Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Mar 2026, 18:11:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 506652 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
mob
Qtek 小米
bobaK_bl па ево у Гацку у том делу Херцеговине је годинама на власти СДС, па су СДСовци подигли џамију на истом месту где је била срушена 90их и где је била велика депонија смећа.
Шта је то требало СДС-овцима ? Је л можда Додик крив за то ?

Citat
dodik nije kurcom mrdnuo za srbe u federaciji..ne spominje ih..kao da ne postoje....
Србе из фБиХ треба преселити у РС, посебно ако тамо има младих, а стари могу да остану.
Тако треба поступати и са несрбима из РС, ако је могуће договорити се са другом и трећом страном, ако не, онда вршити сталне притиске на њих, гетоизовати их, отежати им живот што више како би се вратили тамо где припадају у фБиХ.
Мада главни циљ би требало да буде враћање српским коренима, да не кажем асимилација, јер то је у овом случају апсурдно.

Наравно да су политичари паметни и да одјебу ЕУ, лако би свако могао да стави своју ограду и створи максимално етничко чисту територију.
Зашто ? Због будућности и мира.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Сви порушени вјерски објекти су обновљени у читавој БиХ, локална власт нити било која друга се не пита ништа ту.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
Србе из фБиХ треба преселити у РС, посебно ако тамо има младих, а стари могу да остану.
Тако треба поступати и са несрбима из РС, ако је могуће договорити се са другом и трећом страном, ако не, онда вршити сталне притиске на њих, гетоизовати их, отежати им живот што више како би се вратили тамо где припадају у фБиХ.
ti kao znas gde ko pripada.
balavac
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
nego nesto stvarno zanimljivo:

U danu posle referenduma sledi pokretanje postupka za suspenziju Gorana Salihovića, nakon čega će biti priveden predsednik RS *Aleksandar Popov: Valentin Incko ima ovlašćenja za Dodikovu smenu

Postupak za suspenziju glavnog tužioca BiH Gorana Salihovića biće pokrenut u ponedeljak, nakon čega bi trebalo da usledi hapšenje predsednika RS Milorada Dodika zbog održavanja referenduma uprkos zabrani Ustavnog suda.

Kako Danas saznaje, postupak za suspenziju glavnog tužioca BiH pokrenuće se zbog sumnje u korupciju, jer je Salihović stopirao sve istrage koje su pokrenute protiv Dodika zbog finansijskih malverzacija. Inače, glavni tužilac BiH Goran Salihović nalazi se pod istragom disciplinskog tužioca nakon što su to odlučili čelnici pravosudnog i bezbednosnog sektora u BiH na sastanku održanom u Visokom sudskom i tužilačkom veću, tokom avgusta ove godine.

Ograničenje kretanja Beogradska štampa piše da bi ograničenje slobode kretanja Dodiku moglo da bude najoštrija politička posledica nakon održavanja referenduma 25. septembra o Danu Republike Srpske. On pod pretnjom hapšenja ne bi mogao da putuje u Sarajevo, ali ni u one zapadne zemlje koje se oštro protive referendumu, pišu Novosti.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
А онда је мрмот замотао чоколаду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
mozda, ali ne bi bio prvi put da predsednik republike srpske bude smenjen

ovlascenje je tu. prekrsaj je tu.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Evo šta je Putin poručio Srbima u Srpskoj

Predsednik Rusije Vladimir Putin poželeo je Republici Srpskoj sreću na referendumu, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik

Predsednik Rusije Vladimir Putin poželeo je Republici Srpskoj sreću na referendumu, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je u emisiji „Specijal“ Radio-televizije Republike Srpske govorio o poseti predsedniku Rusije i odnosu zvanične Moskve prema referendumu o Danu Republike.

Objasnio sam predsedniku Rusije na bazi čega smo došli do referenduma. Suštinu, u kojoj tri stranca i dva Bošnjaka u Ustavnom sudu BiH prave neprincipijelnu većinu protiv Srba i donose odluke protiv nas“, rekao je Dodik u emisiji „Specijal“, prenosi RTRS.

Predsednik Srpske ističe da je Ustavni sud BiH ukinuo grb Republike Srpske, Himnu, Dan Republike a hoće da ukinu i naziv Republika Srpska.

"Predsednik Vladimir Putin pažljivo je saslušao naše stavove i argumente. Poručio nam je da Republika Srpska ima pravo na referendum, da narod ima pravo da se izjasni o Danu Republike, kaže Dodik. Predsednik Rusije nam je poželeo sreću na referendumu", zaključio je on.

https://www.youtube.com/watch?v=sUyi2LyuUGs
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mozda, ali ne bi bio prvi put da predsednik republike srpske bude smenjen

ovlascenje je tu. prekrsaj je tu.
Ти који су смјењивали су довели садашњег на власт, да им не одговара давно би завршио каријеру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
vrlo zanimljivo ne znam skoro nista o tome.'narocito ne znam zasto bi im dodik odgovarao
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Nokia 33-10
PA recimo da ovo može da bude igra sa ciljem stvaranja povoda za umanjenje autonomije i suvereniteta RS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Mar 2026, 18:11:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.