Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:04:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1010998 puta)
Svakodnevni prolaznik

Republika Bosna i Hercegovina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
hahahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Citat
Na svojoj kuci ja vjesam sta ja hocu

Тај фазон можеш и сам себе и никога опет неће бити брига Smile

Помоћиће комшије ако треба и неки динар за конопац, милосрдан смо ми народ Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2010, 22:53:26 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Na svojoj kuci ja vjesam sta ja hocu i to mi nemoze niko zabraniti jer ja sam gazda svoje kuce,a sto se tice manjina nebojim se toga jer neracunam doseljenike iz hrvatske i kosova a oni  ce jednog dana morati da se vrati svojim kucama jer zivjeti u tudjoj zemlji je tesko za takve ljude
И из Словеније и Македоније и  Smile.....................Гренаде Smile
Гдје нађе косовске србе у Приједору.
Још само да кажеш да су заузели муслиманске куће па да употпуниш. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa bilo je dosta srba koji su naseljavali u muslimanske kuce u Prijedoru i cak jedan dio Kozarca,a 2000 godine srbi su morali iseliti iz muslimanski kuca jer narod se u to vrijeme vracao svojim kucama koji su srbi u ratu naselili,na kraju nisu znali sta ce sa tim srbima onda je opcina dijelila drzavnu i privatnu zemlju da se srbima obezbjedi krov nad glavom toliko od mene ja sad idem na spavanac jer sutra idem u banjaluku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa bilo je dosta srba koji su naseljavali u muslimanske kuce u Prijedoru i cak jedan dio Kozarca,a 2000 godine srbi su morali iseliti iz muslimanski kuca jer narod se u to vrijeme vracao svojim kucama koji su srbi u ratu naselili,na kraju nisu znali sta ce sa tim srbima onda je opcina dijelila drzavnu i privatnu zemlju da se srbima obezbjedi krov nad glavom toliko od mene ja sad idem na spavanac jer sutra idem u banjaluku
Е то је већ истина јер је свугдје било исто али сада ко' живи,живи на своме.
Што се тиче земљишта....па давано је општинско земљиште баш као и у Добоју или Сарајеву нпр. а
давано је избјеглицама јер ја имам своје и глупо је да неко мени поклања земљиште или прикључак
за струју.
Еееее опет да дођем до косовских срба.
Знаш.............мало је блентаво што си поменуо њих када знаш да их нема у Приједору као ни у моме Добоју....евентуално да је неки појединац дошао и купио кућу или стан и нико грађанима Хрватске или Србије није дијелио земљу џаба већ је морао купити или замјенити.
Једини који нису са територије БиХ а добијали су бесплатно земљиште су муслимани санџаклије на
Алипашином Пољу у Сарајеву.
Мислим да ни муџахедини нису добијали бесплатно земљиште него су морали купити. Smile

