Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 18:58:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 670 671 673 674 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1015135 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Iskompleksirani AlahAkbari, sta drugo reci.  Kazu oni, citaj Kuran, ja procitam Kuran i svaka druga strana kaze da nevernik treba da se spali, i da je bolje ratovati jedan dan za Alaha nego celog zivota verovati.  
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Da i jos samo da je u potpunosti islamizujete po Alijinoj mjeri. User manual imate u Islamskoj Deklaraciji

nece moci  Smile

Kad Prihvatite R. Srpsku i njene institucije , kad priznate zlocine nad Srbima.  Kad shvatite da ja , moj brat, otac , djed ... smo zivjeli ovdje od pamtivjeka i da ne mozemo biti AGRESORI na svojoj zemlji. Bit ce moguc suzivot , do tad slusajte muftiju i mrzite sve sto nije Muslimasko.

Ti sugeriras da ova zemlja tapka na mjestu-- u istoj toj zemlji u kojoj su izmedju ostalog pripadnike mog naroda spaljivale zive u kucama, opsjedali gradove.... itd .. dug je to spisak.
Sve sto si naveo postoji volja kod Bosnjaka da isprave greske iz proslosti koje su mrlja . Ali nikada nece biti greska traziti sansu za bolji zivot u ovoj zemlji.
Naravno poslije svih navoda koje si naveo i koji su mrlja bosnjackog naroda ti ides dalje i sam zakljucujes.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2014, 20:21:38 od šofran »
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Citat
Sve sto si naveo postoji volja kod Bosnjaka da isprave greske iz proslosti koje su mrlja

то ви тако сваких 40-50 година,а онда опет наоштрите ножеве па код србина на божић,е па ако је и од нас много је,нема више  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pa da, svi znamo da je Bosna postala veoma razvijena zemlja od kada cu poubijali onolike Srbe i proterali. Sve cveta.

Koji je tvoj narod? I nemoj mi reci da su "Bosnjaci"?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

и  Smile

Емир Кустурица: Србија је моја отаџбина            
 недеља, 19. јануар 2014.

БАЊАЛУКА - Прослављени српски редитељ Емир Кустурица изјавио је да је Србија његова отаџбина и да је нетачно да се са Мокре Горе сели у Андрићград, за који каже да је “тачка која спаја наш народ између практично две државе” – Републике Српске и Србије.

За њега је, каже, Србија идеја слободе и аутономије коју доживљава као своју отаџбину.

"Србија је за мене идеја слободе и аутономије и, колико год се та слобода и аутономија сужавају и смањују, ту постоји посебна слобода коју нема нико и коју поштује. Остаћу ту да је градим са свима онима који слично мисле", рекао је Кустурица у интервју за “Прес РС”.

О Андрићграду говори као о свом доприносу јачања не само веза, него и идеји о, како каже, нашим великим личностима у историји које смо често заборављали или које су често биле маргинализоване из политичких или идеолошких разлога.

“Мислим да Андрићград треба да буде крај томе и почетак нове идеје о нашој прошлости", вели Кустурица.

Говорећи о шестом "Кустендорфу", који је синоћ почео на Мећавнику на Мокрој Гори, Кустурица је истакао да је одабрао да овај фестивал отвори са “диско перфомансом са ставом”.

"Увек сам имао став о свему, па и о покушају ревизије атентата на (Франца) Фердинанда. Перформанс треба да уведе историју у кореографију", појаснио је Кустурица.

Упитан да ли иза покретања ревизије стоји само немачка жеља да улепша своју историју или нешто друго, Кустурица је рекао да то није ништа друго већ питање да ли Европа треба да буде чвршће конструисана, што је циљ Немачке, док Енглеска која је задржала фунту има другачији став о томе.

“Мени је та прича о ревизији, коју смо ми побудили у Европи, ништа више него питање немачко-британских односа. И сада ми страдамо у тој, како је ја зовем `игри великих бројева`. Тако се распала стара Југославија, тако су се увек решавале ствари на Балкану, сваки изазвани потрес или јачи сукоб доводио би до катаклизме код нас", навео је Кустурица.

(Танјуг)
« Poslednja izmena: 19. Jan 2014, 20:43:29 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung S10 +
@ Shofran
Ne zakljucujem ja, nego cinjenice. Vi jos uvjek spominete srbo-cetnickog agresora Smile

A jedina nus pojava agresije u BiH je VEHABIZAM. Mudzhedina je doslo na desetine hiljada da ze bore za mutieticnu , gradjansku BIH tako sto su odsjecali Srpske glave.
Sad mladici iz BiH i Raske vrbovani od istih tih Mundzosa ostavljaju kosti po Siriji.

