Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:00:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 376 377 379 380 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1008570 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kako? Zanima me kako mislis da uradis to o cemu pricas?

I ja bih voleo da zivim u idealnom drustvu ali znam da ga nikad necu doziveti.

dve stvari: novo ustavno uredjenje i drugaciji sistem obrazovanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
jedva cekamo  Smile
Ko ceka taj doceka,makar se i naceka Smile
Citat
to je samo dokaz koliko je to neostvarljivo - znaci nista od toga, pa toga si i ti svestan
Pa zbog toga mi Srbi i hocemo pravu granicu,Karlobag,Karlovac,Ogulin,Virovitica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
kakvo ustavno uredjenje?

sta treba da se promeni u obrazovnom sistemu?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Bosch pumpa
najbolje resenje za republiku srpsku je da se vise integrise u BiH. Smatram da ce to doprineti privrednom prosperitetu, boljoj zastiti ljudskih prava i ocuvanju kulturnog nasledja

http://www.youtube.com/watch?v=8zO5bq2XoHI

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...sta zna @maslinazelena on tu i tamo po nekad ode u radnju i to mu je sve sto se dodira sa stvarnoscu tice.decko bi da menja svest Srbima,a sto se tice muslimana i Hrvata,to ce biti na rec?
neka pocne da menja svest nasim komsijama,tako neka ode u Zagreb i trazi kafu u restoranu ili hleb uprodavnici ili kesu ,pa da vidi to becenje i odmeravanje?@maslinazelena treba da krenes u misionarski pohod ka nasim komsijama,pa menjaj svest,ako ti podje za rukom kod njih nema razloga da ne uspes sa nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
kakvo ustavno uredjenje?

sta treba da se promeni u obrazovnom sistemu?
ustavno uredjenje npr.kao u srbiji, kao sto je u xrvatskoj, kao u makedoniji, sloveniji, crnoj ori itd...kao svuda...

a obrazovni sistem kao na zapadu, malo promjenit xistoriju npr izbacit cetnike ili ucit djecu da su cetnici najveci zlikovci ovo ono  i tako izbacit neke fiure iz nekix predmeta koje nisu adekvatne za jednu multinacionalnu drzavu...nije puno za pocetask....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6300
Нема од тога ништа, без комунизма нема ни братства и јединства. Не може се око заставе и грба договорити па свако ставља себи оно што му је мило, у РС тробојку, у Херцегбосни шаховницу, а у Сарајеву су поред љиљана драге и турске и пакистанске заставе. А ако су четници зликовци, шта су ханџаровци и усташе? И које фигуре мислиш избацити, лопту из физичког, или пирамиду из математике? Или си мислио да избациш Мешу Селимовића из српског језика, или можда Иву Андрића? То није реформа образовања, то је фашизам!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...Srbi nemaju potrebe,da menjaju nista sto se tica obrazovanja svoje dece.nasoj deci cemo objasniti ko su bili cetnici,a ko ustase,kao i koga su iste te ustase zvale hrvatsko cvece.objasnicemo nasoj deci sta se to desilo sa vama,koji ste postali muslimani,a u skorije vreme bosnjaci?kao i ko su bili mehmed pasa sokolovic,omer pasa latas,sta su to janjicari i sta to znaci danak u krvi....,kao i to da smo mi Srbi bili pokretaci borbe za slobodu,kako od osmanlija,tako i od austrougarske monarhije,isto tako objasnicemo nasoj deci,da ste vi jedinstveni po tome sto ste se u bivsoj SFRJ pisali muslimanima sa velikim slovom M,kao i zasto je to tako bilo.upoznacemo nasu decu sa velikim piscima sa ovih prostora,pa tako i sa mesom selimovicem,skenderom kulenovicem...,to su ljudi koji nisu imali problem sa Srbima,cak naprotiv.ispricacemo nasoj deci ko su bili partizani,komunisti,ustase,balije,cetnici.mi imamo sta da naucimo nasu decu,mi nemamo potrebu da narucujemo istoriju i da se identifikujemo sa bilo kim,mi znamo ko smo i ko su nam neprijatelji i kako cemo se braniti od njih....itd.sto se tice pitanja republika srpska ce u buducnosti biti? odgovor je veoma prost,i glasi: republika srpska jednog dana ce ciniti celoviti deo srbije!kao sto ce se u veoma skoroj buducnosti i Hrvati iz BiH organizovati da definisu svoju teritoriju  van te fiktivne ¨federacije¨.eto to ce biti i tako je. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
ma u globalu oni traze nesto sto niko ne zeli da dobije evo vidis i ovde da znaju sta oce samo dok ne zaviris malo ispod politickih pamfleta koje trtljaju...

Ako bi ustav bio bez entiteta odnosno kada bi se napravio regionalni ili opstinski sistem onda niko ne bi mogao da spreci preglasavanje... Onda se bukvalno ne bi znalo ko koga jebe u zdrav mozak pravile bi se neke koalicije narod bi se jos vise zavadio ako je to moguce...  jednostavno bi bilo mnogo gore nego sada kada se bar zna ko je gde i sta je cije...

Ovaj gore idiot kako god da mu je ime kaze kao u hrvatskoj, srbiji ili kao svuda a ne zna da u Srbiji i hrvatskoj nije isto ustavno uredjenje... Ne zna da u belgiji postoji uredjenje koje je slicno onome u bosni ... Po meni je ova sadasnja situacija sa prakticne strane neuporedivo bolja nego situacija u kojoj se na svakim izborima ljudi kolju za koji glas da bi preglasali onu ''protivnicku'' stranu... To bi bas bilo sranje.

A sto se tice obrazovanja to necu ni da komentarisem hahahah samo retardiran covek moze da pristane na te podmetacine koje vi hocete da poturite.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
ma u globalu oni traze nesto sto niko ne zeli da dobije evo vidis i ovde da znaju sta oce samo dok ne zaviris malo ispod politickih pamfleta koje trtljaju...

Ako bi ustav bio bez entiteta odnosno kada bi se napravio regionalni ili opstinski sistem onda niko ne bi mogao da spreci preglasavanje... Onda se bukvalno ne bi znalo ko koga jebe u zdrav mozak pravile bi se neke koalicije narod bi se jos vise zavadio ako je to moguce...  jednostavno bi bilo mnogo gore nego sada kada se bar zna ko je gde i sta je cije...

Ovaj gore idiot kako god da mu je ime kaze kao u hrvatskoj, srbiji ili kao svuda a ne zna da u Srbiji i hrvatskoj nije isto ustavno uredjenje... Ne zna da u belgiji postoji uredjenje koje je slicno onome u bosni ... Po meni je ova sadasnja situacija sa prakticne strane neuporedivo bolja nego situacija u kojoj se na svakim izborima ljudi kolju za koji glas da bi preglasali onu ''protivnicku'' stranu... To bi bas bilo sranje.

A sto se tice obrazovanja to necu ni da komentarisem hahahah samo retardiran covek moze da pristane na te podmetacine koje vi hocete da poturite.

neces mi tu suavu milosevicevsku politiku prosipat....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 376 377 379 380 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:00:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.