Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:48:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 451 452 454 455 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1006923 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Moje je misljenje da je nasa jedina prednost u odnosu na 92-5 to sto su sada Rusi daleko jaci nego tada... Nama nije potrebno osvajanje u slucaju tog imaginarnog rata, nama je potrebno samo da se odrzimo u sadasnjim granicama a oni nek idu u ofanzive bez amerikanaca i njihove avijacije mogu samo da ginu kao glineni golubovi.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
ЏОМБИЋ: РС НЕ ПРИХВАТА ПОВЕЋАЊЕ СРЕДСТАВА ЗА ИНСТИТУЦИЈЕ БИХ

Предсједник Владе Републике Српске, Александар Џомбић изјавио је да на сједници Фискалног савјета данас може бити постигнут договор о буџету институција БиХ за ову годину, али да РС не може прихватити захтјев за повећање средстава за заједничке институције са 800 на 830 милиона марака.

Џомбић је прије сједнице Фискалног савјета који би данас у Сарајеву требало да разматра Глобални оквир фискалног биланса и политика у БиХ за период 2011 - 2013. година и буџете за 2011. годину, нагласио да је битно да сви уложе напоре и направе уштеде на свим нивоима власти унутар БиХ, како би била задржана фискална стабилност.

Осим Џомбића, на састанку Фискалног савјета данас ће учествовати и министар финансија РС, Зоран Тегелтија.

С.В.

RTRS

« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 14:22:53 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
СТРАТФОРД: ДА ЛИ ТРЕБА ПОДРЖАТИ ДАЉУ ЦЕНТРАЛИЗАЦИЈУ БиХ?

Кључна дилема за њемачку иницијативу јесте хоће ли бити подршке даљој централизацији и јачању власти на нивоу БиХ, имајући у виду да су Срби "против", Бошњаци "за", а Хрвати су углавном "игнорисани", наводи се у најновијој анализи америчке невладине обавјештајне агенције "Стратфор", чије је сједиштеу Тексасу.

У овој агенцији сматрају да је, ако Њемачка понуди приједлог који не укључује централизацију, питање хоће ли то добити подршку САД и ЕУ. "Берлин мора да размотри до које мјере жели играти чврсто и приморати све стране на сарадњу", наводи се у анализи.

Према мишљењу аналитичара "Стратфора", често игнорисано хрватско питање у БиХ кључно је у плану Берлина да ријеши политички застој у БиХ.

У овој организацији сматрају да су двије највеће хрватске странке Хрватска демократска заједница БиХ и ХДЗ 1990 за права Хрвата затражиле подршку Русије у Савјету за провођење мира у БиХ, јер ОХР није желио да реагује. "Управо такав развој ситуације Нијемци не желе видјети у БиХ", тврди "Стратфор", додајући да је главни разлог њемачког укључивања страх да ће Русија и Турска преузети кључни утицај у БиХ и цијелом региону.

"Стратфор" истиче да Берлин зна да тражење коначног рјешења за БиХ неће бити једноставно, јер ни САД ни ЕУ нису успјеле да разријеше застој, преноси "Дневни аваз". "Њемачка преузима спољнополитички проблем, који је до сада био изричити пројекат ЕУ и САД", наводи се у анализи, уз подсјећање да се Берлин није значајније уплитао још од деведесетих година прошлог вијека. "Стратфор" сматра да је опасност за Берлин да ће, ако ова иницијатива пропадне, Њемачка изгледати као аматер у глобалним питањима, упркос својој економској снази и утицају у еврозони. "Берлин би могао да изгуби и подршку за своју кандидатуру за сталног члана Савјета безбједности УН и поштовање Русије и САД ако покаже да не може ријешити ни Балкан", истиче се у анализи.

Р.К.

RTRS

Uvek je korisno znati šta procenjuje Stratfor, a procenjuje očito da će Dojčland dobiti još jedno Danke Dojčland.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Nama nije potrebno osvajanje

Malo samo podebljati tanke delove kod Brckog, Gorazda i pojacati malo Doboj da bude kompaktna teritorija...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat

Naravno, sve ste to sami ostvarili, nema sta, dobra prica.

Znam da si boske ali pokusaj da shvatis da srbi u RS ne zele da zive sa vama. Ne zele to ni hrvati, samo oni lukavo cute o tome. BiH je neodrziva, to i zapad tvrdi. Koji to dokument tvrdi da je RS genocidna tvorevina? Batali me izvestaja avaza ili islammostara.

Kako ne shvatas da je Srbija izgubila svaku teritoriju usled mesanja zapada. Sad i njima krivo sto su se mesali. Smiley Ako se proglasi nezavisnost muslimani su pod oruzjem opet? Smiley Koga to zavaravas?

mislim da nijedna zemlja sa većim procentom od 5 % srba nije održiva, ali to je već druga priča...odakle ti to želimo mi sa srbima da živimo???ne želimo, prošo voz, želimo samo naše teritorije đe smo bili većina,a bili smo većina na 70-80 % BIH...i naravno nikakvo mirno razdruživanje ne dolazi u obzir, svaki oblik jednostranog narušavanja ustavnog poretka rezultirat će ovim: naoružat se do zuba protrčat za 3 dana nenaseljene vukojebine, osvojit ih blickrigom, i ostavit par enklava tipa banja luka i bijeljina (40 posto srba zive u ta dva grada), nek žive sami i uživaju u plodovima politike koja će ih izbrisat iz većine zemalja đe su živjeli...hajde reci mi što se potencira mirno razdruživanje kad ste vi srbi ponosni na svoju vojsku, ratove i herojstva od srednjeg vijeka na ovamo Smile, zato prika što nemate oružja s glave ko što ste imali 92  Smile..neće srbin nikaad udarit na podjednako naouržanog protivnika, samo slabije...zaletili stze se 90ih na brzaka dok u ovim novonastalin nezavisnim državama nije bilo oružja misleć do trsta doći...kontaš poentu , još da dodamo jedno 300000 mudžahedina željnih da odu na večna loviušta  :mrgreen:i biće opšte veselje nezapamćeno na ovijem prostorima...
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 15:48:48 od ahmet_bont_007 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
želimo samo naše teritorije đe smo bili većina,a bili smo većina na 70-80 % BIH

сам си себи одговорио ...

Citat
prošo voz,

можда си чак и упознао машиновођу ...

уствари ... чек ... ниси  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
jhebat ga i srbija ga otkuca , uzeće mu sve i na kraju će mandrknut ka zadnja ljiga... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 иначе душа од човека ... штета што га ниси упознао Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Jako su želeli da ostanu u srpskoj zemlji, što se vi bunite protiv toga da im je želja uslišena.

« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 17:47:59 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
Nama nije potrebno osvajanje

Malo samo podebljati tanke delove kod Brckog, Gorazda i pojacati malo Doboj da bude kompaktna teritorija...  Smile

Pa dobro Brcko je vec nase Smile

Ahmete pazi sta zelis mozda ti se ostvari.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 451 452 454 455 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:48:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.