Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 17:30:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 450 451 453 454 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1006916 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
аха ... Дечко у мом месту у питомој и мирној Војводини дуго је била улица Ратка Младића ... чак људима и заводили као адресу на коју стижу пошта и рачуни ... док неко преко оне ствари није био приморан да скида таблу и мења име улице.

дакле њузфлеш ... знају људи добро шта је Ратко радио ... и знаш шта ... 'ебе им се баш.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Urke pa ti ne samo da si bio paljevina kad si se registrovao nego si i sad paljevina. Kome bre pretiš. Ceo balinluk belosvetski vam je slao pare, oružje, dobrovoljce pa ste opet pukli ko zvečka. Na kraju je Klinton lično morao da se tuče za vas. I šta sad zamišljaš. Zar ne vidiš da se velike islamske zemlje raspadaju u plemenskim ratovima. Zar ne vidiš da čemerika brine kako da smanji svoj neizbežno bankroterski budžet rasprodajom onog što se prodati može. Zar ne vidiš da su spremni da idu iz Avganistana jer su konačno shvatili da tamo nema dovoljno para za njih. A ti misliš da će te opet neko braniti ako kreneš u avanturu kao 92. kad je pola Srba bilo zaluđeno da smo braća. Pa odaj mi tu tajnu ko će te braniti i kojom to silom mislite da pobedite?.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5

RS je medunarodno zigosana kao genocidna tvorevina....a evo
i Prlicu i ekipi se blizi kraj sudenja....pa ce  i Herceg-Bosna biti isto
kao RS medunarodno zigosana....
Smile Smile Smile

Jes, jes... međunarodno žigosana kao genocidna tovrevina... u kojem ste vi tripu majko mila... Jedino ako Cerić i Haris ne spadaju u taj međunarod...  Smile Ponekad i Holbruk prducne, ali to više kao žal što nije uradio više za svoju bratiju...

Međunardno žigosana... Smile Smile Smile

Koji bre Holbruk?
Koja bre Srebrenica? Kukumavcili jedno vreme, sada dizu ruke od toga svi... Smile

@Ahmete, operi ta krmeca usta sapunom i nauci se redu. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98

RS je medunarodno zigosana kao genocidna tvorevina....a evo
i Prlicu i ekipi se blizi kraj sudenja....pa ce  i Herceg-Bosna biti isto
kao RS medunarodno zigosana....
Smile Smile Smile

Jes, jes... međunarodno žigosana kao genocidna tovrevina... u kojem ste vi tripu majko mila... Jedino ako Cerić i Haris ne spadaju u taj međunarod...  Smile Ponekad i Holbruk prducne, ali to više kao žal što nije uradio više za svoju bratiju...

Međunardno žigosana... Smile Smile Smile

Koji bre Holbruk?
Koja bre Srebrenica? Kukumavcili jedno vreme, sada dizu ruke od toga svi... Smile

@Ahmete, operi ta krmeca usta sapunom i nauci se redu. Wink

nauči se ti da ono balinluk kod mene ne prolazi, to je uvreda za ustavnog suda...kapiraš, ne radiš svoj posao kako treba?

ja bi je poslo u Banoviće par dana ćumur prebire....
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 00:07:24 od ahmet_bont_007 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Siroti moj Ahmete Nurudine nije lako biti ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
ja bi je poslo u Banoviće par dana ćumur prebire....

Nazalost, ne znam strane reci. Ali cu sada proguglati i ako se utvrdi da je teska rec, banovacu je do 2034. god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Urke pa ti ne samo da si bio paljevina kad si se registrovao nego si i sad paljevina. Kome bre pretiš. Ceo balinluk belosvetski vam je slao pare, oružje, dobrovoljce pa ste opet pukli ko zvečka. Na kraju je Klinton lično morao da se tuče za vas. I šta sad zamišljaš. Zar ne vidiš da se velike islamske zemlje raspadaju u plemenskim ratovima. Zar ne vidiš da čemerika brine kako da smanji svoj neizbežno bankroterski budžet rasprodajom onog što se prodati može. Zar ne vidiš da su spremni da idu iz Avganistana jer su konačno shvatili da tamo nema dovoljno para za njih. A ti misliš da će te opet neko braniti ako kreneš u avanturu kao 92. kad je pola Srba bilo zaluđeno da smo braća. Pa odaj mi tu tajnu ko će te braniti i kojom to silom mislite da pobedite?.  Smile

Pojma ti nemas  Smile

Ko prijeti ?
Kad je sklopljen Dejtonski sporazum prestao rat,ako vi secesijom prekinete Dejton
onda se BIH vraca u ratno stanje.
Sto se tice naoruzavanja ARBIH vi ste nas "balinluk"....JNA i VRS....preko 90%
naoruzanja ARBIH je od vase "donacije"
Primjer tenkovi,u rat ulazimo sa 0 tenkova zavrsavamo sa 150 sve vasa donacija....
Ko je pukao ko zvecka ?
95 ste od Bosanske Krajine do Hercegovine bili u defanzivi i mi pukli ko zvecka...
Samo mi neide u glavu kako te nije stid ulaziti u rasprave a pojma nemas... Smile

Sto se tice avanture nismo mi htjeli granicu Karlobag,Virovitica,Karlovac.... Smile

I za kraj ratovali ste od Slovenije do Kosova i niste zauzeli ni metra kvadratnog,cak ste
se smanjili u meduvremenu(Crna Gora i Kosovo) pa ti skontaj ko je pukao ko zvecka Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 01:16:15 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Хелп Базнијаааа... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Pojma ti nemas  Smile

Ko prijeti ?
Kad je sklopljen Dejtonski sporazum prestao rat,ako vi secesijom prekinete Dejton
onda se BIH vraca u ratno stanje.
Sto se tice naoruzavanja ARBIH vi ste nas "balinluk"....JNA i VRS....preko 90%
naoruzanja ARBIH je od vase "donacije"
Primjer tenkovi,u rat ulazimo sa 0 tenkova zavrsavamo sa 150 sve vasa donacija....
Ko je pukao ko zvecka ?
95 ste od Bosanske Krajine do Hercegovine bili u defanzivi i mi pukli ko zvecka...
Samo mi neide u glavu kako te nije stid ulaziti u rasprave a pojma nemas... Smile

Sto se tice avanture nismo mi htjeli granicu Karlobag,Virovitica,Karlovac.... Smile

I za kraj ratovali ste od Slovenije do Kosova i niste zauzeli ni metra kvadratnog,cak ste
se smanjili u meduvremenu(Crna Gora i Kosovo) pa ti skontaj ko je pukao ko zvecka Smile

Naravno, sve ste to sami ostvarili, nema sta, dobra prica.

Znam da si boske ali pokusaj da shvatis da srbi u RS ne zele da zive sa vama. Ne zele to ni hrvati, samo oni lukavo cute o tome. BiH je neodrziva, to i zapad tvrdi. Koji to dokument tvrdi da je RS genocidna tvorevina? Batali me izvestaja avaza ili islammostara.

Kako ne shvatas da je Srbija izgubila svaku teritoriju usled mesanja zapada. Sad i njima krivo sto su se mesali. Smiley Ako se proglasi nezavisnost muslimani su pod oruzjem opet? Smiley Koga to zavaravas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 450 451 453 454 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 17:30:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.