Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:51:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1008532 puta)
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Zbog velikog broja postova u staroj temi otvara se nova!

Svako offovanje, pozivanje na rat, istorijski podaci iz vremena Hamurabija pa preko Nerona, Kulina Bana itd. zavrsice u kanti!

Prijatan boravak zelim! Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
A koji je to narod na svijetu koji je objedinjen u jednoj vjerskoj grupi, bas me zivo zanima Smile

Znaci bosanski muslimani nisu ni narod? Oni su nista? Posto nacija nisu, nisu ni narod, nisu ni verska skupina.........ekstraterestrial Marsovci? A toliko je veliki spisak naroda koji su objedinjeni po verskom kljucu da je potpuno bespredmetno da ti nabrajam. K'o da si me pitao je l si siguran da je zemlja okrugla. Inace ja ne kazem striktno po veri i religiji vec u kombinaciji sa mestom boravka, znaci muslimani iz Tunguzije ne mogu biti isti narod kao muslimani iz Bosne i X drugih primera. Ne znam sta je tu nejasno.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
A koji je to narod na svijetu koji je objedinjen u jednoj vjerskoj grupi, bas me zivo zanima Smile

Znaci bosanski muslimani nisu ni narod? Oni su nista? Posto nacija nisu, nisu ni narod, nisu ni verska skupina.........ekstraterestrial Marsovci? A toliko je veliki spisak naroda koji su objedinjeni po verskom kljucu da je potpuno bespredmetno da ti nabrajam. K'o da si me pitao je l si siguran da je zemlja okrugla. Inace ja ne kazem striktno po veri i religiji vec u kombinaciji sa mestom boravka, znaci muslimani iz Tunguzije ne mogu biti isti narod kao muslimani iz Bosne i X drugih primera. Ne znam sta je tu nejasno.........

Муслимани из Тунгузије   Smile немају србе око себе.  Smile
Е ово ти је било добро. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Zbog velikog broja postova u staroj temi otvara se nova!

Svako offovanje, pozivanje na rat, istorijski podaci iz vremena Hamurabija pa preko Nerona, Kulina Bana itd. zavrsice u kanti!

Prijatan boravak zelim! Smile

Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Uraos sam se i to pravo ba , hebeš mi sve ako su ovi muslimani normalni , moj vam je savet opet menjajte veru jer uskoro necete imati ni za veceru , nije mi jasno da neko može biti toliko glup i slep i nevideiti da mu je pušangija ...

Bosanski neonacisti prete RS
Organizacija Bosanski pokret nacionalnog ponosa poziva na formiranje paravojne formacije u slučaju da Republika Srpska raspiše referendum

SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini formirana je neonacistička organizacija Bosanski pokret nacionalnog ponosa, koja insistira na BiH kao bošnjačkoj državi, a kao njeni najveći neprijatelji označeni su Jevreji, Romi, četnici, Tito i komunisti, homoseksualci, crnci i hrvatski separatisti.

U manifestu Bosanskog pokreta nacionalnog ponosa navodi se da su Bošnjaci jedini državotvorni narod u BiH i da se njegovim „pripadnikom smatra svaki beli stanovnik Bosne koji je odan, bez obzira na religijsku i podrasnu pripadnost“. Insistira se na imenu Bosna i bosanskom jeziku, a izražava protivljenje njenom ulasku u EU i NATO.

Na veb stranici pokreta redovno se objavljuju tekstovi kojima se veličaju nacionalsocijalizam, Handžar divizija i Hitler, a na forum se pristupa nakon detaljne provere nacionalne i religijske pripadnosti. Na forumu se može pročitati, između ostalog, i to da, u slučaju da Republika Srpska raspiše referendum, odmah treba formirati paravojnu formaciju.
Iz Tužilaštva BiH najavljeno je da će se ozbiljno pozabaviti ovim slučajem.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Jedino na Balkanu uvijek netko nekome želi osporit identitet.Najbolji su mu oni koji govore da Bosanci/Bošnjaci ne postoje.Mislim,ako ne postoje onda zašto ih spominjete."Cogito ergo sum!"-no takvi koji smatraju,odnosno "ništavaju" jedan narod ,naciju  njima ne treba uputit iole kakvu pametnu izjavu jer takvi će nestat s vremenom.Iako je od rata prošlo više od 15 godina,ljud se i dalje mrze,i dan danas bi ubili za pedalj zemlje.Svi mi smo stvoreni,na nama je da nastavimo život,kako ćemo ga učinit ovisi o nama samima. Ali postoji jedna temeljna razlika u čovječjem ponašanju pa čak i životinjskom. Napad,agresija ,opsesija objektom nečega što želi da ono drugo ne postoji ili bude ranjeno, tokom vremena "ubija" istog napadača,agresora jer on je jedino okupiran da uništi drugog (psihološki ili fizički"),i on kao takav s vremenom slabi,ne razvija se,ne razumijeva.

