Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:46:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1007826 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Vaša prvotna misao da sam ja musliman potiče daljnji način obraćanja prema meni.Moje vjresko opredjeljenje ste uzeli kao činjenicu i tako se orjentirali prema meni,kao sugovorniku,osobi.

Moj prethodni post na koji se pozivaš,prihvaćaš kao nešto osobno.U njemu se može naći svaka osoba svijeta.Nema veze s tobom.

Ja nisam istakao ni u jednom postu kako sam orjentiran i na što.

Volim ove pošalice objed,zajutrak itd.Drage su mi.Riječi su tu da se koriste.Forum,trg,chatt služi za to,argumentacija riječima,proizašle iz misli.Odbijanje toga,činjenje toga karikiranim objašnjava neozbiljnost osobe vezane uz temu.Ova tema je delikatna i svaka "kriva" riječ može imat velike posljedicu u daljnjem raspravljanju.Za ostale postoje teme kao vicevi i sl.

Ja sam se uputio na ovu temu jer anketa koja je postavljena nema smisla ukoliko ona zaista želi bit predmet/alat za istraživanje određene target skupine.No,ako je "takva" (neprofesionalna) anketa postavljena njoj nije cilj istraživanje,nego nešto sasvim drugo,ono što njezini smislioci žele,postići.Priroda mog posla je vezana uz takva istraživanja i u svezi toga pristupam profesionalno.4. odgovor je trebao bit ponuđen kao :"Republika Srpska neće postojati." Ukoliko nema takvog ponuđenog odgovora onda to nije anketa jer time se nameće da odgovaraju samo oni koji misle da će ona postojat.Tad nastaje uzak krug pojedinaca koji su uključeni u istraživanje i ono je nevjerodostojno.U biti 99% anketa na forumima su ovakvog tipa-višestrukih odgovora,koje su napravljene neprofesionalno,iako postoje bolje i duže/veće ankete koje sažimaju više odgovora i sprječavaju pogreške,odnosno umanjuju postotak netočnosti
Yetyou,ti kažeš da se takvo pitanje/odgovor htjelo postavit i u svezi pitanje BiH.Pošto ja tebi vjerujem u takvu tvrdnju...da,takav odgovor je trebao bit ponuđenu u/o toj temi.

Yetyou,imam jedno pitanje za tebe: "Da li si pušać/konzument cigareta?"
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 17:27:33 od Đemo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Vaša prvotna misao da sam ja musliman potiče daljnji način obraćanja prema meni.Moje vjresko opredjeljenje ste uzeli kao činjenicu i tako se orjentirali prema meni,kao sugovorniku,osobi.

Moj prethodni post na koji se pozivaš,prihvaćaš kao nešto osobno.U njemu se može naći svaka osoba svijeta.Nema veze s tobom.

Ja nisam istakao ni u jednom postu kako sam orjentiran i na što.

Volim ove pošalice objed,zajutrak itd.Drage su mi.Riječi su tu da se koriste.Forum,trg,chatt služi za to,argumentacija riječima,proizašle iz misli.Odbijanje toga,činjenje toga karikiranim objašnjava neozbiljnost osobe vezane uz temu.Ova tema je delikatna i svaka "kriva" riječ može imat velike posljedicu u daljnjem raspravljanju.Za ostale postoje teme kao vicevi i sl.

Yetyou,imam jedno pitanje za tebe: "Da li si pušać/konzument cigareta?"

Уколико ниси примјетио ја сам се обраћао са ВАМА и то би могао узети као још једну чињеницу
када парафризираш мој пост као обраћање лично теби.
И опет по правилу постављаш питање док се ниси удостојио да одговориш на питања која сам
ја поставио.
С обзиром да прескачеш питања (до сада четири) и окрећеш чињенице довољан је разлог
да те оквалификујем као још једног пушача (уједно и одговор на питање упућено мени)
из реда бошњачког народа који је дефинитивно суочен са комплексом звани бошњак мора нешта своје да пронађе.
Послушај ријечи реис-улеме и прихвати да сте турци како он то не двосмислено каже али ипак
је лаж јер нисте турци ни генетски нити културолошки нити повијесно (босанска ријеч Smile).
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
...
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 17:32:16 od Đemo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Tvoja precepcija je krasna.Ja joj se divim.

Ja ti napišem konzument cigareta,ti to shvatiš drugačije.Ti meni postavljaš pitanja.

Tko si ti da ti meni postavljaš pitanja,a tko sam je da tebi dajem odgovore?!
Ja opisujem,pišem ne demanitram utemljeno,nit temeljim neutemeljeno.
Referiram se u svezi ankete,ti se meni obraćaš nacionalno.Čemu?Zbog čega?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Volim ove pošalice objed,zajutrak
Nisu to pošalice vec cinjenica da nazor pokušavate da istisnete jezik kojim se govorilo u Bih , nikada niko u Bosni nije koristio te rijeci , jedino što je smešno je to da ne možete da shvatite to da je suživot nemoguc , kada mi neko navede i jedan jedini iole normalan razlog zašto bi živeli skupa onda možemo normalno pricati , ovako ostaje samo da se sprdamo sa onima koji se upinju da ne vide ono što se vidi jasno kao dan !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Tvoja precepcija je krasna.Ja joj se divim.

