Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:09:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 358 359 361 362 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1009184 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
90% stanovnistva, 99% srpskog stanovnistva u RS je za samostalnu drzavu, dakle, sistem i ovaj zamotani sto hasa krisom svinje mozete samo da se besite nad tom "tuznom" sudbinim Smile

Vidi, oni tvrde da su po nacionalnosti nesto posebno svi, ali susrecuci se sa tim ljudima, i vremenom upoznavajuci ih. Shvatio sam da oni ne samo da dele kulturu, nego cak i obrasce ponasanja, mentalitet.

Deo njih koji je dosao u Srbiju, dobar deo, se nikada nije uklopio, niti se moze uklopiti. Jednostavno oni su
u svojim mislima i razmisljanjima negde drugde, to je ponekada jako tuzan prizor.

Citat
Inače i vi ste služili onima koji su sprovodili genocid-turska i nacisti.

Drugi svetski rat je zavrsen. Vreme je cak i na balkanu da se zavrsi.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 14:19:45 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
sistem a moze jedno pitanje?

Zasto si ti protiv odvajanja republike srpske? Razumem da smatras tako nesto nerealnim ali me zanima iz kog si razloga ti protiv te ideje i njenog moguceg sprovodjenja?

Protiv ? Vidi, prvo Srbija je i siromasna i prezaduzena. Ako se oni jos nakace, prestace da ih dotiraju, a onda ce magare koje vuce Srbiju da crkne od iznemoglosti. To je prvo.

Drugo, nema smisla, to je samo entitet - pokrajina. Kako su nastali ti entiteti ? Pa u skorom ratu, oni su neka
vrsta vestacke tvorevine. Ljudi koji zive u BiH nisu medjusobno uopste razliciti. Dele sve: jezik, kulturu.

A realne mogucnost za sprovodjenje te ideje nisu ravane nuli, nego je u minusu.

Trece, zasto da se bilo ko na svetu gnjavi jos XX godina oko prekrajanja granica, nema smisla, a i
dosadno je. Lepo uteraju sve u jedan tor i to je to.

Ma шта наприча...... Smile......ја мислио ти усташа са пасошем Србије а ти само рационалан лик... Smile
sistem a moze jedno pitanje?

Zasto si ti protiv odvajanja republike srpske? Razumem da smatras tako nesto nerealnim ali me zanima iz kog si razloga ti protiv te ideje i njenog moguceg sprovodjenja?

zato sto to ne pripada vama...kuzis? to je jedna obicna fasisticka tvorevina...nije ona stvorena avnojem, vec ubijanjem i protjerivanjem nesrba...
Шта булазниш из тог 99% балинског града. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Nelojalno stanovnistvo na 49% teritorije maticnoj drzavi je sve samo ne neozbiljan problem u funkcionisanju drzave. Dakle, BIH se minira od strane Srba i tako ce uvek biti i tek ce da jebu ove Maore u mozak sve dok se lepo ko ljudi ne rastavimo. Smile

Vidi sistem, tebi ako je blizi siptarski mentalitet OK, dosta nas Srba iz Srbije ima i rodbinu po RS Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 14:23:40 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
sistem

Pa nije Republika Srpska nista manje razvijena od ostatka Srbije pa samim tim nece biti na teretu ostatku Srbije nego cemo samo prosperirati od sirenja trzista ovo je sa ekonomskog aspekta...

Ovo drugo je toliko licemerno kad dolazi od nekoga ko podrzava nezavisnost kosmeta da je to strasno Wink Jednostavno ne mogu da shvatim da neko moze da bude toliko otvoreno licemeran... Kako je nastala Kosovsko metohijska pokrajna? Zasto je nastala i kako je ona dobila pravo da se otcepi? Kako su neke stvari drugacije od drugih, kako moze ista stvar na razlicitim mestima da se posmatra razlicitim ocima...

Citat

Realno sada nije moguce i zato niko ne pokrece referendum ali pravo pitanje je da li ce 'ljudi' poput tebe stati iza tog referenduma.... Doduse vi se nista i ne pitate.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
sistem

Pa nije Republika Srpska nista manje razvijena od ostatka Srbije pa samim tim nece biti na teretu ostatku Srbije nego cemo samo prosperirati od sirenja trzista ovo je sa ekonomskog aspekta...

Ovo drugo je toliko licemerno kad dolazi od nekoga ko podrzava nezavisnost kosmeta da je to strasno Wink Jednostavno ne mogu da shvatim da neko moze da bude toliko otvoreno licemeran... Kako je nastala Kosovsko metohijska pokrajna? Zasto je nastala i kako je ona dobila pravo da se otcepi? Kako su neke stvari drugacije od drugih, kako moze ista stvar na razlicitim mestima da se posmatra razlicitim ocima...

Citat

Realno sada nije moguce i zato niko ne pokrece referendum ali pravo pitanje je da li ce 'ljudi' poput tebe stati iza tog referenduma.... Doduse vi se nista i ne pitate.

RS jeste slabo razvijena i dotirana kao i cela BiH. Da im nema EU, umirali bi posle tih ratova na tom zgaristu, sto od bede, sto od gladi, sto od bolesti. Kao i na drugim takvim prostorima, u africi na primer. Nikoga ne bi bilo briga. Sipajuci onolike donacije i onoliki novac, zaduzili su te ljude u bosni, na svaki moguci nacin. Ko da novac... taj kupuje ... gazda je.