П.С
Само реално и нема да бринеш.
Иначе,поздрави Додика и немој коју заставу да запалиш у Бања Луци.......јбг. може неко погрешно
схватити. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Patriota,ko sta radi ti stalno u Republici Srpskoj?
Mora da krisom jedes svinjetine,a u federaciji glumis vehabiju,a?
Setaj,setaj ti dok jos imas nogu,nemoj sutra Srbi krivi,kad tako setajuci
usetas u minsko polje.Ides tamo gde ti je bolje,jadan.Ko ce izdrzati svu
tu vasu,kvazi doslednost islamu.Glumatate muslimane,pustate brade,zidate
dzamije,zene oblacite u dzakove,pocece da se krste ovi iz Saudijske Arabije
kad vide koliko glumatate prave muslimane?A,kod kuce veselo rakija,kocka
droga,preljuba,cvarci i slanina krisom od samih sebe,to onog davno islamiziranog
Srbina,da pocastite,kad se uzeli krmetine,neka,neka,ziva dusa.Aj,pa se lepo sutra
provedi u R e p u b l i c i  S r p s k o j  K r a j i n i 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
(hozeombre)Ko sta radi to me ne zanima a ja sam stalno u Bosni.Svinjetinu nikad nisam probao a kamoli jeo niti te takozvane cvarke.Dolazim iz jedne famelije koji vole svoju vjeru a postuju tudju vjeru,a da zaboravio sam nemam brade i ja isto nevolim tkz vehabije,dzamije nek se prave tamo gdje je su bile a tako i crkve,za mene ne postoji federacija niti rs za mene postoji samo Bosna i Hercegovina.Ja kako znam za sebe bile su samo dvije famelije ovdje u Prijedoru koje su nosile te tkz burke u ratu je ta famelija likvidirana od strane srpskih agresora...
zamolio bih te da ne lupetas o nekim stvarima sa kojim nisi upoznat....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
(yetyou)
ima oko 75 srbskih famelija koji su doselili iz kosova u prijedoru to cak imam i na papiru,narod koji zivi ovdje u Prijedoru njih zovu kosovski cigani jer ti ljudi su da bog sacuva,od 1995 do 2000 godine su harali po Prijedoru nema sta nisu radili.Te godine policija je ovdje bila nemocna narod se plasio mislili su da ce opet rat izbiti.....
Ja sam ZA da se svako vrati svojim kucama ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
(yetyou)
ima oko 75 srbskih famelija koji su doselili iz kosova u prijedoru to cak imam i na papiru,narod koji zivi ovdje u Prijedoru njih zovu kosovski cigani jer ti ljudi su da bog sacuva,od 1995 do 2000 godine su harali po Prijedoru nema sta nisu radili.Te godine policija je ovdje bila nemocna narod se plasio mislili su da ce opet rat izbiti.....
Ja sam ZA da se svako vrati svojim kucama ...
Јел' 75 ил је око 75 (пошто имаш на папиру) Smile
Код мене мислим да нема нити једна породица која је дошла са Косова и Метохије а са циганима имамо
проблем само са оним из Тешња (федерација) који долазе комбијима сваки дан да просијаче и краду по
Добоју од 5-50 година (јебига нема старијих јер цигани умиру млади ради начина живота).
Иначе,има један дио на чаршији гдје живе цигани који су ту живјели и прије и они су "нормални" јер
не "оперишу" по кућама и становима него живе од сакупљања отпада.
Мени није јасно како то да "75" породица терорише град и да се полиција плаши тих цигана. Smile
Јебига код мене би то момци након пар пиви у кафићу разбили за 24 часа.
Што се тиче повратка и ја сам да се свако врати својој кући али проблем је у томе што се свако ко је
хтјео и вратио својој кући у Републици Српској (имовина у РС враћена у преко 95% Неџад Бранковић)
а ко не жели нико нема право да га тјера јер глупо је да мени неко забрањује да се ја населим у
Бања Луци уколико сам купио или замјенио за Добој.
На крају крајева можеш ти бити ЗА али санџаклије ти кроје политику у бошњака тако да је то само
безпредметно тарлакање језиком а разлог:Сефер Халиловић,Јован Дивјак,Харис Силајџић,Ејуп Ганић,
нису родом са територије БиХ тако да су они агресори ако будеш гледао ни по баби ни по стричевима.

Е сада више везано за пост који си упутио Хозеомбрету.
Ни ја не признајем територију која се зове босна и херцеговина као државу него само као тренутну
ситуацију одакле ће ентитет Република Српска кад-тад доћи на степен када ће самостално одлучити
на који начин ће наставити даље а дали у Србији или као самостална није ни битно колико да се
ријешимо паразитских руку из 10 кантона с ону страну ентитетске границе.

П.С
Хајде једном почните читати књиге па научите шта представља ријеч "агресор" како не бисте лупали
глупости и прескакали као покварена еЛПијка,наравно чињенице. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Bez popisa nema Evrope

M. FILIPOVIĆ, 12.05.2010 20:56:03    

PREDSEDAVAJUĆI Saveta ministara BiH Nikola Špirić izjavio je za "Novosti" da je popis stanovništva u BiH 2011. godine nasušna potreba za zemlju i da ga treba sprovesti u skladu sa međunarodnim standardima koje podrazumeva evropska statistika.