Ja ti napišem konzument cigareta,ti to shvatiš drugačije.Ti meni postavljaš pitanja.

Tko si ti da ti meni postavljaš pitanja,a tko sam je da tebi dajem odgovore?!
Ja opisujem,pišem ne demanitram utemljeno,nit temeljim neutemeljeno.
Referiram se u svezi ankete,ti se meni obraćaš nacionalno.Čemu?Zbog čega?

Citat: Đemo danas u 02:56:57
Nije mi cilj nikakvo vrijeđanje iako većina će to tako protumačit.Moja sljedeća rečenica proizlazi iz logičnog zaključka,naravno jendog od mogućih; " Zašto u anketi nije ponuđen i 4 odgovor da Republike Srpske neće bit,odnosno da će se raspast?" Ovako sa ponuđenim 3 odgovora u anketi se direktno izbacuje,tj. ne ubraja u anketu one koji misle da ona neće postojati,znači ova anketa propagira 100% postojanje Republike Srpske.Predlažem da uvrstite i 4 odgovor jer ovako ističete samo granićno posjedovanje iste,ali ne i postojanje,što se kosi s logikom,ali i općenito anketnim pitanjime koja služe kako bi se koliko je to moguće u cijelosti istažilo javno mijenje određene publike/glasača u svezi neke tematike.

Jedino na Balkanu uvijek netko nekome želi osporit identitet.Najbolji su mu oni koji govore da Bosanci/Bošnjaci ne postoje.Mislim,ako ne postoje onda zašto ih spominjete."Cogito ergo sum!"-no takvi koji smatraju,odnosno "ništavaju" jedan narod ,naciju  njima ne treba uputit iole kakvu pametnu izjavu jer takvi će nestat s vremenom.Iako je od rata prošlo više od 15 godina,ljud se i dalje mrze,i dan danas bi ubili za pedalj zemlje.Svi mi smo stvoreni,na nama je da nastavimo život,kako ćemo ga učinit ovisi o nama samima. Ali postoji jedna temeljna razlika u čovječjem ponašanju pa čak i životinjskom. Napad,agresija ,opsesija objektom nečega što želi da ono drugo ne postoji ili bude ranjeno, tokom vremena "ubija" istog napadača,agresora jer on je jedino okupiran da uništi drugog (psihološki ili fizički"),i on kao takav s vremenom slabi,ne razvija se,ne razumijeva.

Napisat "ne znam",pišem kada je to zaista potrebno,tj. kad je zaista tako.No.kad sugovornik želi da mu ja to kažem samo zato što se moje mišljenje kosi s njim,onda taj isti sugovornik ne zna da li je za njega bolje da ja kažem "ne znam" ili da nemam ikakvo mišljenje jer on moje mišljenje kao sekundarnu istancu rasprave ne uzima kao nešto vrijedno,ne cijeni,a to može napravit i da se čak ne slažemo.

Svi koji prate i komentiraju povijest,vole to,ali s razlogom.Ne zato što su zapisničari povijesti,nego jer su zadrti iz nekog razloga za razlog.Uumjesto da stvaraju povijest.Ukoliko iz povijesti se nešto ne nauči,budućnost je upitna.Stoga i postojanje Republike Srpske u ovom obliku koji postoji.

Meni hvala nije potrebna jer ona nije iskrena.

Razlike između mene i nekog drugog i trećega nema,sve je stanje uma.

Брзо са логике прелазиш у теорију па сам се тако и обратио.
Мени ти не требаш објашњавати ништа али онда немој ни постављати јер си управо то радио ако
ниси примјетио.
Као што ти рече:Тко си ти да ти мени постављаш питања?

Пошто је очигледно теби небитно да ли је нешта утемељено или не утемељено онда нема потребе
да ти објашњавам своје поступке. Smile

Citat
Nisu to pošalice vec cinjenica da nazor pokušavate da istisnete jezik kojim se govorilo u Bih , nikada niko u Bosni nije koristio te rijeci , jedino što je smešno je to da ne možete da shvatite to da je suživot nemoguc , kada mi neko navede i jedan jedini iole normalan razlog zašto bi živeli skupa onda možemo normalno pricati , ovako ostaje samo da se sprdamo sa onima koji se upinju da ne vide ono što se vidi jasno kao dan !

Па човјек је објаснио да је њему не битно дали је нешта утемељено или не утемељено тако
да га можемо сматрати невидљивим за постове које избацује. Smile

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Aleksandar Bocan Harčenko, ambasador Rusije u BiH: Ukidanje Republike Srpske je nešto što je nemoguće ukoliko želimo da imamo BiH kao državu.
To je jedan raniji intervju, dat 21.01.2010. godine

A, ovo je juče izjavljeno od strane istog ambasadora:

Ruska Federacija poteze Republike Srpske, uključujući i referendum, vidi kao odbranu statusa koji je određen Dejtonskim sporazumom i na liniji su neprihvatanja bonskih ovlaštenja kada je njihovo korištenje izvan mandata Dejtona...

