Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:01:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1009713 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
A koji je to narod na svijetu koji je objedinjen u jednoj vjerskoj grupi, bas me zivo zanima Smile

Znaci bosanski muslimani nisu ni narod? Oni su nista? Posto nacija nisu, nisu ni narod, nisu ni verska skupina.........ekstraterestrial Marsovci? A toliko je veliki spisak naroda koji su objedinjeni po verskom kljucu da je potpuno bespredmetno da ti nabrajam. K'o da si me pitao je l si siguran da je zemlja okrugla. Inace ja ne kazem striktno po veri i religiji vec u kombinaciji sa mestom boravka, znaci muslimani iz Tunguzije ne mogu biti isti narod kao muslimani iz Bosne i X drugih primera. Ne znam sta je tu nejasno.........

Sine, te posalice i ironija vise ne pale ni kod prostitutki sa strafte a kamoli u ozbiljnom diskusu. Ocigledno je tebi cilj nekoga provocirati ovdje i ispoljavati svoje komplekse, a nemas jacih argumenata za to osim omalovazavanja i diskriminacije konstitutivnog naroda jedne drzave, a i cijelog svijeta, sto je usput budi receno i prekrsaj zakona. A o tvojoj pravno-historijskoj kompetenciji dovoljno govori cinjenica da postoje narodi objedinjeni po vjerskom kljucu, sto je mogu reci, poprilicno smijesno i klasicni primjer neuspjelog arijevskog fanatizma.
Jesu li mozda Amerikanci objedinjeni po vjeri?? Jesu li Njemci?? Jesu li Srbi? Ako kazes da jesu otklonices svaku sumnju u stepen svog obrazovanja i samim tim sebe diskvalifikofati kao ozbiljnog ucesnika ove rasprave, u isto vrijeme se kvalifikujuci za maskotu na nivou inzka, ili kako vi to volite reci "mokilija" (stagod to znacilo)

Super, cuo covek samo za Nemce i Amere. Ma ne postoje drugi narodi uopste, ni siiti, suniti, samani nikakavo sranje ne postoji dok ga indijanac ne zvanicno objavi i aminuje. Smesan si k'o crtani film sa tim polu jadnim pokusajima diskreditovanja, 12 13 godina bih ti dao u vrh glave, i to je mnogo...........
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 11:26:50 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
1.) Nisam se tebi obratio nego rinaka-i
2.) Zamolio bih te da ne zapocinjes diskusije samnom, jer ja ih sigurno necu nastaviti. Za mene si ti licno diskvalifikovan kao ozbiljan ucesnik diskusije, jer ne koristis argumente kao mi ostali vec samo vrijedjas i spekulises. Moje je pravo da odlucim skim zelim a skim ne zelim da diskutujem i molim te da to pravo postujes tako sto se neces ubacivati sa svojim poltronskim opaskama. Ja tebe ne proganjam, nemoj ni ti meni i dokazi bar malo zrelosti vec jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Jao sav sam se potresao Smile Argumente nikad nisi imao, to je razlika izmedju tebe i mene, patologija jugonostalgicna ti je sindrom i to je jedino sto posedujes pored smaranja i kukanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Nije mi ni namjera bila da se potreses, vec sam te lijepo zamolio kao odraslog i kulturnog covjeka, u sto ne sumnjam da si mimo ovih stranica, da se ne ukljucujes u diskusije koje ja vodim, a pogotovo ako ces vrijedjati i prozivati mene ili bilo koga drugog. Ako se oglusis o tu molbu, onda to vise govori o tebi nego o meni. Postujem tvoje i svacije misljenje, ali ovo je mjesto za rasprave o drugim temama i prema tome, do tebe je hoces li se pokazati kao zreo covjek ili kao iskompleksirani balavac. Ja sam svoje rekao i rasprava na tu temu je za mene zavrsena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Ajde bre ne kukaj opet ko strina. Oces o temi? Tema je RS koja zeli da bude nezavisna i nepostojeca nacija Bosnjaci i Bosanci sto je cinjenica koju zna iole istreniran orangutan a ne razumno i svesno bice. Dakle, Republika Srpska i njena buducnost je u nezavisnosti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
A kakve veze ima postoje li Bosnjaci sa entitetom/nezavisnom RS??
BTW. Ja nisam nikakav predstavnik Bosnjaka ni ovdje ni bilo gdje, jer cak i nisam Bosnjak, tako da je kriva adresa te provokacije sa poricanjem Bosnjaka. I isto bih reagovao i da neko kaze ne postoje Srbi, Hrvati, Slovenci ili bilo ko drugi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Pa jebiga kako god okrenes Hrvati, Srbi i Slovenci kao nacije postoje za razliku od Bosanaca. Logika ti je na nivou predskolskog....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ajde bre ne kukaj opet ko strina. Oces o temi? Tema je RS koja zeli da bude nezavisna i nepostojeca nacija Bosnjaci i Bosanci sto je cinjenica koju zna iole istreniran orangutan a ne razumno i svesno bice. Dakle, Republika Srpska i njena buducnost je u nezavisnosti Smile

Ово болдирано је тема. Молим те да не изједначаваш појмове Бошњак и Босанац, јер ја сам Босанац, али Бошњак сигурно нисам.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Necu Nidzo majkemi e Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Pa jebiga kako god okrenes Hrvati, Srbi i Slovenci kao nacije postoje za razliku od Bosanaca. Logika ti je na nivou predskolskog....

Pa hajde ti sa logikom na nivou Oksford univerziteta objasni sta si upravo napisao. Po cemu je to Bosna drugacija od ostalih ex-yu zemalja. Ako imas dovoljno godina, sigurno znas da su Bosnaci i Hercegovci postojali kao narod u Ustavu SFRJ. Ako nemas dovoljno godina, svejedno  i trebao znati sta je to Ustav i narodi koji su uvrsteni u njega.
Ili ako ti je lakse na primjeru, evo ja sam rodjen u Sarajevu, ateista sam i ne izjasnjavam se kao Bosnjak? Jesam ja za tvoju logiku mozda Srbin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:01:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.