потребна нова резолуција шта у овој не ваља?И када се по овој резолицији предвиђа повратак наших војника на Косово и Метохију?Да није то оно што у овој резолуцији не ваља?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Хтео би нешто да ваз питам у вези ове резолуције.Шта је урађено од онога што је том резолуцијом договорено и зашто је потребна нова резолуција шта у овој не ваља?И када се по овој резолицији предвиђа повратак наших војника на Косово и Метохију?Да није то оно што у овој резолуцији не ваља?

Pa koji su oni sporazum postovali  Smile Smile To ti je druze kao da sklapas pakt sa djavolom  Smile Prvo se potpise sporazum a onda se tokom godina ide sve prema onome sto oni hoce. Oni su sami svoje sporazume menjali.Seti se samo koliko smo imali prava na Kosmetu i RS kada su sporazumi potpisani(Dejton i Kumanovo) a sada nemamo nista  Smile Bice na kraju sve kako oni hoce a mi mozemo da se borimo diplomatski pa ako uspemo nesto dobro je.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Na ovom linku imas celu rezoluciju pa vidi. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Pročitaj pažljivo aneks 2, tačka 6, u rezoluciji 1244.
Nigde se ne pominje povratak naše vojske i policije, to je prazna priča.
U tački 6 piše da će se dozvoliti povratak dogovorenog broja našeg osoblja (personnel), nema govora o naoružanim vojnicima ili policajcima.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Pročitaj pažljivo aneks 2, tačka 6, u rezoluciji 1244.
Sta pise? Smile

Citat
U tački 6 piše da će se dozvoliti povratak dogovorenog broja našeg osoblja (personnel)
Kada ce to da bude?I dali ce da bude?Zasto se ta rezolucija sada menja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Aneks 2, tačka 8

Citat
8. A political process towards the establishment of an interim political    
framework agreement providing for substantial self-government for Kosovo, taking    
full account of the Rambouillet accords and the principles of sovereignty and    
territorial integrity of the Federal Republic of Yugoslavia
and the other    
countries of the region, and the demilitarization of UCK. Negotiations between    
the parties for a settlement should not delay or disrupt the establishment of    
democratic self-governing institutions.

Evo ti razlog zašto moraju da promene ovu rezoluciju. Ova rezolucija govori o suverenitetu i teritorijalnom integritetu SRJ, nema govora o nezavisnosti Kosova.

IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

from dusk till dawn

Zodijak
Pol
Poruke 3116
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Nista rezolucija samo sila!
IP sačuvana
social share

Metak je nestrpljiv u cijevi
u usima zvoni naredba
pucaj na sve sto je sumnjivo
momce i ne zali iredentista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Aneks 2, tačka 8

Citat
8. A political process towards the establishment of an interim political    
framework agreement providing for substantial self-government for Kosovo, taking    
full account of the Rambouillet accords and the principles of sovereignty and    
territorial integrity of the Federal Republic of Yugoslavia
and the other    
countries of the region, and the demilitarization of UCK. Negotiations between    
the parties for a settlement should not delay or disrupt the establishment of    
democratic self-governing institutions.

Evo ti razlog zašto moraju da promene ovu rezoluciju. Ova rezolucija govori o suverenitetu i teritorijalnom integritetu SRJ, nema govora o nezavisnosti Kosova.

Pa lepo pise SRJ (zemlja koja vise ne postoji), nigde nije napisano nista o Srbiji! A Koliko sam se raspitao kod nasih strucnjaka za medjunarodno pravo, kada se drzava raspadne ili razdvoji pa cak i kad sklopi federaciju, rezolucije i ugovori nisu prenosni po automatizmu, sto ce reci imalo je osnova za novu rezoluciju jos kod stvaranja SCG, a kamoli sada! To je papiroloski propust nasih vlasti koje su trebale da podnesu zahtev za redefiniciju rezolucije dok jos nije bilo kasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Перверзњаку,

Напротив, Србија је наследница СЦГ (а ова СРЈ) и важе сви уговори које је потписала држава претходница.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ovo nije moje misljenje vec podatak koji sam dobio od strane ljudi od odseka za medjunarodno pravo sa pravnog fakulteta u Beogradu. Ljudi su mi dali podatak da se rezolucije i ugovori koji definisu status i granice ne mogu naslediti po automatizmu, vec je za to potreban poseban zahtev upucen posrednickom organu UN, sa kompletno predlozenim izmenama i dopunama, pri cemu drzave bivse clanice moraju da daju pismenu saglasnost! Upao mi je u oko deo teksta koji govori o SRJ a ne o Srbiji, pa sam trazio misljenje strucnjaka, o tome "da li je nesto moglo biti bolje uradjeno?", i dobio sam odgovor da jeste, i da su ti isti ljudi predlagali kabinetu V. Kostunice da to i ucini, ali i to da su dobili odgovor da to nije potrebno! U trenutnoj situaciji je rezolucija 1244 na klimavim nogama jer nije redefinisano, kako su me obavestila gore pomenuta gospoda, oko 18% rezolucije koji su jako bitni! Zasto? Trenutno ne postoji jasna definicija nasledja rezolucije 1244, samim tim SB UN moze da se pozove na to da nije prekrsila ugovor jer nije "rusila" suverenitet ne-postojece drzave!
Jos jednom da ponovim, da me nebi optuzivali, ovo nije moje misljenje, niti tumacenje, vec podatak koji sam dobio od ljudi kojima je medjunarodno pravo uska strucnost! Optuzbe uputite njima, ako zelite!
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 01:05:18 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 15:31:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.