Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jan 2026, 05:14:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 411 412 414 415 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 499683 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Na kraju ce sva ta retorika i ping pong jajima da se zavrsi tako sto ce da vas izgaze ...

O svemu tome smo blagovremeno pisali...

Evo ovaj govor nacista na konferenciji u minhenu odlican primer za to...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Ako nisi primetio do sada, Albanci se vode samo jednom logikom, a to je pare... Dok su kod Tita dobijali pare, bili su mirni... Da su nastavili da dobijaju pare, ne bi se bunili... sta vise... cak i ako bi u nekom momentu doslo do cepanja, bar bi Metohija ostala na srpskoj strani... Cak nije ni cilj njih zadrzati, vec svom narodu obezbediti sigurnost da ne mora da se seli iz svoje kuce...
Ta prica o nekim ilirskim korenima, nacionalnom jedinstvu i sve to... to je samo krljanje ljudi bez korena... mislim da ni oni sami ne znaju sta su.... a nezavisni ne mogu da budu bez tudje podrske. Imaju rudna bogastva i trgovinu ljudima/drogom... i? Sve dolazi iz okolnih podrucja... Tako da je tu pat pozicija kao sa BiH.
Hrvatska moze da se kune u Herecg Bosnu, ali ako nisi iz Ljubiska, tesko da te boli dupe za Dinaru...
Muslimanski Bosanci... vec su rasprodali sve sto imaju, cak se i autohtoni bune zbog bula i mudzahedina... ali cute jer pare...
Svi igraju igru izmedju sebe... i svima je dobro... sve ostalo je ... pa ne znam... Narod je sve bedniji, to jeste... ali im je standard ipak visi nego u Srbiji...

Албанци од 1913. године никада нису признавали ни Србију, ни Краљевину СХС, ни Југославију. Бунили су се и 1968. и 1981. и деведесетих. Немој ми само рећи да нису добијали паре 1968. и 1981.Кад год су увидели прилику било то демонстрације 1968. године било то смрт Тита они су гледали да се отцепе и то су увек. То нема везе са парама. Па једна Аустроугарска је била десет пута богатија од Југославије па је исто имала огромних проблема са ненемачким и немађарским па чак и са мађарским становништвом.

И не знам како би Метохија остала на српској страни кад је она имала већи постотак Албанаца од Косова.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
srbi su laki na pare, albanci bas i nisu a znao sam ih dosta.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Covek ladno kaze da svi treba da se odreknu svojih interesa...

Da bi nemacka mogla da zivi...

Smile Smile Smile

Rece covek i nikome nista...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
“PREGLASAN SAM” Dodik nakon sjednice Predsjedništva pozvao Komšića da PODNESE OSTAVKU

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je na današnjoj sjednici Predsjedništva glasao protiv zapisnika, dnevnog reda i svih predloženih tačaka, ali da je na svemu tome preglasan.
Dodik je novinarima rekao da je tražio da se u dnevni red uvrsti tačka o utvrđivanju odgovornosti predsjedavajućeg Predsjedništva Željka Komšića zbog prećutkivanja imenovanja novog stranog sudije Ustavnog suda BiH i prepiske sa predsjednikom Evropskog suda za ljudska prava, čime je prekršio Ustav i poslovnik o radu Predsjedništva, ali da su Komšić i bošnjački član Šefik Džaferović to odbili.
Dodik je rekao da je njegov cilj da se utvrdi odgovornost, ocijenivši da bi Komšić, ako ima moralnog digniteta i ukoliko mu je stalo do zemlje koju “tako žučno zastupa”, trebalo da podnese ostavku.

https://srpskainfo.com/preglasan-sam-dodik-nakon-sjednice-predsjednistva-pozvao-komsica-da-podnese-ostavku/
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Још се примате на Додика и његове фазоне.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15

Cuti, znaju oni bolje od tebe... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Uh. Pa tako vec godinama. Ovce vole da su ovce. Shishaju ih kod tebe, shishaju ih u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Dado.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
Dodik: Američki ambasador mi je pretio
Srpski član Predsedništva BiH izjavio je da mu je žao što se njegov konstruktivan sastanak sa američkim ambasadorom u BiH Erikom Nelsonom pretvorio u pretnju.

Dodik je naglasio da administracija SAD "neće moći da zaustavi odbranu interesa Republike Srpske".

"Imao sam dobar razgovor večeras ambasadorom SAD. Sve što je on meni rekao ja sam uzvratio. Bilo je nekih stvari i to doživljavam kao pretnju i ne mogu da verujem da se upuštaju u tako nešto. BiH pripada nama, a ne njemu, da on preti u njenoj odbrani", kazao je Dodik novinarima u Sarajevu.

On je ocenio da se ambasador Nelson "prevario ako misli da može da preti".

"Kao što i oni kažu da imaju crvene linije, Republika Srpska i mi imamo svoje. Rekao sam mu da je naša politika skromna, ali ponosita i da nećemo odustati od osnovnih principa bez obzira koliko SAD bile velike i oni na ovaj način iskazivali pretnju. Žao mi je što je to učinio", kazao je Dodik.

Srpski član Predsedništva je podsetio da su ga SAD već stavile na "crnu listu", dodavši da neće moći da ga zaustave u, kako je naveo, odbrani interesa RS, bez obzira na, kako je rekao, njihovu zaljubljenost u BiH.

"Imali smo konstruktivni sastanak i mislio sam da ćemo tako i nastaviti. Ali sada kada je izrečena pretnja, to je već neka druga priča", rekao je Dodik.

Komentarišući izjavu Upravnog odbora Saveta za provođenje mira (PIC), koji nije podržala Rusija, on je ocenio da to predstavlja tipično mešanje u unutrašnje stvari BiH.

"Šta njih briga za političke procese, šta imaju s tim i ko im je dao mandat da to čine? Oni su sami prigrabili mandat i uljezi su u ovoj zemlji", kazao je Dodik.

On smatra da se PIC pokušava nametnuti kao neki faktor, iako su van sistema i nemaju nikakve veze sa političkim sistemom BiH, Dejtonskim sporazumom.

"U Dejtonskom sporazumu ih nigde nema, tako da nisam čitao njihovu izjavu niti me zanima", kazao je Dodik.

Upravni odbor PIC-a danas je istakao svoju bezrezervnu podršku radu Ustavnog suda BiH i svih njegovih sudija, usprotivio se blokadi rada institucija BiH i upozorio da entiteti nemaju pravo na otcepljenje.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=02&dd=19&nav_category=167&nav_id=1656817
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 411 412 414 415 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jan 2026, 05:14:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.