Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jan 2026, 10:48:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 500082 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Jedan,ali ostali tvrde da ih ima više,a treba da budemo tolerantni pa neki im bude,nek veruju da ima više komada  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Pa onda se slazes sa muslimanima. Alah inace znaci bog na arapskom ako nisi znao. To nije licno ime I ta imenica je suvisna cak I u bisnjackom jeziku
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
A ja mislio to mu nadimak  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Ju Smiley sta je to umereni liberal?
Pa ne mogu da kazem liberali koji nisu mentalno oboleli, ne bi bilo politicki korektno. Mislim na ljude koji su liberali ali nisu Sonja Liht i slicni. Odnosno ljudi koji ne mrze svoju naciju i koji su spremni na svaki ustupak radi novca pod plastom liberalizma.

Evo npr ti si kao istoricar svestan da genocid u srebrenici nije postojao ali si opet spreman da ga priznas.  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Pa onda su po tebi umereni liberali oni liberali koji nisu strani placenici I he mrze sve oko sebe.
Previse mi sve to radikalski zvuci Orfe.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Dabisa istoričar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Da zavrsim sa tim liberalima: to je ideologija koja veze nema sa pojedinim nacijama srebrenicom I slicno. Rec je o politickom stavu koji podrzava individualnu slobodu. U tome biti umeren je vrlo nezgodno, da me kazem nemoguce a da ostanes liberal.
Kritike na racun lokalnih koji te nerviraju orfe jer smatras da su placeni ili slicno, u sustini nemaju veze sa liberalizmom.
Poricanje ili priznavanje genocida u srebrenici nema veze sa liberalizmom. Nego sa izvorom informacija
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Pa ono, to umereni liberal je ono sto liberal treba da bude. Ekstreman je ono sto liberali danas jesu. Svuda na svetu.
To ide dotle da se u americi mesecima raspravljalo oko toga gde transexualci treba da idu u wc Smile

Poricanje i priznavanje genocida ima veze sa tim sto neko gleda u cinjenice a neko zeli da bude dobar svojoj braci 'liberalima' na zapadu. A i jedni i drugi su samo beskorisni idioti.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2016, 13:48:15 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Ne slazem se sa Tim da neko gleda u cinjenice a neko u sta god.
Gde nalazis svoje cinjenice.
Meni je sustina u sledecem: znam da mediji lazu ili iskrivljuju istinu ali ako si primoran da biras RTS ili CNN?
Sistem znanja I predrasuda koji gradimo celog zivota utice na nasu spremnost I soosobnost da prihvatimo ili odbijemo nove informacije. Tako se usmeravamo ka nekoj ideologiji a ideologije sticu razlicite medijske organizacije kao sto he FOX u americi.
Ima I onoga sto si ti rekao sa psihologijom grupe ili materijalnom koristi ali to nije toliko bitno.
Nase opredeljenje u srzi odredjuje karakter
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Ja sam prost covek, uzmes dokaze, definicije i objasnjenja zasto je srebrenica genocid. Uporedis ga sa nekim drugim slicnim slucajevima, das razlike i slicnosti. Posaljes mi to na pp ili mail. Ako postoji objasnjenje zasto je zlocin u Srebrenici genocid  onda cu vrlo rado da ga nazivam genocidom. Mene to ne bi ni interesovalo da ne postoji toliko usiljeno forsiranje koje prosto ocigledno ima zlu nameru.

Takodje, ove rezolucije oko Jermena i turskog genocida nad njima nisu nista drugo nego politicka igrarija. To jeste genocid ali opet to prisecanje na isti nema nikakvu povezanost sa stvarnim zaljenjem.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2016, 14:46:35 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jan 2026, 10:48:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.