Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:06:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1008598 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pa ne mislim da je tako.... Ako se izglasa na celoj teritoriji podrska dejtonskom sporazumu onda su vezali sebi ruke u centralizaciji vlasti a ako se izglasa ne dejtonskom sporazumu njihovim glasovima onda dodjes u situaciju gde mozes da im kazes ako vi niste za dejtonski sporazum sto bi ga mi postovali .... Smiley

Па они од 96 нису за Дејтон и то се види на сваком метру који контролишу.
Не иде то тако у овој земљи дембелији. Smile
РС је извршила поврат 95% власништва након рата док је федерација нешта преко 50%;
РС има једну владу коју финансира сама док федерација има 10 коју финансирају сви;
РС је пристала на одлуку о конститутивности народа (значи број бирократа по попису из 91) док
у сарајевском кантону гдје су срби чинили преко 30% становништва имају укупно 5 особа који су
срби.
Ни једну дејтонску тачку нису испоштовали али тврде како ми кршимо ДС.
То је прича за нормалну политику али за то поред Републике Српске треба да уради федерација.
Знам ја шта ти мислиш али на нивоу државе не знаш ко је гласао за шта.
Зато РС неће ентитетско гласање јер нећемо да дозволимо да бошњаци које за РС ништа не веже
осим да су некада имали имовину на њеној територији дођу и гласају као да живе овдје и тиме
утичу на изборе.
Продали су и замјенили имовину и то је њихов проблем и само је то разлог зашто траже гласање
на нивоу БиХ јер по ситуацији на терену немају ни 10% учешћа у власти.
Зато и покушавају прогурати попис без националних одредница како нико никада не би знао
право стање осим њихових ријечи РС је резултат геноцида.Након пописа имовине и људи који
се треба урадити крајем ове или почетком идуће године све ће бити црно на бијело и како су
срби дошли до објеката које су прије рата држали бошњаци и шта су срби дали за узврат и онда
неће бити ово је резултат геноцида већ резултат мозгова из Сарајева којима је приоритет био
стварање апсолутне доминације на територији федерације не видећи да сами себи забијају нож.
Е одатле оволико фркачење за смјеном Додика и харлаукање од стране Силајџића и Церића прије
свих да је РС геноцидна и да треба укинути.
Ево ја питам све бошњаке:Имате сви право на живот у Републици Српској што не можете негирати
па што не дођете да живите?Немате гдје јер сте расталили имовину у жељи да се скупите на
једном мјесту гдје ће јелахија и касида бити врхунац културе и гдје вам неки вехабија смије
шамарати људе по улици.Тражили сте имате пред очима,бујрум сада живите у бошњачкој држави.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Pa ja podrzavam referendum o dejtonskom sporazumu na nivou Bosne i Hercegovine cisto da se razjasne neke stvari.
ja mislim da to nije pametno..to uopšte ne podržavam..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
yetyou naravno prvo popis pa onda referendum na to sam mislio Wink

I mora postojati statistika u kom regionu se kako glasalo... Slazem se ja sa tim sto ti pricas ali ako u RS bude 90% za Dejton onda u svakom slucaju dobijas sta god muslimani i hrvati zaokurzuli Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
 За независну и слободну Републику Српску што даље од павелићевих и Хитлерових солдата.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
yetyou naravno prvo popis pa onda referendum na to sam mislio Wink

I mora postojati statistika u kom regionu se kako glasalo... Slazem se ja sa tim sto ti pricas ali ako u RS bude 90% za Dejton onda u svakom slucaju dobijas sta god muslimani i hrvati zaokurzuli Smiley

Да и то попис само са изјашњавањем припадности једном од три народа и нац,мањина.
Па ево сада покушавају да поврате надлежности које су ДС припале Републици Српској (око 50)
али они то зову анти дејтонским. Smile
Волфанг Петрич је наметнуо неких 50 одлука и одузео надлежност од Републике Српске иако је
по ДС на њих имала право.Сада када тражимо поврат и поништење тих одлука веле они онако
реално Република Српска крши дејтон.То нису људи преговарачи ја сам ти то рекао,а ти како
хоћеш да вјерујеш или не али они само преговарају гдје су апсолутна мањина док у другом
случају крше све одлуке уставног суда као нпр.не исплаћивање пензија за србе који живе на
територији РС а који су исте зарадили у федерацији што ми наравно њиховим пензионерима
исплаћујемо јер то је нормалан поступак у пензионим фондовима.
Ја теби кажем лицемјери политичари у бошњака тотални (част пар изузетака који буквално
гледају на све три стране да не изазивају али је то мизеран број тако да и на форумима можеш
видјети како ти фелерични мозгови функционишу).
Једноставно смета им слово С,а камо ли србин који има исто ако не и веће право као аутохтони
становник босне у односу на ријеч "бошњак" која се појавила код њих у примјени 1991 или 1992
године.
Први су напали у Сијековцу март/92 али ми смо агресори (побили ненаоружане цивиле и палили
их бензином по кадама). Smile
Понекад помислим када се бошњак пробуди има задатак шта ће данас ново измислити како би
доказао своју невиност и цјеловитост,а о правдољубљивости да и не говорим. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
За независну и слободну Републику Српску што даље од павелићевих и Хитлерових солдата.

Smile Smile Smile
Ima ovih Hitlerovih i kod nas i to na forumu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Smile Smile Smile
Ima ovih Hitlerovih i kod nas i to na forumu. Smile

Који су? Smile
Не знам уопште да је било срба у СС-овцима или у јединицама које су биле под
командом вермахта у њиховим униформама или сам ја бјежао са часова историје. Smile

Ни сличности нема изузев ако мислиш да је Дража са једне и Анте са друге иста ствар. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Па мене многи зову СС... Smile Ал' наравно... ниђе везе са тим СС-овцима... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Па мене многи зову СС... Smile Ал' наравно... ниђе везе са тим СС-овцима... Smile

Сека Сабљић је СС-овка краљица и још полу-јеврејка или у преводу јеврејски СС-овац. Smile Smile Smile
Ал наравно као што ти рече ниђе везе са тим СС-овцима...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 08:14:00 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
A sta su Srbi bili prije Pravoslavlja ako cemo tako?? I ne odredjuje Islam Bosansku naciju, pa ja se prvi zalazem za to da su Bosanci i ljudi drugih vjeroispovjesti Smile
Bosanska nacija ne postoji , veroispovest i nacija su dva razlicita pojma a muslimani su bili pretežno Srbi koji su prešli na islam i vremenom odbacili svoje Srpsko poreklo pokušavajuci da sebe promovišu u neki drugi narod , jadno i smešno !

Sta sam onda ja rinaka majke ti po toj definiciji?? Vazduh jel Smile
I meni stvarno nije jasno kako dodje neki radikalni Bosnjak ovdje, opali ko grom iz vedra neba i uvrijedi i Srbe i komuniste i Hrvate i Evropu i Ameriku sve u jednoj recenici i niko se ne obazire, a ja kad dodjem sa pacifistickim idejama nikog ne vrijedjaci odmah po 5 citata nakupim u 10 minuta Smile Ljudi dragi, nemam ja nista protiv bilo koga sto se odmah primate, ako ja kazem da postoji Bosna to ne znaci da mislim da ne postoji Srbija. Meni je zao sto su danas mnogi navikli na takve stavove pa reaguju po automatizmu, al daj ako ja kazem istinu da i odgovor na to bude istina a ne odbrambeni mehanizam pun ironije i subjektivizma Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:06:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.