Napisat "ne znam",pišem kada je to zaista potrebno,tj. kad je zaista tako.No.kad sugovornik želi da mu ja to kažem samo zato što se moje mišljenje kosi s njim,onda taj isti sugovornik ne zna da li je za njega bolje da ja kažem "ne znam" ili da nemam ikakvo mišljenje jer on moje mišljenje kao sekundarnu istancu rasprave ne uzima kao nešto vrijedno,ne cijeni,a to može napravit i da se čak ne slažemo.

Svi koji prate i komentiraju povijest,vole to,ali s razlogom.Ne zato što su zapisničari povijesti,nego jer su zadrti iz nekog razloga za razlog.Uumjesto da stvaraju povijest.Ukoliko iz povijesti se nešto ne nauči,budućnost je upitna.Stoga i postojanje Republike Srpske u ovom obliku koji postoji.

Meni hvala nije potrebna jer ona nije iskrena.

Razlike između mene i nekog drugog i trećega nema,sve je stanje uma.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 16:29:27 od Đemo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Đemo govori povjest , isto  kao Ramo katolik  Smile Da li vi muslimani uopšte znate kud udarate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Đemo govori povjest , isto  kao Ramo katolik  Smile Da li vi muslimani uopšte znate kud udarate  Smile
ma ne znaju šta su juče jeli za ručak , a kamoli nešto više... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ne kaže se na muslimanskom ručak vec objed  Smile Smile Smile Đemo poslije zajutrka objeduje  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 16:44:40 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Jedino na Balkanu uvijek netko nekome želi osporit identitet.Najbolji su mu oni koji govore da Bosanci/Bošnjaci ne postoje.Mislim,ako ne postoje onda zašto ih spominjete."Cogito ergo sum!"-no takvi koji smatraju,odnosno "ništavaju" jedan narod ,naciju  njima ne treba uputit iole kakvu pametnu izjavu jer takvi će nestat s vremenom.Iako je od rata prošlo više od 15 godina,ljud se i dalje mrze,i dan danas bi ubili za pedalj zemlje.Svi mi smo stvoreni,na nama je da nastavimo život,kako ćemo ga učinit ovisi o nama samima. Ali postoji jedna temeljna razlika u čovječjem ponašanju pa čak i životinjskom. Napad,agresija ,opsesija objektom nečega što želi da ono drugo ne postoji ili bude ranjeno, tokom vremena "ubija" istog napadača,agresora jer on je jedino okupiran da uništi drugog (psihološki ili fizički"),i on kao takav s vremenom slabi,ne razvija se,ne razumijeva.

Napisat "ne znam",pišem kada je to zaista potrebno,tj. kad je zaista tako.No.kad sugovornik želi da mu ja to kažem samo zato što se moje mišljenje kosi s njim,onda taj isti sugovornik ne zna da li je za njega bolje da ja kažem "ne znam" ili da nemam ikakvo mišljenje jer on moje mišljenje kao sekundarnu istancu rasprave ne uzima kao nešto vrijedno,ne cijeni,a to može napravit i da se čak ne slažemo.

Svi koji prate i komentiraju povijest,vole to,ali s razlogom.Ne zato što su zapisničari povijesti,nego jer su zadrti iz nekog razloga za razlog.Uumjesto da stvaraju povijest.Ukoliko iz povijesti se nešto ne nauči,budućnost je upitna.Stoga i postojanje Republike Srpske u ovom obliku koji postoji.

