Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Mar 2026, 08:59:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 508467 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
I Drvengrad je izgradjen parama Srbije pa je dragulj zapadne Srbije Smile Ne znam tacno finansijske tokove ali ulagao je i Kusturica svojih para.

Poenta cele price je da ne treba biti protiv necega sto spasava ceo jedan grad od propasti i vraca ga na turisticku mapu Smile Treba da odete tamo da posedite, mnogo je dobro a nije jos ni zavrseno Smile Ja sam bio odusevljen a nagledao sam se po svetu slicnih, manje dobrih, stvari.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2017, 13:35:56 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Улаже можда од оног харача што се зове еколошка такса који се њему плаћа кад се прелази са Котромана у Србију.  Smile Фино је то све, али Андрићград је његово власништво. Можда говори истину када каже да ће га преписати граду, али док се то не догоди, паре иду њему у џеп.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Logicno je da idu njemu u dzep. Da nije bilo njega ne bi bilo ni Drvengrada ni Andric grada. Ne bi bilo jedno 500 poslova i jedno 100 hiljada nocenja godisnje i turisticke taxe za ta nocenja, ne bi bilo nista od Sarganske osmice Smile

Da je svakom Visegradu u Srpskoj jedan Kusturica.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2017, 14:03:13 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Логично је да уложиш своје паре кад већ постајеш већиснки власник, а не да дођеш на готово. Ал добро, Куста је то, снагом своје личности ће привући милионе туриста у босанска брда.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
Uzice i uzicani treba da budu srećni što je Kusturica uložio kapital u infrastrukturu koja je koliko toliko prijateljski naklonjena prema prirodi.

Ali, kad pogledate šta sunapravili od centra Zlatibora, tuga, to više i nije priroda, već urbana sredina...A hoteli niču iz dana u dan.
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Kako je brate dosao na gotovo, on je izmislio i osmislio apsolutno sve sto se tice tog gradica. Bukvalno cela koncepcija i marketing je njegov. Da on to nije pokrenuo prosto ne bi bilo Andric grada.
Totalno se pljuje Dodik i njegove kradje i marifetluci i govori se kako je istocna Srpska unistena skroz a jedino sto se u istocnoj Srpskoj desava pozitivno a da nije u Bjeljini jeste Andric grad. Svaka cast Kusturici i ko god da mu je pomogao.
Uzice i uzicani treba da budu srećni što je Kusturica uložio kapital u infrastrukturu koja je koliko toliko prijateljski naklonjena prema prirodi.

Ali, kad pogledate šta sunapravili od centra Zlatibora, tuga, to više i nije priroda, već urbana sredina...A hoteli niču iz dana u dan.
Zlatibor nisu samo Kraljeve vode Smile I ljudi se bave turizmom u ovom kraju za svakoga imas po nesto.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
mnogo ubavo tamo...

jedan moj poznanik neki dan resio da ide u srbiju na odmor...

verovatno ce u neku banju...

koja je banja nasa sa kicmu...

« Poslednja izmena: 31. Jan 2017, 15:12:47 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Kako je brate dosao na gotovo, on je izmislio i osmislio apsolutno sve sto se tice tog gradica. Bukvalno cela koncepcija i marketing je njegov. Da on to nije pokrenuo prosto ne bi bilo Andric grada.
Totalno se pljuje Dodik i njegove kradje i marifetluci i govori se kako je istocna Srpska unistena skroz a jedino sto se u istocnoj Srpskoj desava pozitivno a da nije u Bjeljini jeste Andric grad. Svaka cast Kusturici i ko god da mu je pomogao.
Свако има гомилу концепција у глави ал нема паре које те концепције оживљава. Андрићград се прива прави као завтворена цјелина, са ресторанима и собама за ноћење, сам град ће бити сретан ако добије мрвице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

ko je dao pare?
jesu li pare drzavne? ako jesu i ja zasluzujem deo zarade jer placem porez. i ti orfeline.
itd

proceni se ko je koliko ulozio i odredi vlasnistvo.
ali kod nas je jos komunisticki fazon.. to je drzavno ali...
uostalom, cije je sve ono napravljeno gore u planinama kod uzica i u etnicki ociscenom visegradu?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
imati dobru ideju vec dugo vremena nije dovoljno...

u savremenom svetu gledajuci kako se sklapaju poslovi...i na kom osnovu je znasnovan uspeh...

to je sve usko vezano za politiku...

zato je i haos...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Mar 2026, 08:59:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.