Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:01:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 465 466 468 469 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1004865 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Realno, BiH nece uci u NATO jos 10 godina, a mozda ni tada. To vasi politicari dobro znaju, samo mazu oci raji.

I opet ne vidim sto konkretno nama odgovara hrvatski entitet? Iskreno, zabole me sta hrvati hoce u BiH, kao i muslimani. Mene samo interesuje RS. Mene licno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204

Ali me zacudilo da uvijek citirate samo informacije koje vama odgovaraju,kao sto vidis istina je skroz
nesto drugo  Smile

-Istina je da RS ima apsolutnu kontrolu nad svojom teritorijom i da vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

-Istina je da se nijedna odluka na nivou čitave BiH ne može donijeti bez pristanka srpske strane i vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

-Istina je da, kada prođeš kroz RS, kroz Banja Luku, Doboj, Prijedor, Bijeljinu, Trebinje... dobro znaš da to sve nema veze sa tvojom Bosnom i da se tu ne osjećaš kao u svom Sarajvu, Tuzli, Zenici... Jedino što ti preostaje jeste da prospeš čuvenu forumašku doskočicu "šta ti piše u ličnoj karti?" koja ima veze sa realnošću ko moki sa istom. Tako da, pogađaš, vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

-Istina je da 99% iz RS naroda ne osjećaa BiH svojom državom, a da to nije neki Dodikov hir, koji će nestati kada se smijeni. Koji god političar da dođe tako će da bude, a vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

-Istina je da ni izbliza nemate podršku sa strane kao što ste je imali u ratu (a i tad ste se fino proveli), dok je RS kao nikad do sada postala neupitna i to od strane svih bitnih spoljnih faktora, a vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

Istina je zajebana moj ti...
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 10:50:57 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0

vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

репетицио ест матер студиорум ... треба им понављати Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Sreća Gejts nam uvede ovo kopi-pejst da nam olakša posao... Smile

Ma vide sve to oni, nego ovdje malo glumataju.. Vjerujem da ovaj isti na svom forumu kuka na nepravdu, zapomaže na zlog Dodika, priziva Evropu da uvede red, pa čak i poziva na oružje uz samo njima (doduše i Hrvatima) svojstvenu histeriju...

I onda ovdje dođe da prducka i iznosi svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno   Smile , kao kul smo ništa se ne sikiramo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.20663
@ nebitno,mi smo kul,ne sikiramo se!mile radi za nas,sam si ti ostrascen suvise pa ne vidis od drveta sumu!sta mislis kakva ce situacija bit posle presude karadzicu,vi ste sa teritorije rs-a otjerali oko milion nesrba,to je jos neprevazidjen rekord na ovim podnebljima!a mile je pravi drzavnik,jak ko ARMATURNI BETON!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205

Ali me zacudilo da uvijek citirate samo informacije koje vama odgovaraju,kao sto vidis istina je skroz
nesto drugo  Smile

-Istina je da RS ima apsolutnu kontrolu nad svojom teritorijom i da vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

-Istina je da se nijedna odluka na nivou čitave BiH ne može donijeti bez pristanka srpske strane i vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

-Istina je da, kada prođeš kroz RS, kroz Banja Luku, Doboj, Prijedor, Bijeljinu, Trebinje... dobro znaš da to sve nema veze sa tvojom Bosnom i da se tu ne osjećaš kao u svom Sarajvu, Tuzli, Zenici... Jedino što ti preostaje jeste da prospeš čuvenu forumašku doskočicu "šta ti piše u ličnoj karti?" koja ima veze sa realnošću ko moki sa istom. Tako da, pogađaš, vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

-Istina je da 99% iz RS naroda ne osjećaa BiH svojom državom, a da to nije neki Dodikov hir, koji će nestati kada se smijeni. Koji god političar da dođe tako će da bude, a vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

-Istina je da ni izbliza nemate podršku sa strane kao što ste je imali u ratu (a i tad ste se fino proveli), dok je RS kao nikad do sada postala neupitna i to od strane svih bitnih spoljnih faktora, a vi zbog toga možete samo da prduckate i iznosite svoje fantazije na forumima. Uz nezaobilazno  Smile, kao kul smo ništa se ne sikiramo.

Istina je zajebana moj ti...

Kako ti znas  Smile
Kul mi je i nista se ne sekiram  Smile

1)Isto tako istina je da je RS entitet  u drzavi BIH  i njeno postojanje zavisi od Dejtona kojeg
vi kao rusite,vec sam pisao da je ovaj referendum prodavanje magle..

2) Tako je u Dejtonu,ti ko da si otkrio toplu vodu.Hrvata ima 10ak posto pa i
oni mogu blokirati svaku odluku koju Bosnjaci i Srbi predloze...

3)Sto se tice prolaska kroz ENTITET RS,opet da ponovim RS je dio drzave BIH....
I recimo N.Pazar koliko god da je Bosnjacki on je dio Srbije,tako isto i grdavi u RS...
Mozete na svaku kucu,zgradu kaciti Srpske zastava ali RS  je BIH.

4) Istina je da je RS nastala na genocidu pa i nas boli briga sta vi osjecate.
Opet da ponovim sto budemo blizi EU i Nato Paktu entiteti ce slabtii a drzava jacati.

5) Istina je da ti pojma nemas.
Da smo mi u ratu imali podrsku, nebi imali embargo na uvoz oruzja,plus dobrim djelom
rata ste imali  velike sile na vasoj strani...dok Ameri i EU nisu skontali sa kim imaju posla...
Opet da ponovim RS je entiet u BIH koji zavisi od Dejtona kojeg bi vi kao da rusite...  Smile

I za kraj da dodam vrijeme je na nasoj strani,trebate uzeti pouku od Hrvata separatista
u federaciji koji su politicki zgazeni...i da za 20ak god smo brojniji  u skoro svim
opstinama u Srednjoj Bosn koje je HVO drzao u ratu,a bice vremena pa cemo se siriti i
u RS...mada vec sad ima opstina sa dobrim povratkom Bosnjaka...

Vec sam pisao i opet cu ponoviti buducnost BIH ima 2 opcije:

1)Multietnicka
2) Bosnjacka
Od vas Srba najvise zavisi koja ce opcija na kraju biti...

Pozdrav iz Sarajeva........glavnog grada BIH  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 16:07:06 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Republika Srpska, muslimani mozete da nas povucete za k.!
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 
Naravno da je ovo pozicioniranje za novi raspored snaga u konfederaciji BiH, samo ti kad pominješ NATO zaboravljaš da su Hrvati već tamo i da imaju pravo veta.   Smile

« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 15:50:08 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Naravno da je ovo pozicioniranje za novi raspored snaga u konfederaciji BiH, samo ti kad pominješ NATO zaboravljaš da su Hrvati već tamo i da imaju pravo veta.   Smile

Bice BIH "konfederacija" u limburgu  Smile
Sto se tice Hrvata oni hoce u EU i logicno da moraju biti kontra separatizma u BIH...Hrvatska
nije prblem....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204

Vec sam pisao i opet cu ponoviti buducnost BIH ima 2 opcije:

1)Multietnicka
2) Bosnjacka
Od vas Srba najvise zavisi koja ce opcija na kraju biti...

Pozdrav iz Sarajeva........glavnog grada BIH  Smile

il je neće biti a?  Smile

Pozdrav iz Banjaluke glavnog grada Republike Srpske  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 465 466 468 469 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:01:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.