Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:46:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1011015 puta)
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
MacOS X
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
BlackBerry Torch
...BiH je vestacka tvorevina,koja mora biti svedena na najprirodniju meru,po svakom pitanju.
BiH treba i mora biti podeljena izmedju Srba i Hrvata.muslimane cemo podeliti,na ravne casti.pola Hrvatima,pola Srbima.a neka bi preporuka bila,da ,opet te koji su nam pripali,pravednom podelom mi jos matematicki svedemo na podnosljivu brojku.tako sto ce im se dozvoliti,da se vrate u pradjedovsku veru.oni,koji to budu odbili,drzava bi im kupila kartu za bilo koju geografsku sirinu i duzinu.i jos bi im drzava na ulasku u avion,voz ili autobus,delila po 1000 evra,i brosuricu stampanu cirilicnim pismom,a u kojoj bi pisalo,ukoliko se predomislite i pozelite,da se vratite u pradjedovsku veru,obratite se vasem duhovniku na sledeci br.telefona.ove vase turbo new dzamije,porusili bi na sveopste zadovoljstvo svih nas i onih koji bi ostali i vratili se u pradjedovsku veru.ostavili bi nekoliko spomenika,iz perioda osmanlija i na te lokacije vodili decu i pokazivali,ucili ih sta su i kako su izgledali izdajnici.mislim da bi na vama Hrvati primenili onaj njih model 1/3,1/3,1/3.znas sta to znaci?posle bi se mi i Hrvati sigurno jos koji put dobro pocepali,ali o vama bi ostao trag samo u vicevima o muji i hasi.mislim resenja uvek ima,samo moramo biti ljudi!

Najbolje bi bio da se svi mi ex-Yu vratimo na stvarnu vjeru nasih pradjedova - Staroslavensku. Otkako su ove religije knjiga dosle na Balkan, samo je zlo s njima i doslo.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
...BiH je vestacka tvorevina,koja mora biti svedena na najprirodniju meru,po svakom pitanju.
BiH treba i mora biti podeljena izmedju Srba i Hrvata.muslimane cemo podeliti,na ravne casti.pola Hrvatima,pola Srbima.a neka bi preporuka bila,da ,opet te koji su nam pripali,pravednom podelom mi jos matematicki svedemo na podnosljivu brojku.tako sto ce im se dozvoliti,da se vrate u pradjedovsku veru.oni,koji to budu odbili,drzava bi im kupila kartu za bilo koju geografsku sirinu i duzinu.i jos bi im drzava na ulasku u avion,voz ili autobus,delila po 1000 evra,i brosuricu stampanu cirilicnim pismom,a u kojoj bi pisalo,ukoliko se predomislite i pozelite,da se vratite u pradjedovsku veru,obratite se vasem duhovniku na sledeci br.telefona.ove vase turbo new dzamije,porusili bi na sveopste zadovoljstvo svih nas i onih koji bi ostali i vratili se u pradjedovsku veru.ostavili bi nekoliko spomenika,iz perioda osmanlija i na te lokacije vodili decu i pokazivali,ucili ih sta su i kako su izgledali izdajnici.mislim da bi na vama Hrvati primenili onaj njih model 1/3,1/3,1/3.znas sta to znaci?posle bi se mi i Hrvati sigurno jos koji put dobro pocepali,ali o vama bi ostao trag samo u vicevima o muji i hasi.mislim resenja uvek ima,samo moramo biti ljudi!

Najbolje bi bio da se svi mi ex-Yu vratimo na stvarnu vjeru nasih pradjedova - Staroslavensku. Otkako su ove religije knjiga dosle na Balkan, samo je zlo s njima i doslo.

Сале замисли тек да се поделимо на Свароговце, Волосовце, Перуновце, Коледијанце, па онда дођу фракције рецимо Веснисти, Баба Јагинци, ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
 Smile

« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 01:56:30 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
vidis crowz , i izrael priznaje genocid nad bošnjacima...znači i u mišjoj rupi niste sigurni...

Pa moraju i ti nesretnici nesto da priznaju. Kako vas tamane dole, moraju povremeno nesto ovako da urade da mogu uvece da zaspu sa mirnijim mislima.

Sto se tice ko je prvi poceo kako ti kazes mi,sigurno nebi dopustili ukopavanje
JNA oko BIH gradova....da nam se ratovalo...

A ovi sto Mladica  velicaju, jos koju sliku okacite,ipak je on
"heroj" pod njegovom komandom ubijeno je sve starije od 14 god u Srebrenici
Ipak nije mala stvar ubiti "Alijinog mudzehedina" kojem brada nije pocela rasti ili nekog
senilnog cicu od 75 god...

Opet da ponovim nemate kapaciteta da se odvojite,ni vojno ni politicki...

A ova tema je cisto da mastate..

Znas kako kazu? Nicija nije gorela do zore. Da ne bese pomoci bratskih vam saveznika sa zapada, verujem da biste zaista iscezli, a mozda bi vas deportovali u Tursku, i to tamo istocno da budete tampon zona kurdima. Wink

Inace federacija i Albanija su dve od pet drzava gde se docekuje americki predsednik sa zastavicama, raja radosna, dosao spasilac. Dovoljno ovo govori o stanju nacije Smile

Sem toga, vlast u Srbiji, a vala i u RS je dupeuvlakacki naklonjena amerikancima, tako da verujem da je nezavisnost RS neminovna. Znam, vadite se na Dejton, drzite se toga ko pijan plota ali zaboravljate bitnu cinjenicu, rezolucija 1244 jasno kaze da je KiM deo Srbije i da se Srbiji garantuje teritorijalni integritet. Jednog dana dosao Bush i odlucio: KiM nezavisno.

Jednog dana ce ista odluka pasti za RS. Tada niko nece podrzati vase pretnje, a verujem da raja jednostavno nece da se laca oruzja, jer bez podrske drugih, vi ste samo prah na podu. Ako i budete toliko ponosni pa krenete, to ce znati da iskoriste hrvati, mudri latini, koji ce u metezu da pripoje njiovu herceg bosnu hrvatskoj, Tadic se vise vidja sa Josipovicem nego sa svojom zenom. Wink

Treba da zivimo sa demokratskim duhom, svako treba da ide gde hoce, vi ste dobili vasu nezavisnost, sada je RS na redu. Kada kazem sada, mislim na naredni perido od 1-2-5 godina ali ce se desiti.

Sto pre shvatite da je danasnja BiH jedan komatozni starac na aparatima, kome su dani odbrojani, lakse cete pretrpeti nezavisnost Srpske. Wink

Pa pogledaj zastavu:

Nemoj samo da mi kazes da je licno Tvrtko (koji je inace bio cistokrvni musliman) dizajnirao ovo cudo.  Smile

« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 04:16:46 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Sto ja cenim kada Bosanski Turci vole celu Bosnu a Srbi samo pola. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Видим реактивирао се на теми и школски "јаран"... Smile

Боли вас к...., имате оних 25% те накарадне творевине, раширили сте се бр'те опасно, а тако ће и остати! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:46:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.