Špirić je rekao da ga veoma iznenađuju i čude nastojanja političara iz Federacije BiH, koji bespotrebno opstruišu popis stanovništva.
- Apelujem da parlament BiH što pre usvoji zakon o popisu stanovništva u BiH 2011. godine. Žalim što to nije ranije učinjeno - poručio je Špirić.
Komesar Evropske unije za proširenje Štefan File i komesar EU za ekonomska i monetarna pitanja Oli Ren traže hitno donošenje zakona o popisu stanovništva u BiH, ističući da bez popisa neće biti moguće vođenje procesa pristupanja BiH EU.

U pismu upućenom Špiriću, File i Ren ponovili su stav Brisela da u zakon o popisu stanovništva BiH ne može biti uključeno pitanje dijaspore, jer će u tom slučaju doći do duplog prebrojavanja, pošto su građani BiH koji žive u evropskim zemljama deo njihove statistike.
Iz Brisela su ranije upućene instrukcije da odredbe o entičkoj, verskoj i jezičkoj pripadnosti mogu biti uključena u popis, a da je odgovaranje na njih isključivona dobrovoljnoj bazi.
Pismo Filea i Rena, kaže Špirić, vidi kao poruku prijatelja koji su zabrinuti da bi BiH mogla da ostane jedina evropska zemlja bez popisa 2011. godine.
- To bi moglo imati ozbiljne reperkusije po njen razvoj i evropsku budućnost - upozorio Špirić.
On je dodao da razume nameru Republike Srpske da sprovede sopstveni popis stanovništva.
- Taj popis će biti krnji sa stanovišta međunarodnog kredibiliteta, ali će omogućiti Vladi RS da sprovodi razvojne planove i strategije u skladu sa Ustavom RS - istakao je Špirić.

Predsednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić kaže da bošnjački političari blokiraju popis stanovništva, jer bi pokazao da je zastupljenost Srba u institucijama u Federaciji BiH četiri puta manja od zastupljenosti Bošnjaka u RS.
- U interesu RS je da se popis stanovništva u BiH obavi 2011. godine. Sarajevski političari to opstruišu, jer bi se pokazalo da su Srbi proterani iz FBiH - rekao je Ivanić.
Jasno je, kaže on, da Evropska unija neće primiti u svoje članstvo zemlju koja ne zna ni koliko ima stanovnika.
- Popis stanovništva je nužan, a sarajevski političari konačno moraju da shvate da Evropa neće tolerisati njihove blokade - istakao je Ivanić.

Poslanik Srpske demokratske stranke u parlamentu BiH Mirko Okolić smatra da su bošnjački poslanici svesno pogazili dogovor o zakonu o popisu stanovništva, kako bi održali "lažnu sliku o navodnoj multietničnosti Sarajeva i FBiH".
Savet ministara BiH usvojio je u avgustu prošle godine Zakon o popisu stanovništva u BiH 2011. godine, ali on još nije usvojen u parlamentu BiH.

NA DNEVNOM REDU SKUPŠTINE
POSLANICI Narodne skupštine RS u sredu je trebalo da razmatraju Predlog zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u 2011. godini u RS, za šta se Vlada RS opredelila pošto duže vremena ne uspeva da postigne dogovor o popisu stanovništva na nivou BiH.

TROŠKOVI
ZA finansiranje popisa stanovništva u RS, prema predloženom zakonu, neophodno je obezbediti ukupno 13,4 miliona maraka i dodatnih 4,5 miliona KM za aktivnosti Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

линк - извор

...........

Ма јебеш попис, родио пасуљ ове године има да се гледа и врача све у 16. Па тамо негде 2086 када бошњачки план о ненормалном наталитету повећа број муслимана до неслућених већинских граница, полако двоје троје замотаних крене у у обилазак, свешчица оловчица Мирза рече аха важи колико па ту негде имам око 6-7 деце, да заокружимо на 56. Може договореноооо.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 10:55:30 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:04:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.