Meni hvala nije potrebna jer ona nije iskrena.

Razlike između mene i nekog drugog i trećega nema,sve je stanje uma.

Ко ти оспорава идентитет?
Ко коме у босни оспорава идентитет?
Срби који питају ко се то може називати бошњаком или бошњаци који би србе видјели као некакве
босанске православце?Ако је оспоравање идентитета то што вас до 1992 није било под тим именом онда си у праву али ако је православни босанац=србин=украјинац=русин=грузин онда ја тебе питам
ко овдје коме негира идентитет.
Ко су муслимани србијанци и зашто?
Ко су муслимани црногорци и зашто?
Оспорава неко вама идентитет? Smile
Па историја вам оспорава све зашта тврдите да имате повијесно упориште:и језик и нацију и
територију,а ти неко теби намеће нешта када знаш да је управо све баш супротно.
То што си рекао за Републику Српску се исто односи и на босну која је у овом облику од Неума до
Саве више него упитна.
Када разговарш пробај мало са чињеницама баратати,а не бошњачком причом о угрожености.
Босна ваша?
Јок болан то сте ви уснили али никако да се пробудите и погледате стварност.
Ја теби кажем да посједујем више него село од 500 домаћинстава у којем живе бошњаци али то
по теби није изгледа довољан разлог.
Погледајте ваша села и густину кућа,а онда погледај српско село и густину кућа и све ти треба
бити јасно.Срби посједују земљу,власници су земље,тапије што би ви рекли па им кућа од куће
може бити и 500 метара (између је приватно власништво).Гдје је то код бошњака?
Оспоравамо?
Не ми доказујемо али ви оспоравате и то је суштинска разлика у нашим схватањима стварне
ситуације у босни.
Ни на једно постављено питање не одговориш али тврдиш како неко негира твоје постојање и
то је политика коју ви водите стално без чињеница без аргумената јер их немате већ све
правдате кроз ријечи:ми имамо право.Тачно имате али не више од мене и то када прије схватите
прије ће те изаћи из ове кризе идентитета и коначно једном за свагда доћи до спознаје да
босна није ексклузивитет бошњака већ да о њеној судбини одлучују и срби и хрвати поред
бошњака у шта си се могао увјерити у оне три и пол јебене године наших живота.
Срби су одабрали свој пут баш онако како сте и ви 1992 године када сте се одлучили на сецесију
и то је чињеница и та се чињеница зове Република Српска која своје постојање може везати и
за постојање БиХ или за самосталан пут,а то највише зависи од вас и вашег гледања на ствари и
само једну истину,а то је да свако има право да за себе одлучује,свиђало се то некоме или не.
То је неминовност а да ли ће она бити реализована за годину,двије или десет или никада то
зависи највише од срба који су са бошњацима у 80% замјенили своју имовину и из федерације
дошли на територију Републике Српске гдје су започели нови живот у сигурнијој средини по њих
баш као и бошњаци који су из Републике Српске отишли у федерацију из истих разлога.
То је истина као чињеница и то није никаква демагогија што најбоље видиш по средини у којој
живиш ти или гдје живим ја.
Остало је глупост и забијање главе у нојеву рупу у нади неко ће то већ ријешити умјесто нас.
У Републици Српској 95% имовине је враћено (Неџад Бранковић тврди) и од тога броја остало је
нешта око 10% бошњака да живи у РС,остали су продали или замјенили имовину за федерацију,а
у федерацију се вратило мање од 4% срба и то су чињенице које не можете игнорисати као да
је то нешта као тренутно и зато вам не одговара ентитетско гласање јер након пописа становништва
у свјет ће отићи другачија слика осим ваших небулоза етничко чишћење.Њега је било на све три
стране (чак и четири када узмемо Кладушу у обзир) али то није пост ратно стање јер је имовина
враћена власницима.Када се уради попис и званични подаци оду у Брисел тада ће се знати хоће ли
Република Српска својим путем са валидним аргументима или ће се бошњаци опет правити "луди"
и причати бајке типа агресија.Ја агресор? Smile То мора кретенски мозак да изјави.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:51:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.