Ruska Federacija gleda na ovu situcaiju u širem kontekstu. Korake Banjaluke, odnosno RS, vidi onakvim kakvim to i jesu, odnosno, kao odgovor na pritisak drugih strana u BiH i međunarodne zajednice, prije svega OHR-a. Time se stvara začaran krug", rekao je Harčenko. Prema njegovim riječima, pritiskom i korištenjem bonskih ovlaštenja, a visoki predstavnik Valentin Incko, to čini intenzivno od proljeća prošle godine, dolazi samo do oštrih reagovanja RS. Harčenko smatra da Incko korištenjem bonskih ovlaštenja nije uspio riješiti niti jedno pitanje, već je samo izazvao suprotan efekat i produbio krizu.

"Ta oštra reagovanja Banjaluke razumijemo kao zabrinutost da bi moglo doći do oduzimanja statusa RS kao entitetu u odnosu na Dejton", istakao je Harčenko.

On je istakao da se, kada je riječ o korištenju bonskih ovlaštenja, stav RS u značajnoj mjeri podudara sa stavom Ruske Federacije.
"Zvanično je i otvoreno rečeno na najvišem nivou da se Ruska Federacija odlučno protivi da se u sadašnjoj situaciji i stepenu razvoja BiH koriste bonska ovlaštenja, koja samo stvaraju krize, a ne rješavaju otvorena pitanja", naglasio je ambasador Harčenko.
On je pojasnio da je Ruska Federacija zagovarala stav da je još ranije bilo vrijeme za ukidanje bonskih ovlaštenja, jer više nije 1996. godina i nemoguće je rješavati probleme nametanjem.

Govoreći o učešću predstavnika političkih partija iz RS u butmirskom procesu, Harčenko je rekao da Ruska Federacija smatra da je RS u okviru tog procesa bila veoma fleksibilna.
"U dejtonskom pravnom okviru i prema mogućnostima RS je bila zaista fleksibilna, jer je odmah bez oklijevanja prihvatila uspostavljanje dijaloga. RS je iznijela niz svojih prijedloga, koji su, prema našim ocjenama, išli u pravcu poštivanja Konvencije o ljudskim pravima", rekao je ruski ambasador.

http://www.svevijesti.ba/content/view/55532/256/

IP sačuvana
social share
...obavljam prljave poslove za novac a protiv drzave i naroda...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat

Pod "istisnem" mislite;potisnem ili istaknem ili nešto treće?
Ja nisam koristio te riječi,nego citirao.To da se nitko nije koristio tim riječima nije istina,ako razumiješ te riječi onda se one koriste.Vi razumijevate da je suživot nemoguć,ima onih koji znaju da je to moguće.Bez -su nema života.
Javio sam se na temu da ova anketa nije dobro osmišljena i samo na to ću se referirati.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 18:25:21 od Đemo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Па може у независној Републици Српској или чак и мало једноставнијој варијанти као што
је ова нпр.:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

250..jpeg
(4.92 KB, 167x146)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
A koji je to narod na svijetu koji je objedinjen u jednoj vjerskoj grupi, bas me zivo zanima Smile

Znaci bosanski muslimani nisu ni narod? Oni su nista? Posto nacija nisu, nisu ni narod, nisu ni verska skupina.........ekstraterestrial Marsovci? A toliko je veliki spisak naroda koji su objedinjeni po verskom kljucu da je potpuno bespredmetno da ti nabrajam. K'o da si me pitao je l si siguran da je zemlja okrugla. Inace ja ne kazem striktno po veri i religiji vec u kombinaciji sa mestom boravka, znaci muslimani iz Tunguzije ne mogu biti isti narod kao muslimani iz Bosne i X drugih primera. Ne znam sta je tu nejasno.........

Sine, te posalice i ironija vise ne pale ni kod prostitutki sa strafte a kamoli u ozbiljnom diskusu. Ocigledno je tebi cilj nekoga provocirati ovdje i ispoljavati svoje komplekse, a nemas jacih argumenata za to osim omalovazavanja i diskriminacije konstitutivnog naroda jedne drzave, a i cijelog svijeta, sto je usput budi receno i prekrsaj zakona. A o tvojoj pravno-historijskoj kompetenciji dovoljno govori cinjenica da postoje narodi objedinjeni po vjerskom kljucu, sto je mogu reci, poprilicno smijesno i klasicni primjer neuspjelog arijevskog fanatizma.
Jesu li mozda Amerikanci objedinjeni po vjeri?? Jesu li Njemci?? Jesu li Srbi? Ako kazes da jesu otklonices svaku sumnju u stepen svog obrazovanja i samim tim sebe diskvalifikofati kao ozbiljnog ucesnika ove rasprave, u isto vrijeme se kvalifikujuci za maskotu na nivou inzka, ili kako vi to volite reci "mokilija" (stagod to znacilo)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:46:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.