Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 17:10:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1009901 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Cak te i ne razumem , pišeš nekim meni nepoznatim jezikom  Smile

U cuvenom razgovoru sa Turskim Begler-Begom,kada mu je Turski Begler-Beg rekao:

"Nema više Bosne,a neće biti ni Bošnjaka,Huseine...Gineš za državu koja nikad nije postojala - niti će.

Husein Kapetan Gradaščević mu je odgovorio:

Ima Bosne,Begler-Beže,i Bošnjaka u njoj.Bili su prije vas i ako Bog da,biće i poslije vas!!

otad je proslo 200-300 odina, bosna je jos uvijek tu, a i bosnjaci su tu, bice naravno i u buducnosti....
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 14:51:05 od rendzer82 »
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ništa te ne razumem , probaj Engleski ili Nemacki  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Zaboli nas iza Adama i za Adema , jedno je sigurno a to  je da necemo da živimo sa vama i da cemo kad tad da se odvojimo , mislim da je jasno i zbog cega to vi pripadnici imaginarnog naroda iz dana u dan potvrdjujete , nece ni hrvati više da žive sa uvelim cvecem , dakle možete samo da da puknete od muke usled saznanja da nema Bosne , nema je i nikada je nije bilo niti ce je biti !

Da se ti i tebi slicni pitate,danas bi  RS bila nezavisna.....ali na tvoju zalost
ostaje ti samo opcija "internet separatsit"

Pozdrav iz glavnog grada BIH Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ništa te ne razumem , probaj Engleski ili Nemacki  Smile
одине.

па гдје ћеш разумјети када су они то створили.  Smileто не разумије нико па ни они сами. Smile
Бошњака??? Smile
Пусти их нека се ложе на своју историју коју су написали 1992 године,уууууу јеботе која
традиција. Smile

Zaboli nas iza Adama i za Adema , jedno je sigurno a to  je da necemo da živimo sa vama i da cemo kad tad da se odvojimo , mislim da je jasno i zbog cega to vi pripadnici imaginarnog naroda iz dana u dan potvrdjujete , nece ni hrvati više da žive sa uvelim cvecem , dakle možete samo da da puknete od muke usled saznanja da nema Bosne , nema je i nikada je nije bilo niti ce je biti !

Da se ti i tebi slicni pitate,danas bi  RS bila nezavisna.....ali na tvoju zalost
ostaje ti samo opcija "internet separatsit"

Pozdrav iz glavnog grada BIH Smile

А да се ти питаш до сада би сједио у Б.Луци или Добоју овако ти остаје само машта као и крмету
ротквица пред спавање. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Narod se pita a mi Srbi smo 100% opredeljeni za samostalnost , pozdrav i Bijeljine Srpskog grada !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Narod se pita a mi Srbi smo 100% opredeljeni za samostalnost , pozdrav i Bijeljine Srpskog grada !  Smile

Да не помисле нешта лоше и из Српског Добоја такође. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Cak te i ne razumem , pišeš nekim meni nepoznatim jezikom  Smile

U cuvenom razgovoru sa Turskim Begler-Begom,kada mu je Turski Begler-Beg rekao:

"Nema više Bosne,a neće biti ni Bošnjaka,Huseine...Gineš za državu koja nikad nije postojala - niti će.

Husein Kapetan Gradaščević mu je odgovorio:

Ima Bosne,Begler-Beže,i Bošnjaka u njoj.Bili su prije vas i ako Bog da,biće i poslije vas!!

otad je proslo 200-300 odina, bosna je jos uvijek tu, a i bosnjaci su tu, bice naravno i u buducnosti....

Kad smo kod Huseina  Smile

citat:
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.

I da ovo se desavalo 1831.....negirajte..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

tesko je to ostvarivo, prije ce te kontrefekat proizvest, izubit ce te i to teke autonomije sto sad imate...ej mi bosnjaci zelimo preuzt sudbinu zemlje u svoje ruke, kad to dobijemo, ukinucemo sve zivo sa srpskim prefiksom... Smile
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

tesko je to ostvarivo, prije ce te kontrefekat proizvest, izubit ce te i to teke autonomije sto sad imate...ej mi bosnjaci zelimo preuzt sudbinu zemlje u svoje ruke, kad to dobijemo, ukinucemo sve zivo sa srpskim prefiksom... Smile

Почните прво од српске теки са својим језиком. SmileВама да нема америке не би вас
ни било осим као прцвољка што и јесте.Ви бошњаци у своје руке??? Smile
Синоћ ти Харис хоће плакати  Smileна федералној због пописа имовине на ентитетском нивоу Smile,фрка му од припремања атрибута државности Smile а ви у своје руке.Рекао сам ти шта прво укините али језички. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Ako se pita narod sto ne proglasite samostalnost ?
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 15:09:24 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 17:10:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.