Nezavisnost Kosmeta ? Koliko si ti siguran da ja to podrzavam ? Znas ja samo ne koristim noj taktiku kao ti, jednostavno posmatram situaciju realno : ta teritorija je zauvek izgubljena, kasno je za sve predloge, rezolucije, ideje. To je trebalo pre 20 godina.

Kako su neke stvari drugacije od drugih ?

Pa vidi Srbi i Albanci ne dele ni jezik ni kulturu. Srbi i Bosnjaci u BiH dele skoro sve.

Referendum ? Mislis da bi za gazdama referendum nesto znacio ?

Vidi, ako napravimo opet neku budalastinu na balkanu, sada kada su toliko para pukli na nas
mislim da ce to resavati na najbrzi i najefikasniji nacin:

« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 14:45:58 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
Dotirana je slazem se sa tim ali nije tacno da je privreda republike srpske u losijem stanju nego nasa u Srbiji. Nismo mi zapadna i istocna nemacka pa da mi ispastamo zbog njihovog losijeg zivotnog standarda. Zivis u zabludi covece...

Citat
ta teritorija je zauvek izgubljena,

kakva glupa recenica... kao sto nije zauvek nasa tako nije ni zauvek izgubljena. Nista nije zauvek niti je bilo sta beskonacno ili konacno... Svet se krece u nama nepoznatom pravcu i mi mozemo samo na osnovu nasih pretpostavki da vrsimo radnje za koje mislimo da ce nam koristiti.

Citat
Pa vidi Srbi i Albanci ne dele ni jezik ni kulturu. Srbi i Bosnjaci u BiH dele skoro sve.

Slazem se sa ovim ali postoji jedna zackoljica Srbi muslimani ne zele da priznaju da su to sto jesu i separatisu se od svog nacionalnog korpusa nazivajuci se bosnjacima. Onaj deo ljudi koji zivi u Bosni koji postuje svoje poreklo hoce da se ujedini sa ostatkom drzave...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Slazem se sa ovim ali postoji jedna zackoljica Srbi muslimani ne zele da priznaju da su to sto jesu i separatisu se od svog nacionalnog korpusa nazivajuci se bosnjacima. Onaj deo ljudi koji zivi u Bosni koji postuje svoje poreklo hoce da se ujedini sa ostatkom drzave...

Mogu i imaju pravo da sebe nazivaju onako kako hoce.  Njihovo pravo. Ja sutra mogu sebe da nazovem Andorijancem ako mi se to dopada. Ti mozes da tvrdis da si Francuz, ja ne mogu i nemam nikakvo pravo da ti to zabranim ili da te osudim zbog toga. Ni ti ni ja a ni Srbija nismo neko internacionalno telo koje ce se baviti izdavanjem dozvola i sertifikata koji ce dozvoljavati postojanje neke nacije. Nacionalnost je cisto privatna stvar,
kultura ili mentalitet bas i nisu.

Kada kazem zauvek, mislim na narednih 100-200 godina, a sto se sveta tice, ide u jednom pravcu - globalizacija - ukrupnjavanje - jedna vrsta - jedan jezik.

Citat
Dotirana je slazem se sa tim ali nije tacno da je privreda republike srpske u losijem stanju nego nasa u Srbiji. Nismo mi zapadna i istocna nemacka pa da mi ispastamo zbog njihovog losijeg zivotnog standarda. Zivis u zabludi covece...

Prestanak tih dotacija bi za njih bio identican prestanku "dotiranja" Srbije od strane gastosa. Bankrot.

« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 14:58:15 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
sistem

Citat

RS jeste slabo razvijena i dotirana kao i cela BiH. Da im nema EU, umirali bi posle tih ratova na tom zgaristu, sto od bede, sto od gladi, sto od bolesti. Kao i na drugim takvim prostorima, u africi na primer. Nikoga ne bi bilo briga. Sipajuci onolike donacije i onoliki novac, zaduzili su te ljude u bosni, na svaki moguci nacin.

Nezavisnost Kosmeta ? Koliko si ti siguran da ja to podrzavam ? Znas ja samo ne koristim noj taktiku kao ti, jednostavno posmatram situaciju realno : ta teritorija je zauvek izgubljena, kasno je za sve predloge, rezolucije, ideje. To je trebalo pre 20 godina.

Kako su neke stvari drugacije od drugih ?

Referendum ? Mislis da bi za gazdama referendum nesto znacio ?
Муџоси су у колапсу са минусом који се неможе кориговати осим ако им арапи непоклоне око 2 милијарде евра док Република Српска у овом тренутку у каси има око 470 милиона КМ или за упола мање евра.
Њихов менталитет и наш нема додирних тачака изузев кориштења ијекавице а ти још мало контактирај са људима из босне а можеш и из херцеговине који једни са другима немају слично ништа али ама баш
ништа.Нити радимо сличне послове,нити институцију породице исто вреднујемо,нити користимо исте празнике,или је теби нејасно да потурице и срби немају ништа заједничко осим што потурице причају српским језиком,баш као и велика већина вас хрвата.
Ух јбт. ено нигер морам да жимбје. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
to je jedna obicna fasisticka tvorevina...nije ona stvorena avnojem, vec ubijanjem i protjerivanjem nesrba...
Isto kao što je i pederacija i ustaška hrvatska koje su stvorene ubijanjem i proterivanjem Srba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Velika Srbija: 5 - 20 godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 358 359 361 362 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:09:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.