Cinjenica je takodjer da umjereni Islam nije vise popularan u islamskim zemljama kao ni u BiH . Umjereni Muslimani jedino mogu biti mirni u R. Srpskoj bez bojazni da ce im neko vrbovati djete u Vehabijei poslati na ratiste za Alaha.
Uglavnom sto ste trazili i dobili ste. Odbite od oaze normalnog civilizovanog drustva u BIH tj R. Srpske  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Милорад Додик: Стабина и jака Србиjа наjвиши национални интерес Републике Српске      Smile       
понедељак, 20. јануар 2014.

БEOГРAД - Вицепремиjер Aлександар Вучић рекао jе да су представници Србиjе и Републике Српске данас разговарали о темама коjе значе живот, али и о заjедничком обележавању стогодишњице Првог светског рата.

Србиjа као гарант Деjтонског споразума чврсто стоjи на становишту поштовања тог споразума, пружаjући подршку РС, поштуjући и штитећи оно што су припадници сва три народа у БиХ прихватила пре 125 година, рекао jе Вучић обраћаjући се новинарима након разговора с председником РС Mилорадом Додиком.

"Желимо да се те тековине сачуваjу и гарантуjе мир на простору БиХ, поштуjући њен интегритет", истакао jе Вучић.

Oн jе навео да су две делегациjе данас разговарале о међусобним односима, како да запосле више људи и тим поводом договориле да на броjним проjектима у Србиjи, не само инфраструктурним, заjеднички учествуjу.

Србиjа и РС ће формирати и заjеднички организациони одбор за обележавање сто година Првог светског рата, додао jе Вучић, наводећи да су владе већ неке одлуке тим поводом донеле.

"Tо ће бити важна година и велики дани за нашу земљу, коjа и у тоj прилици жели да покаже али и заштити своjу ослободилачку традициjу, не дозвољаваjући никоме да мења токове историjе и креира другачиjе догађаjе него што jе историjа суштински показала", рекао jе Вучић.

Додик: Стабина и jака Србиjа наjвиши национални интерес РС

Додик jе рекао да jе стабилна Србиjа, економски jака и интегрисана у Eвропу наjвиши национални и државни интерес Републике Српске.

Додик jе рекао да само таква Србиjа обезбеђуjе довољно комотну позициjу и РС, коjа такође тежи европским интеграциjама.

Додик jе нагласио да су циљеви Србиjе и РС исти, да такав став никако ниjе у супротности са Деjтонским споразумом нити усмерени против било кога, већ да jе реч о потреби да се афирмише природно стање да Србиjа буде наjjача и наjмоћниjа земља у региону.

"Некима се то не свиђа, не желим да не говорим jасно, Србиjа треба да има наjjачу улогу и природно jе да руководи европским безбедносним, економским процесима и има моjу пуну подршку у томе, али за то треба времена, стрпљења, не може преко ноћи. Tакву Србиjу ниjе тешко пратити и jош више волети, желимо да буде jош моћниjа и jача", рекао jе Додик.

На састанку са Вучићем договорено jе да Србиjа и РС заjедно обележе почетак Првог светског рата, а Додик jе навео да jе Србиjа тада била безочно нападнута и да свака друга интерпретациjа ниjе тачна, као и да га радуjе заjеднички договор да се у Београду и Источном Сараjеву подигне истоветни споменик Гаврилу Принципу.

Председник РС jе додао и да jе разговарано о важним питањима у вези не само инфраструктуре, већ економиjе, отварању нових радних места.

"Захвалан сам као председник РС што сам чуо да у вежним проjектима коjи су планирани и ван Србиjе могу равноправно да партиципариаjу и правна и физичка лица из Српске, а разговарали смо и о неким питањима коjи нису за jавност, а коjи се тичу доборобити ових капиталних циљева - стабилност, мир, сарадања и интегрисаност и евриоинтеграциjе", ркеао jе Додик.

Додик jе закључио да РС остаjе посвећена подршци политике званичног Београда, евроинтеграциjе, а да у тим процесима РС жели да буде

(Танјуг)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Pa da, svi znamo da je Bosna postala veoma razvijena zemlja od kada cu poubijali onolike Srbe i proterali. Sve cveta.

Koji je tvoj narod? I nemoj mi reci da su "Bosnjaci"?

Vise su streljani muslimani u BiH nego bilo ko drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
дај доказе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 670 671 673 674 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 18:58:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.