Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:52:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 427 428 430 431 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1007524 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ja sam znao da je Nemanjicka krsna slava Sveti Arandjeo. Novembar 21-i. Jel nije tako?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ja sam znao da je Nemanjicka krsna slava Sveti Arandjeo. Novembar 21-i. Jel nije tako?

prava mala pravoslavna đemahirija...nego da ti ja kažem jednu, vezano za onu tvoju izjavu prije par strana oko dejtosnkog sporazuma...zakljucan u kavezu zvanom Dejtonski sporazum, a bez trajnog rjesenja oko kojeg bi postojao istinski dogovor, cimpanza zvana Dodik moze samo skičati....kapiš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
а ви можете само рођена муда да гризете док гледате Српску и Додика ...  Smile

Citat
Novembar 21-i

у име славе и закона светог Аранђела ... мени лично једна од дражих слава Smile
јесте 21-ог ал за ово претходно не знам
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

prava mala pravoslavna đemahirija...nego da ti ja kažem jednu, vezano za onu tvoju izjavu prije par strana oko dejtosnkog sporazuma...zakljucan u kavezu zvanom Dejtonski sporazum, a bez trajnog rjesenja oko kojeg bi postojao istinski dogovor, cimpanza zvana Dodik moze samo skičati....kapiš?
Lepo sam ti napisao: dokle god imaju Srbiju fizicki vezanu uz sebe, oni imaju nekoga, dok vi tamo ne znam koga imate? Ameri su svoj cilj postigli sa vama. Slabo da im vise trebate.
Razmisli malo zasto se cuju glasovi kao: mirna disolucija (Montgomeri), multikulturno drustvo propalo (Merkelova) itd? Da ne pricam o Sarkozijevim merama ili Cameron u Engleskoj.
Samoj Evropi je dokurchilo orijentalne kulture nasilja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224

Lepo sam ti napisao: dokle god imaju Srbiju fizicki vezanu uz sebe, oni imaju nekoga, dok vi tamo ne znam koga imate? Ameri su svoj cilj postigli sa vama. Slabo da im vise trebate.
Razmisli malo zasto se cuju glasovi kao: mirna disolucija (Montgomeri), multikulturno drustvo propalo (Merkelova) itd? Da ne pricam o Sarkozijevim merama ili Cameron u Engleskoj.

ne zna se brate ko je veci faktor , vi jal ova jadna rs Smile što se tiče ovih tvojih navoda želim da ti kažem niko nije na našoj strani bio ni 92,izuzev tog nekog islamskog svijeta koji je fizički ipak malo dalje, vi ste imali ste odrješene ruke svijeta da nas uklonite no nisam ja kriv što nijeste uspjeli to za 3 godine...zato bosna osdtaje ovakva kakva jeste, ako izbije oružani sukob ni srboi nemaju više oružja ko 92 ima da beru bostan i činjenica je da svi oni koji ne vole BiH kako vrijeme odmiče sve više cure iz ove države...dakle dejton forever, čekaćemo i 100 godina , bićemo gori i nazadniji i od konga, a ti znaš ko će biti kriv ukoliko odstupi od jednog takvog međunarodno verifikovanog dokumenta, ustava BiH...dobro je što si rekao da se srbi drže dejtona i nek se drže...za nekih 15 godina jedno 60 posto srba iz BiH će živjeti u 2 grada: banja luka i bijeljina...aj živio ti meni, idi napadaj one što vole kurate ruse i što hoće da naprave kubu od srbije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
no nisam ja kriv što nijeste uspjeli to za 3 godine

