Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 20:43:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 668 669 671 672 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1015182 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Gdje se nalazi to Podunavlje ?

AAAAAAAAAAAAA Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile AAAAAAAAAAAAAAA Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA па са киме ми водимо расправу леб те јебо Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Sta ucini islam od coveka.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung S10 +
Dok mu muftija ne objasni gdje je on se ne izjasnjava Smiley Znaci Vrh , a oce u Evropu. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pa posto su oni go kurac, verovatno je ta Evropa negde na vrhu glansa, u obliku bradavice. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Mozda sam ja Srbin ateista al ti si svakako Srbin Islamske vjeroispovejsti  Smile

Pojavijujem se ja i na ostalim stranama mada to je tvoj izgovor Smiley Imam ja i Krsnu slavu i sve ostalo sto pravi Srbin ima. I citavu kitu , i cirilicu i patrijaha i imao sam i Golfa 2 sad imam BMW hahahaha moj Shofran. Ne mozes da dobacis dalje od Islamske Deklaracjija , tuzno je to. Mlad i zagrizen u mrznu u sve sto nije islam  Smile
Ja ne znam sta ti imas protiv Golfa 2 , koji je proglasavan vozilom godine vise puta, idealan je za bh puteve, izgradnjom infrastrukture saobracajne steci ce se uslovi i za druga vozila evo kako se pjevalo ovih dana 1500 metara ispod zemlje u tunelu Suhodol :
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Zbog pretnji RS podigla stepen bezbednosti

Tanjug | 18. januar 2014. 20:00

Pismo pretećeg sadržaja upućeno institucijama BiH i entiteta, međunarodnim organizacijama i diplomatskim predstavništvima u toj zemlji dostavljeno je BHRT. RS podigla je stepen pripravnosti
Ilustracija, Arhiv VN

Pismo pretećeg sadržaja upućeno institucijama BiH i entiteta, međunarodnim organizacijama i diplomatskim predstavništvima u toj zemlji dostavljeno je u subotu Bosanskohercegovačkoj televiziji (BHRT) nakon čega su upozorene bezbednosne agencije, a Republika Srpska podigla je stepen pripravnosti, prenela je Hina.

Kako je izvestila BHRT, pretnje domaćim i međunarodnim institucijama upućene su u anonimnom pismu koje je pristiglo u redakciju Informativnog programa tog javnog RTV servisa, ali nije objavljen sadržaj pisma.

Portparol MUP-a Županije Sarajevo Irfan Nefić izjavio je za BH Radio 1 da pripadnici MUP-a istražuju ovaj slučaj i da su preuzeli pismo koje će biti predmet veštačenja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske naložilo je podizanje stepena bezbednosti nakon što je došlo u posed anonimnog pretećeg pisma.

"U skladu sa zakonom upoznali smo sve organizacijske jedinice MUP-a Republike Srpske da se poveća stepen sigurnosti u Srpskoj", rekla je portparol MUP-a RS-a Mirna Šoja.

Pojasnila je da je svim agencijama bezbednosti dostavljeno preteće pismo, kao i da je u RS posebno povećana pripravnost oko institucija toga entiteta i visokih zvaničnika.

tekst preuzet sa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50229
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ludilo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung S10 +
@Shofran, vidim da ne shvacas poentu mog spominjanja Golfa 2, Golf 2 je stariji od Bosnjaka 10 godina. Kontas?

Ma ne kontas dok ti lokalni muftija ne objasni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
@Shofran, vidim da ne shvacas poentu mog spominjanja Golfa 2, Golf 2 je stariji od Bosnjaka 10 godina. Kontas?

Ma ne kontas dok ti lokalni muftija ne objasni  Smile
Sta zelis reci time?
Ja mislim da zelis reci i da smatras da ne postoje Bosnjaci mozda u tvojim ocima i Bosna ne postoji -- cini mi se da ovih dana u ocima mnogih gradjana BiH koji ne smatraju Sarajevo svojim glavnim gradom sve vise je sjaja beogradskog i zagrebackog sjaja i svjetla u napretku ka evropskim integracijama . Jer Zagreb je vec u Uniji Beograd 21 zapocinje pregovore a Bosnjaci i Bosna se mogu tako preskociti .
Mislim da je to pogresno Bosnjaci nisu krivi sto su sisli sa evropskih tracnica -- u tome je umnogome podpomogao proces decenijskog hinjenja BiH i njezinog konstitutivnog naroda -- Bosnjaka.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ko su bili "Bosnjaci" pre Bosnjaka?  Bogumili? Etrurci? Transformersi?  Ne, vecina su bili Srbi. Termin "Bosnjak" je cist debilizam, isto kao i termin Bosanac, jer Bosanac kao sto vec neko rece nije bio narod niti je bio nacija, vec geografska odrednica. Tako da...
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 668 669 671 672 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 20:43:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.