Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 11:55:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Resident Evil 6  (Pročitano 21267 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Sony 
Tako kažu, kažu da je neispoliran, previše akcioni, i najveća žalba - zombiji sa mašinkama. Ako mene pitaš, nije trebalo da ga prave, 5ca je imala zaokružen kraj, i ovaj deo je nepotreba. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung Galaxy Ace
Tako kažu, kažu da je neispoliran, previše akcioni, i najveća žalba - zombiji sa mašinkama. Ako mene pitaš, nije trebalo da ga prave, 5ca je imala zaokružen kraj, i ovaj deo je nepotreba. Smile
Slazem se. Meni su prva 3 dela najbolja, zatim RE Code Veronica, RE Zero i mozda RE4
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
 Resident Evil 6: Objavljen datum izlaska za PC i hardverska zahtevnost

Capcom privodi kraju rad na PC verziji šestog Resident Evila, koji će se pojaviti 22. marta naredne godine, a sad je objavljeno i kakav hardver će nam biti potreban za njegovo pokretanje.

Igra će se inače pojaviti na Steamu ali i kao klasična fizička kopija, a sjajna vest jeste da će se na oba izdanja naći svi DLCovi iz konzolne verzije, među kojima je i “No Hope” nivo težine. Evo i kako izgleda sistemska zahtevnost:

Minimum:

Windows XP/Vista/7/8
Intel Core2Duo 2.4Ghz/AMD Athlon X2 2.8 Ghz
2GB RAM
16GB HDD
GeForce 8800GTS

Preporučeno:

Windows XP/Vista/7/8
Intel Core2 Quad 2.7 Ghz/AMD Phenom II X4 3 Ghz
4 GB RAM
16GB HDD
GeForce GTX 560

Po svemu sudeći, Resident Evil 6 neće oznojiti današnju generaciju hardvera, a definitivno ne očekujemo bilo kakva poboljšanja osim veće rezolucije. Ipak, više nas brine sam gejmplej, zbog kojeg smo konzolnoj verziji dodelili prilično nisku ocenu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

NAJBOLJI TIM TO SVAKO ZNA...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava white city
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC One
pa ja sam ti rekao jos u septembru cim je izasao ovaj sesti deo da je najveci shit,katastrofa od grafike,gameplaya...ali ti nisi zeleo da mi verujes,nego tek sada shvatas neke stvari ***... Smile u nekim trenucima sam imao osecaj da igram L4D,a ne Resident Evil (jednu od mojih najomiljenijih igara)...

[Edit by Magic Master:bez vrijeđanja]
« Poslednja izmena: 20. Dec 2012, 13:03:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
HTC m9
dok ne odgiram odbijam da vjerujem da je losa   Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Alcatel One Touch
Tako kažu, kažu da je neispoliran, previše akcioni, i najveća žalba - zombiji sa mašinkama. Ako mene pitaš, nije trebalo da ga prave, 5ca je imala zaokružen kraj, i ovaj deo je nepotreban.
Sve preko Code Veronica je nepotrebno. Taj deo je je potpuno zaokružio celu priču i poslednji je pravi nastavak (Code Veronica je trebalo da bude Resident Evil 3 ali je posle bilo problema jer je trebao da izađe za Dreamcast a ne Playstation).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

NAJBOLJI TIM TO SVAKO ZNA...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava white city
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC One
ja mislim da bi bilo najpametnije da su sve posle Code Veronica trebali da daju drugacija imena od Resident Evil,mogli su iste junake da koriste ali pod nekim novim imenom igre,nesto slicno kao ORC,tako su mogli da izmisle imena i za RE4,RE5,RE6,ali cetvrti i peti deo su bar dobre igre,sesti deo vise lici na neku komediju-parodiju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49646
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S24
Slabije od očekivanog

Prodaja Resident Evila 6 ide slabije od očekivanog, što je natjeralo Capcom da izmijeni financijske prognoze za ovu fiskalnu godinu

Resident Evil 6 je jedno od najvećih razočarenja ove godine, nije tajna. Igra je od recenzenata i igrača primila podjednako mlake kritike, ponajviše zbog gotovo nepostojećih horor elemenata i relativno dosadnih akcijskih sekvenci prepunih quick time evenata.

Iako se na početku činilo da će srušiti mnoge prodajne rekorde, prodaja igre s vremenom je zakazala što je natjeralo Capcom da promijeni financijske prognoze za tekuću fiskalnu godinu, te ih smanji za otprilike 39 milijuna dolara u odnosu na ranije procjene. Uz RE6, na financijske prognoze utjecala je i odgoda Monster Huntera 4, koji se na 3DS-u trebao pojaviti u ožujku iduće godine, a po novom rasporedu stiže nekoliko mjeseci kasnije.

Capcom trenutno predviđa da će tijekom ove fiskalne godine ostvariti prihode od 1,1 milijarde dolara, te profit od otprilike 77 milijuna dolara.
Daniel Lučić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49646
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 11:55:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.