бар смо се потрудили ... мислим не можеш рећи да се нисмо потрудили  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

ne zna se brate ko je veci faktor , vi jal ova jadna rs Smile što se tiče ovih tvojih navoda želim da ti kažem niko nije na našoj strani bio ni 92,izuzev tog nekog islamskog svijeta koji je fizički ipak malo dalje, vi ste imali ste odrješene ruke svijeta da nas uklonite no nisam ja kriv što nijeste uspjeli to za 3 godine...zato bosna osdtaje ovakva kakva jeste, ako izbije oružani sukob ni srboi nemaju više oružja ko 92 ima da beru bostan i činjenica je da svi oni koji ne vole BiH kako vrijeme odmiče sve više cure iz ove države...dakle dejton forever, čekaćemo i 100 godina , bićemo gori i nazadniji i od konga, a ti znaš ko će biti kriv ukoliko odstupi od jednog takvog međunarodno verifikovanog dokumenta, ustava BiH...dobro je što si rekao da se srbi drže dejtona i nek se drže...za nekih 15 godina jedno 60 posto srba iz BiH će živjeti u 2 grada: banja luka i bijeljina...aj živio ti meni, idi napadaj one što vole kurate ruse i što hoće da naprave kubu od srbije  Smile
Pa ako je zelja obostrana da bude Kongo neka. Ali ja tebe ne razumem: odakle tebi iskonska zelja da ti Bosna ude u avnojevskim granicama, kad onaj Srbin tamo nece sa tobom?
Cega se bojis? Da svi Srbi zive u svojoj drzavi? Mislim ne razumem tu perverznu zelju da hoces sa nekim a da on nece sa tobom? I sada koristis jeftine prognoze: ce da bidnete ovakvi ili onakvi?
Pa vala vi hranite onog Dodika u ciji burag staje cela njegova vila sa Dedinja.Da nije vas, splasnuo bi mu burag sa sve g*nima iz njega.Precutno saglasje sa vasim humanistima tipa Haris, Ejup ili ovaj sto nasledi Aliju, ni ime mu ne znam.Nama bi bosanski Srbi i te kako dobro dosli da resimo neke svoje unutrasnje srpske probleme, ali jebi ga, kad Boris, Dodik i ostali se hrane sa Tachijem i Harisom pa kazu: ene pustaju Alahove s lanca, daj da vas spasavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Zar jos mastate ?

Pratiteli malo desavanja u BIH,"Mile Ronhil" vec 2 puta u Sarajevo dolazi
na noge Bosnjacima da  se pravi vlada na drzavnom nivou...

Isto tako vas najveci problem je sto u vasim mastanjima nikad ne gledate drugu stranu,
u ovom slucaju Bosnjake.Ko malo prati desavanja u BIH zna da  dvije najjace strane u
Federaciji 99% imaju isti stav sto se tice drzave BIH ,nebitno sto je jedna lijevo
druga desno...

RS se moze odvojiti samo ratom i uz blagoslov velikih sila....naravno ako
dobijete rat u sta cisto sumnjam...

I za kraj,kako se bez oruzja ratovi dobijaju  Smile

1953
Srbi                  1 264 372
Neopredjeljeni       891 800

1961
Srbi                  1 406 043
Muslimani              842 388

1971
Srbi                  1 393 148
Muslimani           1482  430

1981
Srbi                   1 320 738
Muslimani            1 630 033

1991
Srbi                   1 369 883
Muslimani           1 905 274

2011
Nezvanicno Bosnjaci  50%-58%

Buducnost BIH

1) Multietnicka
2) Bosnjacka

Pozdrav iz Teherana  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 11:59:06 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ти ураганчићу директно потврђујеш да није било геноцида...како је могуће да вас после геноцида има више него раније? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6300
1953
Srbi                  1 264 372
Neopredjeljeni       891 800
Ови неопредељени су неки марсовци или? Smile

Citat
2011
Nezvanicno Bosnjaci  50%-58%
У долини пањева...

Citat
Buducnost BIH

1) Multietnicka
2) Bosnjacka
Ово прво је могло само у Југи, а ово друго ти је научна фантастика, или ако си мислио да БиХ буде само онај део федерацијe који је већински муслимански  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 427 428 430 431 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:52:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.755 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.